1 Haziranda Fitim!

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
Merhabaa :)))

Yarin, 1 mayistan itibaren, 1 ay boyunca azimle çalisarak fit olma hayalini gerceklestirme planim var.

Bana katilmak isteyen olursa buyursun gelsin :))

beeeeeennn:KK71:
tam 1 mayısta başlayıp 1 hazirana sıkı bi diyet yapıp..sonra normal diyet listesi yapmak istiyorum..ama şu bir ay boğazımı tutmaya alışmam için önemli:KK34: nası bi diyet yapacağımı bilmiyorum ama 1 ay boyunca

beeeeeennn:KK71:
tam 1 mayısta başlayıp 1 hazirana sıkı bi diyet yapıp..sonra normal diyet listesi yapmak istiyorum..ama şu bir ay boğazımı tutmaya alışmam için önemli:KK34: nası bi diyet yapacağımı bilmiyorum ama 1 ay boyunca

Hoşgeldiiin :-)

Aynı sıkıntı bende de var. Nette o kadar çok diyet listeleri var ki hangisini yapayim hangisi etkili olur diye karar veremiyorum.

Kendime bazı kurallar koydum.
Bunlar bana kilo aldıran şeyler işte..
*Şeker, Makarna, Pilav asla ama asla yok!!
*Saat 17'den sonra hiç yemek yok...

Bunlara dikkat edip saglikli ve az yiyerek kurtaririm heralde.

Her gün de Menümü buraya paylasacam.

isveç diyetine başladım..başlarda hızlıca kilom giderse motive olurum...
1 temmuz da da İstanbul a dönüyoruuummm....çoook özlediiiimmm:KK68::KK68::KK68:
o zamana kadar kurtulabilirsem fazlalıklarımdan biraz çok mutlu oluucam

Merhaba

Yahu akşam 6dan sonra yememek en berbat olanı mesela benim için. 2den önce uyumayan biriyim.Off!

isveç diyetine başladım..başlarda hızlıca kilom giderse motive olurum...
1 temmuz da da İstanbul a dönüyoruuummm....çoook özlediiiimmm:KK68::KK68::KK68:
o zamana kadar kurtulabilirsem fazlalıklarımdan biraz çok mutlu oluucam

Bende 3 temmuzda Memlekete dönüyorum.
Yesil Elma diyetine karar verdim :) hadi bakalim yolumuz acik olsun

Merhabaa :)))

Yarin, 1 mayistan itibaren, 1 ay boyunca azimle çalisarak fit olma hayalini gerceklestirme planim var.

Bana katilmak isteyen olursa buyursun gelsin :))
bende bugün başladım geçen ay 70 tim 64 e düştüm dikkat etmeyince 65 66 arası oldum şimdi daha da düşmek istiyorum. neler yapacaksınız sadece elma tutar mı ki? isveç diyetine 6 gün dayandım ben ve 6.gün gözüm döndü ama müthiş kilo veriliyor.

Ben; 3 öğün/ esmer ekmek- gayet şekerli çay ve gayet yağlı ve de tuzlu olan keçi peyniri yiyorum..
Benden bu kadar! Verirsem ne ala,veremezsem canım sağolsun:21:
Off poff:KK69:

X