Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"saçlı deriye giden kan akımını hızlandırdığı için"baş aşağı yapılıyomuşmasaj kan dolaşımını hızlandırır bu bi gerçek zaten de niye baş aşağı yapıyor onu çözemedim ben
hmm doğrudur da sadece bu yöntemle olur mu bilemedim ki tabi denemek lazım anca öyle anlaşılır"saçlı deriye giden kan akımını hızlandırdığı için"baş aşağı yapılıyomuş
harikaymış deneyen varmı acaba
eğer gerçekten işe yarıyosa boşuna saç maskelerine zaman ayırıyoruz demektir
şimdilik 1 gün arayla yapıcam sonuçları paylaşırım
kız da kalkarken bi değişik kalkıyor zaten.. aman zararı felan olur da yapma benceDenedi m aşırı başım döndü.
Aynen aynenkız da kalkarken bi değişik kalkıyor zaten.. aman zararı felan olur da yapma bence
Denedi m aşırı başım döndü.
bende şimdi fark ettim belki baş dönmesini engellemek için öle kalkıyodur diye düşünüyorum bugün yine denicem başım yine dönerse konuyu silerim yada kapatırırımkız da kalkarken bi değişik kalkıyor zaten.. aman zararı felan olur da yapma bence
Aman dikkat etaynen bendede oldu birden tansiyonum düştü
tam deneyemedim 1 gün denediysem öbürgün boş geçtim zaten sınavlar üst üste binince fırsat bulamabım 10 sonra tam olarak deneyeceğim denemeden önce resim çekip 1 hafta sonra tekrar resim koyup aradaki farka bakıcamfaydası oldu mu konuyu açalı epey olmuş?
ilginç tamam uzatmayabilirde kabarmasını önlemesi taramayı kolaylaştırma gibi etkileri olacağını sanmıyorum bu süreçte serum yağ sıvı saç kremi gibi ürünler kullandıysanız onun etkisi olabilir diye düşünüyorumEvet arkadaşlar bir hafta oldu. Hergün,4 dakika denedim bi uzama falan olmadı ama şöyle bir şey oldu benim saçlarım kabarır ve çok karışırdı ama bunu yapmaya başladığımdan beri taramaya gerek kalmadı artık kabarmıyorda