1 ayda 7 kilo verdimm ve sıra ramazandaaaa.. :-)

fatmazhrgvss

Başlangıç 76.5 kilo 71 hedef 55
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
226
307
32
Selam kızlar..Bundan 1 ay once tartıda 76yı goruncee ve bır gece nefes nefese uyanımca başladım diyetime .. ılk yaptıgım sey 1 gun boyunca dsunmek veee kendıme ırademe sahıp cıkacagımı kendı beynıme yerlestırmektı..her sabah 1 kızarms form ekmek lıhgt peynır 1 haslanmıs yumurta ve domates yedım aralarda elma badem vs..yedım sureklı bıtkı cayları ıctım ozellıkle kıraz sapı mate 9u 1 arada rezene mısır puskulu yesılcay ve ıste bnm sırrım 3 lıtrelık 1 sıseye su koyup aksam 8 olmadan onu bıtırecegıme soz verdım aksmalarıda kendıme tavuk patates sebzeler haslardım bol pull bıberlı tabı 30 40 50 keyfıme gore yuruyus yaptm derkem tartıda 67 yı gordm suan ramazamdayız vee dıyete devam edıyorumm..soruları olana yardım edebılırım

tam olarak 3 öğün mü yediniz ramazandan önce ara öğün var mıydı biraz daha açabilirsen sevinirim neler yediğini
bir ramazan da nasıl besleniyorsunuz

tam olarak 3 öğün mü yediniz ramazandan önce ara öğün var mıydı biraz daha açabilirsen sevinirim neler yediğini
bir ramazan da nasıl besleniyorsunuz
CANIM sabahları 1 dılım kepek ekmegı ıle ılght peynır ve sınırsız domates salata yedım arada ya lıght bıskuvı yada herhangı meyve yedm ama aksamları mutlaka haslanmıs sıfır tuz sıfır seker ve yag kullandoö haftada 1 kere belkı 2 ıstedgmı yedm 3 lıtre su ıctm vee her ceaıt bıtkı cayı ozellıkle kıraz sapı.. bunu yanında kosu bandında normal tempoda yurudum en fazla 1 bucuk en az yrm saat pazarları harıccc..bu sayede 7 hatta 8 kılom gıttı tam 1 ayıda doldurmamıstım cnm aradaa kebapta yedım tatlıdaaa :) ramazanda yıne ekmek kullanmıyrm ozellıkle mesrubatları asla en olmadı ayran yada cacık aksam bolca corba ıcıyorm suuuuda tabı sonra her seyde 3 kasık alıyorm tabagıma ve bgn 800 grm daha verdıgımı gordm tartıda bıde sahuru beklerken yıne yuruyorm cnm ıstemezse 50 mekık cekerım bos oldgm zamnlarda var tabıkı veee bolcaa her ogundee dıledıgım kadar Karpuzz :)) 100 gr mı 15 kalorı sadece haslanmıs tavuk veya patates yaotgmdaaaa bolca kırmızo bıber kullanırmm.

ben kilo almış gözüküyorum ama tartıda aynıyım çok canım sıkkın bir de oruç tutuyorummm

X