Canım öncelikle geçmiş olsun ve ayrıca diyetisyen içinde hayırlı olsun.. benim liste 1400 kalori olmasına rağmen içinde yok yok seninki 1600 kalori bayaa bi doludur heralde vaktin olunca paylaş bebeeem de bi bakalım olar mı?
canım seni çok iyi anlıyorum.ama kendine bu kadar eziyet etme .
Slm kizlar ben geldimmm geri
turkiye secimini yapmis biz hoydur hoydur gezerken (anacimin lafidir) :))
ulkemiz icin hayirli olur insallah)
kizlar sabah tartilmiycam dun aksam cok kacirdim demistim ama tabiki dayanamadim ve 67,100 u gorunce delirdim resmen sevincten,
2 gunde 1 kilo 200 gram vermisim inanamadim
ama yarin kesin tartilmiycam cunku oglenden beri iki tane turk festivaline katildik
ve ben 1 tane adana 1 tane lahmacun ve 3 dilim pasta yedim :18:
ve bugun 1 litre bile su icemedim
valla yemiycektim ama kocam cok zorladisanki her zamanmi adana yiyorsun, senede iki defa turk festivali oluyor, bide turkiyede yersen yiyorun, ye iste ya kacirma bu firsati dedi .. bende tabi kacirmadim bu firsati
artik yarin kesinlikle tartilmam
gecmis olsun canim cok uzuldum Rabbim sifasini versin insallah bebisinin
prematuremi dogdu ?
evet canim bende konyaliyim pek bi sevindirik oldumbabam bulgaristan gocmeni aslen
ben, es ve anne tarafindan konyali sayilirim dogrusu
canim bebisin yemesi benim icin inan sorun degil
her aylik kontrollerimizden sonra doktor cikisinda agliyorum ben, psikolojimi bozuyor adam iki doktor degistirdim ikiside ayni
yedirmeyin diyor bu cocuk 18 yasina gelince boyle yemeye devam ederse 100 kiloyu bulur diyor
artik dunyada obezite riski var diyor
inan cocugum cok asiri kilolu degil sadece dogusta iri dogdu 4 kiloydu dogum kilosu
burdaki doktorlar sevmiyorlar tombis cocuklari
fransada bi zayiflik hastaligi var
gecen ay 550 gram almis oglum
doktor bi kizdi en fazla 200 gram almasi gerekiyordu siz napiyorsunuz diyor
delirtti resmen beni anne olarak ister istemez kafaya takiliyor
cok hareketli olmasinada uzulmem kendisi icin uzuluyorum cunku surekli dusuyor kask aldik babasiyla kafasini koruyalim diye
inan surekli pesindeyim o haldede 3 kere acile gittik cok kotu dustugu icin
ben anne olarak kendimi sucluyorum o dustukce, gecen sehpaya kafasini vurdu bir kanamaya basladi onu o halde gorunce benim dilim tutulmus, acile goturduk dikis atilirken bayilmisim .. gunlerce kendime gelemedim ..
bende bayiliyorum lc waya kasimda turkiyeye gelmistik
kizkardesim bi kaban aldi oylemi guzel olur modeli
bayildim resmen
bende denedim 44 bedenini o 36 aldi harika oldu ona ayni model, bende hic guzel durmadi vazgectim biraktimama icim kaldi
alahımmmm sana geliyorummmmmmmmmmmmmm
bu kız beni öldürcek yaw...
canım akşmaları yemek yerine müsi ye sütle.gündüz de fazla kaçırma olsun bitisin.kizlar bana bi akil verin lutfen
ben dun aksam bi lahmacun bi adana ve 3 dilimde pasta huplettim demistim ya festivalde .. benim suucm yok kocam israr etti demistim ya
sizce extradan napiyim bu bi kac gun onlari yok edebilmek icin
bugun tartilamadim korkumdan
amaaaannn bu kayınvalidelerin hepsi mi aynı yaaaa.anneyle eminim daha kolaydir canim
kayinvalideyle hersey acik konusulmuyor
gerci esim demedigini birakmiyor ama yinede bildigini okuyor kimi zaman sitem ederek kimi zaman piskinlige vurarak
daha 2aylikken mandalinayi tutup emdirtiyordu suyundan vitamin alsin diye
oglum cok cok emiyordu
bide gelene gidene cocuk cok iyi emiyorda gelin vermiyor diyordu
oglum uyansin cikicam artik 1 saat bu saatlerde 1 saatte aksam esimle yurusem cok iyi olucak ..
sağ üst azı dişim agrıyo.
hamılelık öncesı genel bakım yaptırcam 2 sene oncede yaptırmıştım.
kışa bebik düşünüyom bakalım kısmet.
