- Konu Sahibi _Insomnia_
Esimle 1 hafta once iliskim oldu ve kasik agrilari, halsizlik basladi... sizce hamilemiyim?? Adetimin bittigi gun iliskimiz oldu en son gecen cumartesi...hamilemiyim sizce??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha çok erken ama erken yumurtlayan birisiysen tutma ihtimali yüksek kaç günde bir adet göryorsunEsimle 1 hafta once iliskim oldu ve kasik agrilari, halsizlik basladi... sizce hamilemiyim?? Adetimin bittigi gun iliskimiz oldu en son gecen cumartesi...hamilemiyim sizce??
Canım daha çok erken ama erken yumurtlayan birisiysen tutma ihtimali yüksek kaç günde bir adet göryorsun
Geçen ay kaçındaydı bu ay kaçında oldu aklındamı ?Canim adet gunumu tam olarak hesaplayamiyorum..her ay 3 gun 5 gun once geliyor... o yuzden adet gunumude tam olarak hesaplayamiyorum yumurtlama donemimi de
Geçen ay kaçındaydı bu ay kaçında oldu aklındamı ?
ben de öyleyim adetim 3 5 gün geç gelir. aynen adet bitimi ilişkim olmuştu ve o zaman hamile kaldım. inşallah olur. :)
herkesin farklı işte. yumurtlamaya denk geldiyse inş olur. ama şu an tahmin etmek zor. adetini bekle sabırla :)
Canım geçen ay 26 sında yumurtlamışsın o zaman bu ayın 14 ünde bittiyse 28 i yumurtlama olması gerekir ama tutma ihtimalide var. Akıntı durumun nasılYanlis hatirlamiyosam eger gecen ay 14undeydi bu ay 9unda oldu 5.gun bitti..bittigi gun iliski oldu...
Canım geçen ay 26 sında yumurtlamışsın o zaman bu ayın 14 ünde bittiyse 28 i yumurtlama olması gerekir ama tutma ihtimalide var. Akıntı durumun nasıl
Tutma ihtimali var tabi ama akıntın varsa kontrol et dicektim çünkü belirtiler bu kadar erken baslamaz heralde. Ama yumurtlamada olabilir tutması için çok erken yumurtlamış olman lazım :)Canim bu ayin 13unde bitti 13undede iliski oldu... akintilarim her ay ara ara oluyor bazen hic kesilmiyor bi dahaki adetime kadar...herseyim duzensiz :) :)
Tutma ihtimali var tabi ama akıntın varsa kontrol et dicektim çünkü belirtiler bu kadar erken baslamaz heralde. Ama yumurtlamada olabilir tutması için çok erken yumurtlamış olman lazım :)
İnşaallah canım Allah gönlüne göre versin :):)Insallah erken yumurtlamisimdir :) :)