Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canımcım listende sporun da fevkadenin fevkinde..tebrikler ..

tatlım ben ^'incir reçeli ^ni izledim.verilen msj güzeldi ama başroldeki kızın o sevimlilik hallerine uyuz oldum..ben son izlediğim iki filmi tavsiye ediyoum.kaybedenler külubu ve çalgı çengi..ikisi de çok başarılı türk filmleri..ilkinde zaten nejat işler var.çalgı çengi !deki çocuklar tanıdık diil ama cem yılmaz fida filmle ortak yapmış..
süper komediydi .ben çok eğlendim.umarım siz de beğenirsiniz..

bugün cok kacirdimmmmmm

sabah: 3 tane ufak haslanmis patates (canim ekmek istemedi)

öglen : 1 tabak makarna

aksam: 3 tane haslanmis sosis, 1 tane büyük izgara köfte.

ve kacamak yaptim bi cornetto dondurma yedim az önce
keske yemeseydim yaw.

aaaa ben geldim millet gitmis
hadi kizlar kaldirin potisleri erkenden yatmayin yahuuu aksam yeni basladi

canım ben 1 ay önce 57 e düşmüştüm...
tutaadım boğazımı yine aldım..

ay canim masallah baya vermissin ama bir aydada baya geri almissin ..

sabir canim sabir bak sana ne guzel spor olmus :) ..

slm canim gecmis olsun mi diim gozun aydinmi dogum yapali 10 ay oldu ben hala taktiramadim korkudan

kizlar aslinda beni vermekten cok geri almak korkutuyor
ben 2009 da bi arkadasin aklina uyup, lida isminde turkiyede satilan bi ilaci siparis etmistim
yani arkadasda etmisti beraber kullanmistik tarim bakanligindan izinliymis guyaaa yani guyaaa
subatin sonundan nisana kadar bir bucuk ayda ben tam 10 kilo vermistim, 60 dan 50 ye filan dusmustum
ama deli gibi geziyordum ne uyuyabiliyordum ne yemek yiyebiliyordum
tansiyonum firlamisti basim felaket donuyordu
kalbim resmen firlayacakmis gibi atiyordu dayanamadim 5 hafta sonra ilaci biraktim ve ayni kiloyu hatta 2 fazlasini hazirana kadar geri aldim
resmen mahvetti beni o ilac aylarca kendime gelemedim
asiri agresif yapti iyiki o donem hamile kalmadim allah korusun bebegede bi zarari olabilridi belki ..

nerdenmi aklima geldi az once zayiflama kurlerine bakarken bir sitede reklamini gordum
aslinda bir suru insan olmus o ilactan ama hala cok rahat bi sekilde reklamini yapiyorlar tuhafima gitti

reductil diye bi ilac vardi, ayni yan etkileri vardi.
ama onu saglik bakanligi toplatmis

reductil diye bi ilac vardi, ayni yan etkileri vardi.
ama onu saglik bakanligi toplatmis

amann kızlar topiklerde ilaç ismi yazmak yasak dikkat edin ceza almayalım...

evet canım yaa aynen geri aldım..
ama ben kist aldırdım ve ilaç kullanmaya başladım sanırım onun da etkisi var...
dün gece baktım da benim durumumda olanlar hep çok hızlı kilo almışlar...

menüde süt ve yoğurt yok...
kalsiyumun olsun dondurma da...

arada bi bünyeyi kandırmak lazım zatenm bosver canım simdi bünyen dediki aha bu dayanamadı yemeye basladı ben su yağlardan az eriteyim yenilerine yer acayım dedi ama kandırdın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bence 1 haftadır lahana lahana bıkımıştım... çok şükür farklı bişey geldi... ben en iyisi bunları depolayayım da bu kız gene lahana yerse o zaman kullanırım demesin de...

ben de taktırayım diyorum hap çok iştah açıyo... ama korkuyom kayar da hamile kalırım diye...:18:
bakalım bu ay cesasret edebilirsem taktırcam sanırım...

hepinize günaydın şekerler...
Cumaya az kaldı, herkes sıksın dişini, bol bol eksi görelim tartılarda. Gerçi aksilik bu ya bugün yarın malum günlerim başlıcak benim, şimdiden işaret vermeye başladı bile inşallah tartıya çok yansımaz. öpüyorum hepinizi...

ya ben yazıları ortalayamıyorum ya..( mai kız hayalet degilsin bugünaltta ismini gördüm..

Günaydın canlarım nasılsınız bu sabah biz kalktık kahvaltımızı yaptık ve birazdan plites e gideceğiz.. Sizler napıyorsunuz bakalım görüşmeyeli canlar...

Canım çalgı çengiyi bende seyrettim hakiketen eğlenceli bir film.. araya absürb espiriler koymuşlar iyi güldürüyor valla. Tam yaz filmi olmuş işte hehehe

Bizde dün akşam seyrettik ''incir reçelini'' . MAdem tavsiye ediyosunuz o zaman eşime söliimde çalgı çengiyi de seyredelim. bu akşam '' çakal '' ı seyretmeyi planlıyoduk.

ben bu gün yeni bişey denemeye başlıcam...
gündüz ara öğünlerimi kaldırıyorum...çünkü bende insülin direnci için kendimi durduramıyorum bi kere yemeye başlayınca gerisi geliyor...
sadece akşam meyve yicem...
bi de akşam yemeğimi mutlaka 6 da yicem sonra yemicem...

bakalım inşallah başarırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…