Erkek İnfertilitesi %1 ileri hızla hamile kalınır mı? İlaçla ne kadar yükselir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Merhabalar kızlar bizim sperm hızımız yüzde 1 varikosel yok hormon normal. Sadece eşim çocukken kasık fıtıgı ameliyatı geçirmiş ve muhtemelen ameliyatta testisi besleyen damara değmiştir doktor dedi ürolog. Bize ilaç takviyesi ve beslenme listesi verdi. Her akşam keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve wm multifer klomen kullanıyor eşim. Merak ediyorum bu hızla hamile kalınırr mı ilaçla ne kadar yükselebilir bu değer ilaç kullanıp değerleri artan var mı ne kadar artıp farkediyor

Eşimde aynı problem varikosel kaynaklı vardı ameliyat ettirdik ıleri hızlı 16 ya yükseldi ama yinede yetersiz kaldı ilaç ve kürler kullandık ameliyattan sonra da 1.5 yıl bekledik bu şekilde ama normal yolla bir türlü hamile kalamadım bizde bu ay tup bebeğe başvurduk eğer maddi acıdan hazırsanız bence hiç vakit kaybetmeyin

Ciddi misiniz ben de düşünüyorum yani ilacı 6 ay dahi kullansak yüzde 1 artsa artsa kaç artar ki min 32 olması gerekiyormuş.

Ciddi misiniz ☹ ben de düşünüyorum yani ilacı 6 ay dahi kullansak yüzde 1 artsa artsa kaç artar ki min 32 olması gerekiyormuş.
Evet aslında 1 tanesi bile tutsa zaten hamile kalmaya yetiyor ama nasıp kısmet işte olmaz diye hiçbirşey yok biraz tutma şansı düşük işte yani bizde normal yolla kısmet olmadı bakalım şuan tedavime yeni başlandı inş tup bebek tutar rahat olun ama herkesin aynı olcak diye birşey yok belki rabbim size nasıp eder neticede milyon tane spermin içinde sadece 1 tanesi gelip yumurtayı buluyor rahat olun

Allah inş hepimize nasip eder bu iş gerçekten de kestirilemiyor siz nerde tedavi görceksiniz inşallah.

Hangi kolon doktorunuz kim acaba, ve tüp bebek maddiyatı çok mu yüksek, bende de ileri hızlı az doktora gidicez sonuçları göstermeye daha yeni
Canım şişli kolon bulat aytek şık ben çok memnunum ilk denemem nasıl sonuclanicak bilmiyorum ama ilgili birisi ne zaman yazsam sorsam aklıma takılan birseyi hemen cevap verir 9000 tl tupbebek 4 5 bin iğneler ama kişiye göre değişiyor canım maliyetli malesef a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…