Tamam Baharcım,tşkrler bilgilendirme için403. Etap birincisi delidivaneoldum tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
hiç haberimiz yok demekki izlendikBir haftadır sizi takip ediyorum ve hepinizi kutluyorum.
selammm burda mısınız ??
ben birazcık buralardayım kızlar ama geç de olmuş vakit oda ayrı tabiBen burdayim
sen son zamanlarda çok az yiyorsun sanki sağlıksızlaşmaya başladı menülerin dikkat et tamam mı canım ? leslie ama kaçlık ?Dunun menusu de soyle
sabah 10.30 ( evden kahvalti yapamadan ciktim maalesef o yuzden bu saatte )
1 elma
5 zeytin
oglen 14. De 1 kase yogurt
aksam 19.30 da
3 kofte izgara
1 yk patates puresi
2.5 lt su ve leslie
ben nasıl kaçırmışım yaw senin evli olduğunuevet canım.. 2 senemiz doldu bilee
aynı ben gibi yani aç yatıyorum hepp kıvrana kıvrana ama gece ağzıma asla yemek sürmem olmaz yassak kardeşimmmmcanım, öğünlerinin arasın da min2,5 max 3 saat olmasına özen göster bence.. gündüz dikkat edemesekte, gece yaptığımız ara öğün bu kadar geç olmamalı.. gece yatarken midemiz dolu yatmazsak, hem sabaha da daha dinç uyanırız hem de kilo vermemiz daha da kolaylaşır...
canımm gelen arkadaşlar öncelikle geçmişi okusalar da öyle girseler tabi daha iyi olacak da neyse hatırlatalım yavaş yavaş artıksöylediğim için ve senden tepki gelmediği için görmediğini düşündüm sahsen
okumazsan geldiğin zamanlarda geçmişi işte böyle olurranooommm... ne zaman olmuuuşşşş..
canım ne oldu dün senin canın sıkkındı ya halledebildiniz mi?eğer olmadıysa da lütfen üzülme hemen toparlan bakkkk sakın yemeklerden çıkartma hee listedesin de artıkMerhaba kızlar nasılsınız ugrayamadim bu gün
aman sakın kimse şımarmasın , haftayada birinci olalım sevdim ben bunuböyle gezeriz bu hafta neyse şımarmayalımda bence daha iyisini yapabiliriz hala yerinde sayanlarımız var ben mesela birde dagatesi falan isim vermeyim
canım ne oldu dün senin canın sıkkındı ya halledebildiniz mi?eğer olmadıysa da lütfen üzülme hemen toparlan bakkkk sakın yemeklerden çıkartma hee listedesin de artıkkilo aldığını görmücem ok?
aman sakın kimse şımarmasın , haftayada birinci olalım sevdim ben bunuver ver isim de hırslansınlar ve tabi sende sonra da hepimizde yeni haftada güzel günler kararlı günler bizleri bekliyor deadline
teşekkür edrim canım. evet biraz az oldu ama tartı öncesi diye abartmak istemedim. bi de sürekli dışarda oluyoruz ondan pek ara yapamıyorumay masallah süper vermişsiiin
canım az yemişsin sanki ya..
Kısmen hallettim canım bu defa yemeğe saldırmak yerine hiç birşey surmedim agzima .listede olmak bi ayrıcalık benim için hiç alır alır miyimcanım ne oldu dün senin canın sıkkındı ya halledebildiniz mi?eğer olmadıysa da lütfen üzülme hemen toparlan bakkkk sakın yemeklerden çıkartma hee listedesin de artıkkilo aldığını görmücem ok?
aman sakın kimse şımarmasın , haftayada birinci olalım sevdim ben bunuver ver isim de hırslansınlar ve tabi sende sonra da hepimizde yeni haftada güzel günler kararlı günler bizleri bekliyor deadline
Canım sana özelden yazdım okudun mu ?teşekkür edrim canım. evet biraz az oldu ama tartı öncesi diye abartmak istemedim. bi de sürekli dışarda oluyoruz ondan pek ara yapamıyorum
Dogru olanı yapmışsınKısmen hallettim canım bu defa yemeğe saldırmak yerine hiç birşey surmedim agzima .listede olmak bi ayrıcalık benim için hiç alır alır miyim
Canım menün güzel. Haftabaşın ctesimi oldu ohhh oda iyiymiş ya bizde öyle yapalım hakkatttenHerkese musmutlu bir hafta diliyorum (benim için artık hafta başı pazartesi değil cumartesi) dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak ılık limonlu su 2 bardak şekersiz çay
10.00 az şekerli Türk kahvesi
Öğlen hicbirsey yemedim nescafe 2si bir arada içtim
Akşam 18.00 1.5 lahmacun küçüktü
20.00 Nescafe
1.5 lt su 1 mile leslie
Canım cok güzel menünGünaydın herkesee :) Dünki menüm 7.00 1 tabak peynirli omlet ve şekersiz çay
11.00 bir bardak sütlü kahve
13.00 bir servis tavuk şiş ve bir ayra
16.00 bir portakal
19.00 bir tabak yayla çorbası,3 tane sarma ve bir tabak salata
3 lt su ve 45 dakika hızlı yürüyüş 15 dakikada bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?