al benden de okadar ınnuk bacı:)))))))))) al sana cezaniye yedin bakiim
canım hem tiroid hem guatr mı?kızlar bu arada bende guatr varmıs ilaç tedavisine basladık 1 ay kullanıcam ondan sonra bakıcaz duruma göre diyetisyenede sevketi gecen seneki listenin aynısını verdi 1600 kalorilik liste 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım
amanın kışlıkları daha yenı mı kaldırdın....slmmmm fıstıklarr geçmişi okuyp cevap yazayım dedim.sabahtan beri temzilikle uğraşıyorum.kışlıkları kaldırdım.yemek yaptım.çamaşır astım....yine yoruldum yani.
hıhhhhhho dün sandık bekemiş yazık da ondan...
görmedin mi nakaaaa ağlamış önceki sayfada.. kıyamadım verdim gitti ona...
nasılsa bu hafta kilo alır fazlasıyla keserim...
kız da du bakalım kısmet ınsanın aklındakıyle başına gelen bı olmuyo kı............geçmiş olsun fıstığımmmmm.demek bize yeğen geliyooo oleeeeeeyyyyyyy
saol canım ilaçla tedaviye basladık işte 1 ay sonra tekrar kontrole gidicem işte tsh hormonum çok yüksek cıktı bakalımmm
hosgeldin canim .. bosver gecmisle vakit kaybetme .. gelecege bak :))
hosgeldin canim sende kahvaltin cok cok az geldi bana
nasil dayanabiliyorsun ?
doner eti cok yagli olmuyormu ? ekmeksiz bende yesemmiki ?
canım bugün dışardaydım o nedenle yiyebilecek bi yer bulamadım hastane yakınlarında bende kızı dr götürmüştüm 4 tüp kan aldılar minik kızımdan alel acele girdim bi börekçiye kıza meyve suyu vss içirdim börek açma aldım ancak açma ile çay ile idare ettim.
tavuk döner yağlı değildi valla ekmeksiz yedim neticeed tavu fazla sorun olmaz yani yağsız tarafından hallettim öğlen işini işte akşamda yoğurt ve etimek yedim akşam yemeğini öle hallettim
karpuz yedim sonra da bu günlük bitti işte
hiç sorma canım yaaa azıcık tatil çok iş ufffff sıkıldım.gıcık kociş de gezmede.offf bende sendenim bugün evde bütün işler birikmişti canım cıktı yaa sabhtan beri halda tam bitti sayılmazyap yap bitmiyor bu ev işleri
en düşük puan benimmmm1. takım puan listesi
bucakmagduru (28/35
shryvz (24/17
sudem34 (30/30
asl35 (28/28
innuk (28/35
angelic2 (24/54
kaçakçay (28/31
maibeyaz (28
thirtyfour(28
bal10(26
elif_sena(26/
Papatyam(24
bir sonraki puanlama 13,06 ile devam edecek...
angelic hem takımda en çok kiloyu verdiği için hem de ilk üçe girdiği için 30 puan kazandı...
sudem ve ben 300 gr veremediğimiz için puan alamadık diğerlerine 7 puan verdim kilo verebildikleri için...
shryvz kilo aldığı için 7 puan kaybetti... haftaya kilo alarak gelmemesi lazım...
herkesin puanı hayırlı olsun...
al benden de okadar ınnuk bacı
canım hem tiroid hem guatr mı?
amanın kışlıkları daha yenı mı kaldırdın....
hıhhhhhh
hakkım olanı istedım.....
bu arada hengı gunler puanlama olmayacak bu konuyu netleştirelım......
sadece pazar mı?
cumartesi pazar mı?
çok cadısın demek kılo alıcam sende benım puanımı kesıcen.şişko seniiiiiiiiiiiii..........
kız da du bakalım kısmet ınsanın aklındakıyle başına gelen bı olmuyo kı............
bu yemek olayını kim keşfetti acaba pişir uğraş saatlerce sonra hop mideye ondan sonra gelsin kilolar bu işin hapi falan olsa yaa ne güzel olurdu
kahvaltı hapı 1 tane
öğlen hapı 1 tane
akşam hapı 1 tane
ohhh misss gerekli vitamini minerali proteyini orantılı şekilde içinde olsa ne harika olurdu yaaa:97::97::97::97:
gecmis olsun canim
insallah onemli birseyi yoktur kuzucugun ..
normal canim disarida olunca mecburen idare ediyorsun ..
aksami guzel kapatmissin
saol canım.
alerjikmidir mikropmu kapmış anlamadık valla üst bacakta su çiçeği ile sivilce arası bir görüntüde bişiiler çıkıyo 2 aydır ama tek tük ve aralıklar ile çıp sönüyo kızarık etrafı .neyse işte dr bugün biraz beni korkuttu şeker den şüphelendi şeker testi demir demir bağlama hemogramdı vss yap allah yap bir sürü yaıldı ama sonuçlarda bi sıkıntı olmadı çok şükür deee gene verdiler kremi merhemi yolladılar eve işte uğraşıyom benim anti alerjik kızımla hep böle götürücez alerji için 3 yaşın dolmasını bekledik şimdişye kadar ama dayanamıcam 3 ay kaldı 3 ü doldurmaya zaten bakarlar artık .haftaya halledicem bi uzmandan bi randevu alıcam ona başlıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?