1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin. Bu aci nasil gececek?

olmazolsun111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
33
9
konuya nasil baslicagimi bilemiyorum, ne diyecegimide bilmiyorum… kiminiz belki akraba evliligimi olur mu diyeceksiniz, kiminiz olumlu göreceksiniz.. ama gönül birini sevdigi zaman, kimseyi gözü görmüyor…
kizlar uzun zamandan beri akraba olacak o adi insanla birbirimizden hoslaniyorduk, ama kesinlikle hic cikmadik vs. bu sene benden hoslandigini söyledi, konustuk fln söz yaptik.
1 ay sonra nisanimiz olcakti, ama beni terk etti hemide bir baskasi icin, beni aldatmis, bundan haberim yoktu. her dedigini alttan aliyordum, kizmiyordum, caba, fedakarlik hersey...
bir anda mesaj cekerek bitirdi iste anlasamiyormusuz, farkli farkli düsüncelerimiz varmis vs. bide beni sucliyarak bitirmisti sen söyle yapsaydin böyle olurdu fln
calistigi is yerine yeni birisi atanmis (bana söylememis) ayrildiktan 1 hafta sonra ögrendim beni baskasi icin terk ettigini..
o pislik insan daha nisanlanmadi ama, konusma asamasindalar herhalde o yeni olanla.
bu aci nasil gececek. salon tutuldu, kartlar basildi, herkese dagitildi. Nisan elbisem, hersey öylece kaldi. Tüm akrabalar, herkes duydu. Beni yari yolda koymus oldu. Milletten, insanlardan herkesten biktim, o bunu dedi, su sunu dedi vs. Bide akraba olmamiz dahada bi aci veriyor cünkü yarin birgün yüz yüze bakacagiz. Nasil olacak bu? Ben kendimi nasil toparlicam? Bir anda tüm hayatim degisti, cok duygusuz birisi oldum herhalde. kimseye güvencim kalmadi. evlenmekten sogudum. kimseyi hayatima almak istemiyorum. cok üzgünüm :KK43:
kizlar yorum yaptiginiz icin cok tsk ederim

senin suçun değil kimsenin sana laf söylemeye hakkı yok herkese anlat rezil et onu beni aldattı yarı yolda bıraktı de böyle birisi için de üzülmeye değmez.Allah'ın sevdiği kulmuşsun ki öyle adi bir adamdan kurtarmış seni

ooy ooy.. enseste karşıyım kusura bakmayın. aile içi ilişkileri tasvip etmiyorum. iyi ki de olmamış , iyi ki de karşısına başkası çıkmış. yarın bi gün Allah korusun çocuğunuz sırf iki adım ötenizde birine değil de akrabanıza gönlünüz kaydı diye engelli doğsa vebalini taşıyabilecek miydiniz ? sorarım size. kendiniz için en hayırlısı kapayın bu bahsi kuzum :KK51:

insanın başına herşey geliyor maalesef. en azından nişanlıyken gerçek yüzünü gördün. millet konuşur sen onlara hiç aldanma. sende onun seni niye terk ettiğini millete söyle. üzülme diyenlere de zaten üzülmüyorum o şerefsiz için mi üzülücem. iyiki de evlenmeden gösterdi yüzünü de. sağlam durmaya çalış hayatını yaşıyormuş gibi dur. tabiki çok fırtınalı dönemden geçeceksin ama çaktırma. hayatına kimseyi almak tabiki istemezsin şu durumda ama zaman herşeyin ilacı. ayrıca bir psikiyatristen destek alırsan iyi olur. şunun için söylüyorum böyle travmalar insanın bilinç altını çok etkiliyor. en azından doğru düşünmeyi ve doğru adım atmayı gösterir.

Zaten sizi hiç sevmemiş biriyle evlenmemişsiniz işte şanslısınız 1 ayla kurtarmışsınız.Bu kadar çabuk aklı başkasına kayan evlenince de aldatırdı.Hem sizi bırakan oymuş,sizin aile ortamında rahatsız olmanız değil onun olması lazım dik durun laflara karşı boynunuzu büküp oturmayın :)

Karşı tarafın ailesi bir şey yapmadı mı? Kurtulmuşsun şükret yarın öbürgün evlenip 2 çocuğunda olsaydı bu herif seni yine aldatırdı. Ben aileleri merak ettim hiçbir şey yapmadılar mı? Sonuçta nişan davetiyesi basıldı elbisem hazır diyorsun

benim kardeşimin düğününe 10 gün kala (!) bozuldu. bence sen durumuna şükret. çok ilerlemeden kurtulmuşsun. "etraf ne der? " diye de hiç düşünme. ne derlerse desinler. ilerde başına daha kötü şey gelseydi, etraf mı seni kurtaracaktı?..

kimseye güvenememe durumu da bence geçici bir şeydir. şimdi yaşadığın olay daha sıcak. ilerde iyi biri çıkarsa karşına fikrin değişir...

akraba olayına bir şey demiyorum.ama çok çabuk nişan kararı almışsın gibi geldi bana. biraz çıksaydınız,birbirinizi tanısaydınız..neyse olan olmuş,boşver..

ooy ooy.. enseste karşıyım kusura bakmayın. aile içi ilişkileri tasvip etmiyorum. iyi ki de olmamış , iyi ki de karşısına başkası çıkmış. yarın bi gün Allah korusun çocuğunuz sırf iki adım ötenizde birine değil de akrabanıza gönlünüz kaydı diye engelli doğsa vebalini taşıyabilecek miydiniz ? sorarım size. kendiniz için en hayırlısı kapayın bu bahsi kuzum :KK51:

ensestle akraba evliliği aynı şey mi? akrabalık derecesini bile bilmiyorken yorumunuz baya yersiz olmuş.

