- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 31
biz cok kavgali bir nisanlilik gecirdik ama ailemin baskisiyla duzelir umuduyla atmadim yuzugu. simdi bir aylik evliyim esim evi terk etti. uc gun ince gorumcemin nisani vardi bende okul okudugum icin ders calisiyodum iglen evlerimiz karsilikli. kayinoederim aradi ve sen nasil erkenden gelmezsin simdiye kadar gelmezsen hic gelme dedi uzuldum k.pederimi cok sevdigim icin bu sertlgi beklemiyodum hemen ailemi aradim okul evlilik birlikte olunca cok hassaslastim. esimi aramis annem eve geldi sakinlestirdi sinra ben cikiyorum dedi megerse kapinin arkasina saklanmis bende annemi aradim iyiyim demek icin ama sinirim yatismamisti esim cikti ve cok kizdi cok buyuk kavga ettik nisana gitmedim o tek gitti kayinvalidem gelio bana bagirdi cagirdi nisandan oncede cunku. gitmemem hagaydi bunun farkindayim. ama esim gitmeden once o kadar agir sozler sarfettiki bu kiz geri gidecek istemiyorum on karida alirim falan diye. neyse gece eve gelmedi sabah geldi.brn gidiyorum dedim git dedi sinir krizi gecirdim. disari ciktim esim ailesini cagirdi zorla arabalarina bindirdi ciglik cigliga herkese rezil olduk.görürün evine dedi Kayinvalidem demedigini birakmadi yeni kari alicam ogluma falan sonra babami aradilar babam kizimin evine geri donun orada konusalim dedi gekdiler esim de geldi aileler kendi konularini birbirlerine karsi acto bagirmalar oldu esim istemiyorum senij ses tonun hala yuksek dedi sakinlestirmeye calistim camdan cikti kacti. babam buldu o gece sakinlesmem gerekiyot bir sure gelmicem eve demis. simdi annesiyle konusum oglum donmicekmis aradim. o ev cehennem diyor babasida getirmeye calismis istemiyotum demisailemi aradim. annem nasil dinucen el gun ne der kiz deilsin derler diyo babam desen o gun surekli karsi taraftan ozurler diledi benimde hatakarim vaf ama onlarinda var oldugu halde ben napcam kendimimi pöldüreyim caresizim evimde bekliyotum gelmiyor sakinlestirici haplar içiyorum boyna hamile olup olmadigimida bilmiyorum