Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben bu puan meselesini çözemedim jeton düşmedi sanırım bende bu rakamla ne oluyo mesela benim adımın karşısındaki 24/26/28 nedir daaaa:26::26:

pazar günü puanın 24 müş..
pazartesi ve salı girip 5 mesaj yazmışsın ve 2 şer puandan 4 puan kazanmışsın...
hoşuna gitmedi mi puanlama..

slm canim hosgeldinnnn
superiz superiz superizzzzz
ben - 300 deyim dun 67.200 du bugun 66.900 senden naber ?

sana kocaman maşallah ozaman cnm
ben bu haftayı es geçicem yaa cumartesi sabah 70.200 düm 200 gr verdim diye sevinmiştim ama dün sabah regl oldum bakem dedim kaç gr farketmişim diye 70.500 çıkmıştım bu sabahta 70.300 çıktı benimki dengesizleşti ama diete devam sporada tabii fakat dün kendimi pek iyi hissetmiyodum akşam sporu es geçtim valla sadece 20 dk kadar bazak hareketi yapabildim o kadar bugün az sonra dışarı çıkıcam kızı alıcam arabayla gezdiricem biraz yürümüş olcam 1 saat kadar işte akşamda normal yürüyüşümü yapıcam gene 1 saat dünün boşluğunu gidericem.bakalım cumaya ne çıkıcam tartıda :44::44:

pazar günü puanın 24 müş..
pazartesi ve salı girip 5 mesaj yazmışsın ve 2 şer puandan 4 puan kazanmışsın...
hoşuna gitmedi mi puanlama..

ne demek hoşuma gitmemk haddimemi kaptanımmm boynumuz kıldan incedir .pazar günü evde yoktum malum seçim günü annemde şehir dışındaydı gelmişti ailecek buluşma yaptık pazar brunç olayı yanee

ya maicim ben sana 2 soru daha sorucam

benim aslinda BMI me gore olmam gereken kilo 49
ama ben agustosta tr ye gelicem o yuzden kendime hedef olarak 54 koymustum
ama yilbasina kadar 49 a dusmek istiyorum ben, sanada hedef olarak 54 demistim
hedefim ayni kalsinmi agustosa kadar, trde 6 hafta kalicam, sonra geri gelince hedefim 49 deyip tekrarmi basliyim ?
yoksa simdi hedefimi degistiriyimmi ? bana bi akil ver
pardon canim ya valla sonradan aklima geldi ..

2. soruyu unuttum :44:

aşk olsun heç yapmıyom mu nen...
sen benim bidenemsin nasıl yapmam...gözünden kaçmıştır...

bu arada sabah aç karnına bu gün başladım bakalım dokunacakmı bana bilemiyorum ballı sirkeli ılık su içtim .
kahvaltıda
30 gr kadar peynir
1 domates
1 fincan çay
2 dilimde lıght ekmek
2 ad zeytin o kadar

şimdide yeşil çayımı içiyorum
öğlene Allah kerim bakalım ne yicem karare vermedim henüz

ay tutulcak ya bu gün ondandır iyi hissetmemen..
ben de pek bi gerginim iki gündür... bu gece kurt adam olmazsam iyidir...

canım sen başladığın kilonun en az % 20 sini verdiğin zaman takımdan mezun olmaya hak kazanıyosun...
şimdi belirttiğimiz hedef kiloya ulaşınca mezun olabiliyorsun ama istemezsen devamedersin...
49 baya uzak bi rakam şimdilik...
bence 55 te dursun hedef kilon sonra sıkılırsın belki diyetten 55 te bitirmek istersin karne alamazsın bu sefer...
anlatabildim mi cnm..

ne demek hoşuma gitmemk haddimemi kaptanımmm boynumuz kıldan incedir .pazar günü evde yoktum malum seçim günü annemde şehir dışındaydı gelmişti ailecek buluşma yaptık pazar brunç olayı yanee

iyi olmuş canım diyeti bozmadın dimi...
pazar günleri izin günümüz zaten puanlamaya almıyorum pazarı...

tesekkur ederim canim bende korktugum icin 49 koyamamistim ilk basta
cok uzak bi rakam gelmisti bana
simdilik hedefim ayni trden donunce bakariz o zaman insallah

valla bundan 3 sene önce 49 kiloyken 34 beden giyiyodum...
hayal gibi zaten ama bakalım bi 55 olayım da önce...belki kalırım orda..
hayal şimdilik gerçek olacak inşallah...

ben kaçıyorum kızlar..
mutfağı toplayıp kızı fiziğe götürcem...
akşam görüşürüz inşallah..

Kızlar herkese tekrardan merhaba ohh muhabbetler edilmiş ben yokken )
bende şimdi spordan geldim 1 saat pilatesimi yaptım geldim. Yürüyüşe kalamadım oğlan durmaz diye. Ama eve gelirkene yokuş yukarı yürüyerek geldim. Şimdi geçmişi okurken de ara öğünümü yedim..
Şimdide ütü yapmaya gidecem kızlar..

Bu arada maicim ve sevgili takım arkdaşlarım. Yarın yeğenimin doğum günü olduğu için yarın sabahtan kardeşime gidicem evden sabah eşimle çıkacağım için yarın nete girebileceğimi sanmıyorum gecede geç döneriz muhtemelen o yüzden yarın için izin istiyorum. Ama yok haksızlık olur dersenizde canımız saolsun napalım :))

oylamaya sunuyorum... yarın innuk gelemezse puanından düşelim mi...

şaka bi yana haber verdikten sonra benim için sorun yok...
bu kadarını resmi dairelerde bile yapıyolar biz de yapalım dimi...

amaaaaaa ipin ucunu kaçırırsan kork benden innukkkkk

Saol canım..
Bugün den kararlıyım yarın dyetime aynen devam edicem ve ölçülü şekilde yiyecem yağlı yemek tıkınmak yok yaş pastanın sadece tadına bakıcam o kadar zaten koşturmaktan zannetmiyorum ki yemeğe fırsat kalsın :))

ya bendemi senin gibi yapsam acaba ? bi avuç leblebi var ara öğünde, bi poşet yedimm yaaaa :84:, ofise 2 meyve getiriyorum bi sabah bi öğleden sonra ara öğünü için ama daha sabahtan hoppp 2sinide yiyorum. Nasıl olcak bu iş böle. Benim 6 da yemem mümkün değil zanten 6 da işten çıkıyorum, anneme gidip kızımı alıyorumorda yersek engeç 7 oluyo ama evde 8 i buluyo .

Hazır online 'ken yediklerimize yazayım kızlar.

Sabah, 1 dilim ekmek
2 zeytin
1 k.k peynir
Yarım domates

Ara - elma, beyaz leblebi

Öğlen - 1 tabak yağsız salçalı makarna

Ara - 9-10 kiraz, leblebi ( toplamda nerdeyse 100 gr.olmuştur heralde )

benim icin hic farketmez canim sonucta haber verdikten sonra
bende cuma aksamdan kayinvalideme gidicem ancak pazar aksam doneriz
kayinvalidemlerde net yok
telden girebilirsem girerim ama zor oluyor
giremezsem bende yediklerime cok dikkat etmek sartiyla simdiden izinimi alayim bari (firsattan istifade )

afiyet olsun canim hic dert etme cok bisey yememissin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…