Benim kafama baska bi sey takildi. Bu iliski kisa surede mi temelleri atilmisti? Yani tanistiktan 1ay sonra nisan yapilmaya karar verdiyseniz uzulme. 1 ayda adam mi taninir? Siz tanimayi gectim, ugrunda kendinizi heba ediyorsunuz. Yuh. Uzun tenelli bi iliskiyse de amaaaan yenisine saglik :p Vardir bi hayir.

godzilla06 tsk ederim yorumun icin

ağzımı bozucam çıkayım en iyisi konundan da siz dertleşin kardeş.
kadın sana akrabalık dereceni sormuş. oo kardeşin değilse eğer çatır çutur yiyişin dememiş. şurda kaç kişi yorum yapıyoruz teşekkür ettiğin yoruma bak.. yazık ya müstehak sana. hadi güle güle

ağzımı bozucam çıkayım en iyisi konundan da siz dertleşin kardeş.
kadın sana akrabalık dereceni sormuş. oo kardeşin değilse eğer çatır çutur yiyişin dememiş. şurda kaç kişi yorum yapıyoruz teşekkür ettiğin yoruma bak.. yazık ya müstehak sana. hadi güle güle

asil sana güle güle, yorum yapmak zorundada degilsin..
ben zaten basindada belirtmistim yorum yapanlara tsk ederim diye, senide hic ilgilendirmez
ben zaten herkesin yorumunu okuyorum, cvplarinida yazicam!

yinede konu sahibinin ki enseste girmiyor saçmalık bence. abartı bi yorum olmuş direk ensest . höhhh
bazı yerler hep akraba evliliği yapıyor yani bişeyinin yiğeni gibi
ozaman o köyler full ensest :)
ay saçmalamayın

bakın ensestin tanımında aile içi ilişki , kan bağı olan insanlarla ilişki denir. tanım bu yani bunun bencesi sencesi yoktur olamaz. ki size ayrıca tanım linkinden ziyade kan bağı linkini de verdim yani tanım kısmında geçen
büyük ebeveynler-torunlar 2.dereceden yakın akrabadır ve % 25 kan bağınız vardır.
teyze-hala/amca-dayı - yeğen 3. dereceden yakın akrabadır ve % 25 kan bağınız vardır.

vikipedideki ilk cümlede de şu geçer ;
Ensest, bir kişinin annesi, babası, kardeşi, amcası, dayısı, halası, teyzesi, torunları ile olan cinsel ilişkisidir.

şimdi gelelim konuya , ilişkisi olan kişi kuzeni dahi olsa bu 2. dereceden akrabalığa girer ve 3/4 kardeşler ya da kardeş kuzenleri ile kişinin %37.5 kan bağı vardır. yukarıda belirttiğim kişilerden daha fazla kan bağı var yani. yani evet bu ensest oluyor. zaten kalkıp da benim yengemin teyzesinin kayınçosunun dıdısı dıdısı vs. ise nişanlısı konu sahibinin. akrabalık tanımını bilmiyor demektir. akraba kan bağı olan kişilere denir. ve kan bağı olan kişilerle yaşanan içi aile içi ilişkidir ve bu evet ensesttir.

hepiniz mi kuzeninize yürüyorsunuz anasını satayım ? !

Benim kafama baska bi sey takildi. Bu iliski kisa surede mi temelleri atilmisti? Yani tanistiktan 1ay sonra nisan yapilmaya karar verdiyseniz uzulme. 1 ayda adam mi taninir? Siz tanimayi gectim, ugrunda kendinizi heba ediyorsunuz. Yuh. Uzun tenelli bi iliskiyse de amaaaan yenisine saglik :p Vardir bi hayir.

cnm birbirimizi taniyorduk sonucta, gecen yaz konusmaya basladik (temmuz 2014) sonra söz, bu yazinda nisan olacakti.
biz bide farkli sehirlerde kaliyoruz

bakın ensestin tanımında aile içi ilişki , kan bağı olan insanlarla ilişki denir. tanım bu yani bunun bencesi sencesi yoktur olamaz. ki size ayrıca tanım linkinden ziyade kan bağı linkini de verdim yani tanım kısmında geçen
büyük ebeveynler-torunlar 2.dereceden yakın akrabadır ve % 25 kan bağınız vardır.
teyze-hala/amca-dayı - yeğen 3. dereceden yakın akrabadır ve % 25 kan bağınız vardır.

vikipedideki ilk cümlede de şu geçer ;
Ensest, bir kişinin annesi, babası, kardeşi, amcası, dayısı, halası, teyzesi, torunları ile olan cinsel ilişkisidir.

şimdi gelelim konuya , ilişkisi olan kişi kuzeni dahi olsa bu 2. dereceden akrabalığa girer ve 3/4 kardeşler ya da kardeş kuzenleri ile kişinin %37.5 kan bağı vardır. yukarıda belirttiğim kişilerden daha fazla kan bağı var yani. yani evet bu ensest oluyor. zaten kalkıp da benim yengemin teyzesinin kayınçosunun dıdısı dıdısı vs. ise nişanlısı konu sahibinin. akrabalık tanımını bilmiyor demektir. akraba kan bağı olan kişilere denir. ve kan bağı olan kişilerle yaşanan içi aile içi ilişkidir ve bu evet ensesttir.

hepiniz mi kuzeninize yürüyorsunuz anasını satayım ? !

hahahahh yok biz kuzenlerimizle bir büyüdük bizim oralarda akraba evliliği yok yoksa teyzmein oğlunu alırdım çok zenginler :rolleyes:

X