tatlım ben ^'incir reçeli ^ni izledim.verilen msj güzeldi ama başroldeki kızın o sevimlilik hallerine uyuz oldum..ben son izlediğim iki filmi tavsiye ediyoum.kaybedenler külubu ve çalgı çengi..ikisi de çok başarılı türk filmleri..ilkinde zaten nejat işler var.çalgı çengi !deki çocuklar tanıdık diil ama cem yılmaz fida filmle ortak yapmış..
süper komediydi .ben çok eğlendim.umarım siz de beğenirsiniz..
stepperda 550 adım attım...
sağol tatlım.ben de arteliyodum benim de 18 ay olduaaaa ben geldim millet gitmis
hadi kizlar kaldirin potisleri erkenden yatmayin yahuuu aksam yeni basladi
ay canim masallah baya vermissin ama bir aydada baya geri almissin ..
sabir canim sabir bak sana ne guzel spor olmus :) ..
slm canim gecmis olsun mi diim gozun aydinmi dogum yapali 10 ay oldu ben hala taktiramadim korkudan
amannnnn sakın uzak durun bööle şeylerden canım .bençok karşıyım hapa falan.kizlar aslinda beni vermekten cok geri almak korkutuyor
ben 2009 da bi arkadasin aklina uyup, lida isminde turkiyede satilan bi ilaci siparis etmistim
yani arkadasda etmisti beraber kullanmistik tarim bakanligindan izinliymis guyaaa yani guyaaa
subatin sonundan nisana kadar bir bucuk ayda ben tam 10 kilo vermistim, 60 dan 50 ye filan dusmustum
ama deli gibi geziyordum ne uyuyabiliyordum ne yemek yiyebiliyordum
tansiyonum firlamisti basim felaket donuyordu
kalbim resmen firlayacakmis gibi atiyordu dayanamadim 5 hafta sonra ilaci biraktim ve ayni kiloyu hatta 2 fazlasini hazirana kadar geri aldim
resmen mahvetti beni o ilac aylarca kendime gelemedim
asiri agresif yapti iyiki o donem hamile kalmadim allah korusun bebegede bi zarari olabilridi belki ..
nerdenmi aklima geldi az once zayiflama kurlerine bakarken bir sitede reklamini gordum
aslinda bir suru insan olmus o ilactan ama hala cok rahat bi sekilde reklamini yapiyorlar tuhafima gitti
canım 1 ay hap kullandım ve alt üst oldum.sinir küpü oldum hergün midem bulandı hamile gibi.ve hergün iççamaşırım kirlendi.canıma tak etti yattım masayaben de taktırayım diyorum hap çok iştah açıyo... ama korkuyom kayar da hamile kalırım diye...:18:
bakalım bu ay cesasret edebilirsem taktırcam sanırım...
tatlım hiç korkacak bişey yok.ben ki asla diyodum korkudan zangır zangır titriyodum ama hiç acımıyo bile.bende korkuyom yaww...hiç cesaret edepite taktıramam benn
o zaman hapa devammmmhee açtım canım yaa herkes şikayet ediyodu...
ayy ben istesem de bırakamam ki hapı bana kitle için vermişti dr...
unutmuşum şimdi aklıma geldi..
teşekkür ederimmmmmm1. takım puan listesi
bucakmagduru (28/35/37/39
shryvz (24/17/19/21
sudem34 (30/30/32/34
asl35 (28/28
innuk (28/35/37/39
angelic2 (24/54/52/54
kaçakçay (28/35/33/35
maibeyaz (28/30/32
thirtyfour(28/30/32
bal10(26/24/26
elif_sena(26/28/30
Papatyam(24/26/28
13.06 ve 14. 06 puanlaması
geçen sefer kaçak çayın puanlaması yanlış olmuş düzelttim...
angelic pazartesi sadece 1 mesaj yazmış
kaçak çay dün hiç uğramamı inşallah iyidir
bal10 dün 3 mesaj yazmış
shryvz her gün dzenli girip hem geçmişi okuyor hem de çoğu kişiye cevap yazıyor... o yüzden onun hakkını yememek adına artık çoklu alıntılara da puan vericem haberiniz olsun....
