1 hafta oldu....kizlar bakarmisiniz acil!!

_Insomnia_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
241
72
28
Balıkesir
Esimle 1 hafta once iliskim oldu ve kasik agrilari, halsizlik basladi... sizce hamilemiyim?? Adetimin bittigi gun iliskimiz oldu en son gecen cumartesi...hamilemiyim sizce??

Esimle 1 hafta once iliskim oldu ve kasik agrilari, halsizlik basladi... sizce hamilemiyim?? Adetimin bittigi gun iliskimiz oldu en son gecen cumartesi...hamilemiyim sizce??
Canım daha çok erken ama erken yumurtlayan birisiysen tutma ihtimali yüksek kaç günde bir adet göryorsun

ben de öyleyim adetim 3 5 gün geç gelir. aynen adet bitimi ilişkim olmuştu ve o zaman hamile kaldım. inşallah olur. :)

Yanlis hatirlamiyosam eger gecen ay 14undeydi bu ay 9unda oldu 5.gun bitti..bittigi gun iliski oldu...
Canım geçen ay 26 sında yumurtlamışsın o zaman bu ayın 14 ünde bittiyse 28 i yumurtlama olması gerekir ama tutma ihtimalide var. Akıntı durumun nasıl

Canım geçen ay 26 sında yumurtlamışsın o zaman bu ayın 14 ünde bittiyse 28 i yumurtlama olması gerekir ama tutma ihtimalide var. Akıntı durumun nasıl

Canim bu ayin 13unde bitti 13undede iliski oldu... akintilarim her ay ara ara oluyor bazen hic kesilmiyor bi dahaki adetime kadar...herseyim duzensiz :) :)

Canim bu ayin 13unde bitti 13undede iliski oldu... akintilarim her ay ara ara oluyor bazen hic kesilmiyor bi dahaki adetime kadar...herseyim duzensiz :) :)
Tutma ihtimali var tabi ama akıntın varsa kontrol et dicektim çünkü belirtiler bu kadar erken baslamaz heralde. Ama yumurtlamada olabilir tutması için çok erken yumurtlamış olman lazım :)

Back
X