ben bu puan meselesini çözemedim jeton düşmedi sanırım bendebu rakamla ne oluyo mesela benim adımın karşısındaki 24/26/28 nedir daaaa:26::26:
slm canim hosgeldinnnn
superiz superiz superizzzzz
ben - 300 deyim dun 67.200 du bugun 66.900 senden naber ?
pazar günü puanın 24 müş..
pazartesi ve salı girip 5 mesaj yazmışsın ve 2 şer puandan 4 puan kazanmışsın...
hoşuna gitmedi mi puanlama..
aşk olsun heç yapmıyom mu nen...seherım benı özledın mı kuzum.
hehe
bende şaşırdım başrollerde yakışıklı oglan ve guzel kızın olmadıgı bı fılm olmasına ragmen guzeldı.
çalgı çengiyi ılk kez duyuyom denk gelırse ızleyım.
nolcak bacım3 uyu yaparsın maşallahın var senın bu genc yaşında bındır turlu işe yetışıyom on parmak on marifet.
bende çakal ıyı mı degıl mı kestıremedım.belkı ızlerım.
saol balım sonunda bana alıntı yaptın.
allahım ne adak adasam maı bana cevap yazdı .
mai bana alıntı yaptı....oleyyyyyyyyyyyyyy....
sana kocaman maşallah ozaman cnm
ben bu haftayı es geçicem yaa cumartesi sabah 70.200 düm 200 gr verdim diye sevinmiştim ama dün sabah regl oldum bakem dedim kaç gr farketmişim diye 70.500 çıkmıştım bu sabahta 70.300 çıktıbenimki dengesizleşti ama diete devam sporada tabii fakat dün kendimi pek iyi hissetmiyodum akşam sporu es geçtim valla sadece 20 dk kadar bazak hareketi yapabildim o kadar bugün az sonra dışarı çıkıcam kızı alıcam arabayla gezdiricem biraz yürümüş olcam 1 saat kadar işte akşamda normal yürüyüşümü yapıcam gene 1 saat dünün boşluğunu gidericem.bakalım cumaya ne çıkıcam tartıda :44::44:
ya maicim ben sana 2 soru daha sorucam
benim aslinda BMI me gore olmam gereken kilo 49
ama ben agustosta tr ye gelicem o yuzden kendime hedef olarak 54 koymustum
ama yilbasina kadar 49 a dusmek istiyorum ben, sanada hedef olarak 54 demistim
hedefim ayni kalsinmi agustosa kadar, trde 6 hafta kalicam, sonra geri gelince hedefim 49 deyip tekrarmi basliyim ?
yoksa simdi hedefimi degistiriyimmi ? bana bi akil ver
pardon canim ya valla sonradan aklima geldi ..
2. soruyu unuttum :44:
ne demek hoşuma gitmemk haddimemi kaptanımmm boynumuz kıldan incedir .pazar günü evde yoktum malum seçim günü annemde şehir dışındaydı gelmişti ailecek buluşma yaptık pazar brunç olayı yanee
canım sen başladığın kilonun en az % 20 sini verdiğin zaman takımdan mezun olmaya hak kazanıyosun...
şimdi belirttiğimiz hedef kiloya ulaşınca mezun olabiliyorsun ama istemezsen devamedersin...
49 baya uzak bi rakam şimdilik...
bence 55 te dursun hedef kilon sonra sıkılırsın belki diyetten 55 te bitirmek istersin karne alamazsın bu sefer...
anlatabildim mi cnm..
ay merci canim simdi harfi harfine anladim
kiz sen bu halinle bile zayifsin masallah 50 olunca sen sifir bedene gecicen ben anca 38 e
tesekkur ederim canim
kilo gittikce daha bi hevesleniyorum artiya gecmissimde dahada bi hevesleniyor hirslaniyorum
Kızlar herkese tekrardan merhaba ohh muhabbetler edilmiş ben yokken)
bende şimdi spordan geldim 1 saat pilatesimi yaptım geldim. Yürüyüşe kalamadım oğlan durmaz diye. Ama eve gelirkene yokuş yukarı yürüyerek geldim. Şimdi geçmişi okurken de ara öğünümü yedim..
Şimdide ütü yapmaya gidecem kızlar..
Bu arada maicim ve sevgili takım arkdaşlarım. Yarın yeğenimin doğum günü olduğu için yarın sabahtan kardeşime gidicem evden sabah eşimle çıkacağım için yarın nete girebileceğimi sanmıyorum gecede geç döneriz muhtemelen o yüzden yarın için izin istiyorum. Ama yok haksızlık olur dersenizde canımız saolsun napalım :))
oylamaya sunuyorum... yarın innuk gelemezse puanından düşelim mi...
şaka bi yana haber verdikten sonra benim için sorun yok...
bu kadarını resmi dairelerde bile yapıyolar biz de yapalım dimi...
amaaaaaa ipin ucunu kaçırırsan kork benden innukkkkk
kaçamaklarım biri aştı ben pis boğazın tekiyim:78::78:
ben bu gün yeni bişey denemeye başlıcam...
gündüz ara öğünlerimi kaldırıyorum...çünkü bende insülin direnci için kendimi durduramıyorum bi kere yemeye başlayınca gerisi geliyor...
sadece akşam meyve yicem...
bi de akşam yemeğimi mutlaka 6 da yicem sonra yemicem...
bakalım inşallah başarırım...
Kızlar herkese tekrardan merhaba ohh muhabbetler edilmiş ben yokken)
bende şimdi spordan geldim 1 saat pilatesimi yaptım geldim. Yürüyüşe kalamadım oğlan durmaz diye. Ama eve gelirkene yokuş yukarı yürüyerek geldim. Şimdi geçmişi okurken de ara öğünümü yedim..
Şimdide ütü yapmaya gidecem kızlar..
Bu arada maicim ve sevgili takım arkdaşlarım. Yarın yeğenimin doğum günü olduğu için yarın sabahtan kardeşime gidicem evden sabah eşimle çıkacağım için yarın nete girebileceğimi sanmıyorum gecede geç döneriz muhtemelen o yüzden yarın için izin istiyorum. Ama yok haksızlık olur dersenizde canımız saolsun napalım :))
Hazır online 'ken yediklerimize yazayım kızlar.
Sabah, 1 dilim ekmek
2 zeytin
1 k.k peynir
Yarım domates
Ara - elma, beyaz leblebi
Öğlen - 1 tabak yağsız salçalı makarna
Ara - 9-10 kiraz, leblebi ( toplamda nerdeyse 100 gr.olmuştur heralde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?