darısı başımaaaaaagunyadin kizlarrrrr gunaydin gunaydinnnnn
benden mutlu bi haber daha
tabiki dayanamadim ve yine tardildimve Allaha sukur 66.900 oldum
66 yi gordum ya 900 olsada farketmez
dunden beri 300 gram gitmis
dun 50 dakika tempolu yurumustum bacaklarim sizlamisti ama demekki ise yaramis
cumaya kadar hedefim 66.2 olup 1 haftada tam 2 kilo kaybetmis olmak insallah
ay canim ozurdilerim ya ben internette reklamini gorunce sinirim bozuldu o yuzden yazmak istemistim
omrumden omur gitmisti o ilacla keske ismini yazmasaydim ..
evet canim kistler ve ilaclar mahvediyor insani
bi arkadasiminda yumurtaliklarinda kistler var ilac kullaniyor
gunde 10 km yuruyor o kadar dikkat ediyorki anltamam ama hic veremiyor
vucud remen direniyor ..
benim stepperde aylardir yatagin altindaydi iyiki aklima getirdinbende simcik onu cikartiyorum ..
öslemezmiyim kızzzzz gel de muhabbet edekkk azzz..seherım benı özledın mı kuzum.
hehe
bende şaşırdım başrollerde yakışıklı oglan ve guzel kızın olmadıgı bı fılm olmasına ragmen guzeldı.
çalgı çengiyi ılk kez duyuyom denk gelırse ızleyım.
nolcak bacım3 uyu yaparsın maşallahın var senın bu genc yaşında bındır turlu işe yetışıyom on parmak on marifet.
bende çakal ıyı mı degıl mı kestıremedım.belkı ızlerım.
saol balım sonunda bana alıntı yaptın.
allahım ne adak adasam maı bana cevap yazdı .
mai bana alıntı yaptı....oleyyyyyyyyyyyyyy....
selamlar millet nabersiniz.kilolar ne alemde
yaw kızlar şu an krize girmiş gibiyemek yiyorum biri beni durdursun yoksa cumaya fena olcak herşeyy offff
çok moralim bozuk kızımın öğretmenlerinden biri okuldan ayrılıyormuş...
kızlar beni tebrik edin lütfen gözümün önünde herkessssss bugün börek kek pasta kısır mercimek köfte vs ne varsa yedi yemedim hiçççççç hayır diyetteyim dedim çay içtimm
slmm kızlarr geçmişi okuyum da ööle slm vereyim dedim.yeni geldim eve bu gün yemek derdim yok.öğle yeteri kadar tıkındım dövün beniiiiiiiiönce annemlerde sonra arkadaşta akşam yemeği yok o yüzdennnn.
Verdiğin faydalı bilgiler için saol tatlım
doktordan yeni geldim bende aksam yemegimi hazirliycam kizlar
bol dometesli cok az zeytinyagli kabak yemegimi yapicam ..
kizlar tarifini veriyim deneyin super oluyor
kabak (diyet ) yemegi
2 kabak
1 tane buyuk sogan
3veya 4 domates
1 tatli kasigi zeytin yagi
birazcik tuz
ve dilkediginiz kadar yogurt
soganlari halka halka dogruyoruz
zeytinyagla yagladigimiz tencerenin en dibine diziyoruz
soganlari hic karistirmiyoruz
cunku alti kisik bi sekilde kavruyoruz soganlarimizi
sonra kucuk kucuk dogradigimiz kabaklari soganlarin uzerine yayiyoruz
en ustetede kucuk kucuk dogradigimiz domatesleri diziyoruz ve hic karistirmadan kapagi kapatiyoruz
su eklemiyoruz domatesin suyuyla ve kabagin kendi suyuyla pisiyor
daha sonrada uzerine yogurt dokup uzerinede kirmizi biber serpip hupletebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?