Tuvalet Eğitimi 1 bucuk ayli kizimin kaka sorunu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

sirinsura

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
20
5
34
Mrb bayanlar benim kiz 1 bucuk aylik ve 5 gune bir yapior kakasini normalmi bilmiorum ustelik bu ikinci cocugum sizce ne yapmaliyim

Acaba yeterli beslenmiyor mı? Bir çizelge vardı internette nde kaç defa çiş, kaka yapmaşı diye bir inceleyin isterseniz..

Acaba yeterli beslenmiyor mı? Bir çizelge vardı internette nde kaç defa çiş, kaka yapmaşı diye bir inceleyin isterseniz..
Beslenmesi iyi gibi cunku sutum yeterli gibi.kilo alimida iyi dior doktor.en son kakasini 1 haftada yapti oda benim zorumla.zeytin yagi i irdim karnini poposusu yagladim.cok kati yapti.ben gaz yapar die hic bisey yiyemiorum korkumdan.surekli sandivc turu yiyorum acaba o yuzden olurmu.4 gun sonra dun yapti bide.surekli aklum cocukta

anne sütü alan çocukta 10 güne kadaryapmaması normal diye biliyorum.benim ikizlerim 2,5 aylık bakliyat hariç herşeyi yiyorum.gazları var ama öyle uyutmuycak cinsten değil

anne sütü alan çocukta 10 güne kadaryapmaması normal diye biliyorum.benim ikizlerim 2,5 aylık bakliyat hariç herşeyi yiyorum.gazları var ama öyle uyutmuycak cinsten değil
Benm ikinci cocugum ilk cocugum da kiz 3 yasinda ama her cocukta insan acemilik cekiyor.inanirmisin bazen yaptigimm yemegi hic yiyemiorum korkumdan surekli kahwalti tarzi yiyorum bide bise daha sorucam ben dalin islak mendil disinda hicbir islak mendil kullanamiyorum daha dorusu iki kizimdada ayni oldu islak mendili yikayip kopugu gittimi kullaniyorum yoksa poposu acayip pisiyor siz ne kullaniosunuz

Benm ikinci cocugum ilk cocugum da kiz 3 yasinda ama her cocukta insan acemilik cekiyor.inanirmisin bazen yaptigimm yemegi hic yiyemiorum korkumdan surekli kahwalti tarzi yiyorum bide bise daha sorucam ben dalin islak mendil disinda hicbir islak mendil kullanamiyorum daha dorusu iki kizimdada ayni oldu islak mendili yikayip kopugu gittimi kullaniyorum yoksa poposu acayip pisiyor siz ne kullaniosunuz
E bebekde baby and me markası var onu kullanıyorum ben. Çokta memnunum öyle ıpıslak değil. Tavsiye ederim

E bebekte baby &me var aynı pamuk ve au gibi ben çok memnunum 1,5 senedir onu kullanıyorum keske daha çnce kesfetmiş olsaydım

X