Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beslenmesi iyi gibi cunku sutum yeterli gibi.kilo alimida iyi dior doktor.en son kakasini 1 haftada yapti oda benim zorumla.zeytin yagi i irdim karnini poposusu yagladim.cok kati yapti.ben gaz yapar die hic bisey yiyemiorum korkumdan.surekli sandivc turu yiyorum acaba o yuzden olurmu.4 gun sonra dun yapti bide.surekli aklum cocuktaAcaba yeterli beslenmiyor mı? Bir çizelge vardı internette nde kaç defa çiş, kaka yapmaşı diye bir inceleyin isterseniz..
Benm ikinci cocugum ilk cocugum da kiz 3 yasinda ama her cocukta insan acemilik cekiyor.inanirmisin bazen yaptigimm yemegi hic yiyemiorum korkumdan surekli kahwalti tarzi yiyorum bide bise daha sorucam ben dalin islak mendil disinda hicbir islak mendil kullanamiyorum daha dorusu iki kizimdada ayni oldu islak mendili yikayip kopugu gittimi kullaniyorum yoksa poposu acayip pisiyor siz ne kullaniosunuzanne sütü alan çocukta 10 güne kadaryapmaması normal diye biliyorum.benim ikizlerim 2,5 aylık bakliyat hariç herşeyi yiyorum.gazları var ama öyle uyutmuycak cinsten değil
E bebekde baby and me markası var onu kullanıyorum ben. Çokta memnunum öyle ıpıslak değil. Tavsiye ederimBenm ikinci cocugum ilk cocugum da kiz 3 yasinda ama her cocukta insan acemilik cekiyor.inanirmisin bazen yaptigimm yemegi hic yiyemiorum korkumdan surekli kahwalti tarzi yiyorum bide bise daha sorucam ben dalin islak mendil disinda hicbir islak mendil kullanamiyorum daha dorusu iki kizimdada ayni oldu islak mendili yikayip kopugu gittimi kullaniyorum yoksa poposu acayip pisiyor siz ne kullaniosunuz
Tavsiyen icin tesekkur ederim hemen arastrcamE bebekde baby and me markası var onu kullanıyorum ben. Çokta memnunum öyle ıpıslak değil. Tavsiye ederim
E bebekte baby &me var aynı pamuk ve au gibi ben çok memnunum 1,5 senedir onu kullanıyorum keske daha çnce kesfetmiş olsaydımBenm ikinci cocugum ilk cocugum da kiz 3 yasinda ama her cocukta insan acemilik cekiyor.inanirmisin bazen yaptigimm yemegi hic yiyemiorum korkumdan surekli kahwalti tarzi yiyorum bide bise daha sorucam ben dalin islak mendil disinda hicbir islak mendil kullanamiyorum daha dorusu iki kizimdada ayni oldu islak mendili yikayip kopugu gittimi kullaniyorum yoksa poposu acayip pisiyor siz ne kullaniosunuz
İndirimler oluyor ben genelde koliyle alıyorum stok yapıyorum daha uygun oluyor. Şuan 48li 2 kolim var açılmamış:) görem dalga geçiyor vallaTavsiyen icin tesekkur ederim hemen arastrcam
fiyat olarak ne kadar sormasi ayipİndirimler oluyor ben genelde koliyle alıyorum stok yapıyorum daha uygun oluyor. Şuan 48li 2 kolim var açılmamış:) görem dalga geçiyor valla
http://www.e-bebek.com/baby-me-islak-yenidogan-pamuk-mendil-kiz-24-paket_BAE-20041fiyat olarak ne kadar sormasi ayip
Tsk.ederim.ebebek.comu indirdim telime.bundan sonra takip edicem ordan.http://www.e-bebek.com/baby-me-islak-yenidogan-pamuk-mendil-kiz-24-paket_BAE-20041
Şuanki fiyatı bu imiş ama sürekli indirime giriyor takip et derim. Mesela 2 gün önce ilk normal 2. Koli yarı fiyatına idi..