yok april bugün dikkatliyim hasta olsamda dün birde dışarda olunca zaten herşey birbirine girdiAyyy olmamış! Hadi hastalığına verdim, ama bugün dikkatli ol kilo falan alma sakın !! Başına ekşirim heee...
tamam canım dikkat et misafir falan fazla kaçırma zaten bir ikimiz yerimizde sarıyoruz bu ralar bizimde atak yapmamız şartMerhaba kizlar. Takimimizi tebrik ediyorum birincilik icin. Bireyselde birinci olan deli divaneyi de ayrica tebrik ediyorum.
benim 2 gun yatili misafirim var. O yuzden cok ugrayamayabilirim. dunku menumde soyle
sabah 8
1 yumurta
oglen 12.30
1 kase yogurt
1 elma
Ara 16.30
1 dilim ekmek peynir
aksam
2 mantar firinlanmis
salata
firin patates (misafirlikteydim ve tavuk vardi o yuzden yaklasik 1 yk kadar patates yemek durumunda kaldim)
spor
ev temizligi ve leslie, 2.5 lt su
Tahminen bugunde oyle yapicam cunku 10.30 da kalktim kahvaltida osaat olunca artik araogunu 2gibi meyveyle yapip 4gibi yine yemegimi yiyecegim ve aksam yemicem boyle dusunuyorum. Topkekte benim ufakliga actim iki dis aldi yemeyince gozum karardi bir andacanım abur cuburları bıraktık artık. bu sondu herhaldetopkek yerine kuru meyve, yoğurt falan ye. çok zararlı öyle şeyler. bi de akşam yemeğini bu saatlerde yersen çok daha kolay zayıflarsın. insan biraz acıkıyor ama olsun. böylesi daha iyi
evet canım o bilgi doğru hatta şekersiz nescafede içebilirsin ama türk kahvesi daha etkili bizim hocamız söylemişti metabolizma arttığı için 2 kat fazla kalori yakıyorsun ben denemedim çünkü kahve içemiyorum çok birde denk gelmiyor unutuyorumDeadline canim gecmis olsun
Kizlar ben bugun bisey denemeye basladim bakalim ins. Isey yarar yararsa eger sizlerde denersiniz
Internette biyerde okudum sekersiz kahve spordan yarim saat oncesi icildiginde daha cok enerji yakmamizi sagliyormus..
Normalde misafirlikte bile kahveyi reddeden ben kalktim az once kendime sekersiz kahve yaptim kizimi uyutup yuruyus yapicam ins. Iseyyarar..
pazartesi evet tartılalımApril deadline su tartilma isini net sabah cuma herkez bildirsin persembeyi iptal edelim..
Pazartesi kontrol tartisi olucaz dimi
tamam canım o yediğin tatlı ödülünü çok geç saate bırakma birde öğlen ikindi civarları en geç olsun ki yakılsın geç yenen karbonhidratlar direk yağ oluyorTahminen bugunde oyle yapicam cunku 10.30 da kalktim kahvaltida osaat olunca artik araogunu 2gibi meyveyle yapip 4gibi yine yemegimi yiyecegim ve aksam yemicem boyle dusunuyorum. Topkekte benim ufakliga actim iki dis aldi yemeyince gozum karardi bir andagafletime geldi yedim benim kilo almamin sebepleri inlar zaten ben hic kahvalti sevmem sut halley sut topkek oyle kahvaltimi yapardim ama diyete basladogimdan beri 3haftam oldu hic yemeyince bir an nefsime yenik dustum ama simdi duzenli besleniyorum ve 75 e dusene kadarda tatli yok artik ama sonrasinda kendime ziyafet tatli cekicem haberiniz olsun
Canım iyi güzel menün devam böyle ama yatılı misafire dikkat! Ona yedir sen yemeMerhaba kizlar. Takimimizi tebrik ediyorum birincilik icin. Bireyselde birinci olan deli divaneyi de ayrica tebrik ediyorum.
benim 2 gun yatili misafirim var. O yuzden cok ugrayamayabilirim. dunku menumde soyle
sabah 8
1 yumurta
oglen 12.30
1 kase yogurt
1 elma
Ara 16.30
1 dilim ekmek peynir
aksam
2 mantar firinlanmis
salata
firin patates (misafirlikteydim ve tavuk vardi o yuzden yaklasik 1 yk kadar patates yemek durumunda kaldim)
spor
ev temizligi ve leslie, 2.5 lt su
Canim bende kahve hic icemem ama zayiflamaya giden her sey mubahtirevet canım o bilgi doğru hatta şekersiz nescafede içebilirsin ama türk kahvesi daha etkili bizim hocamız söylemişti metabolizma arttığı için 2 kat fazla kalori yakıyorsun ben denemedim çünkü kahve içemiyorum çok birde denk gelmiyor unutuyorum
pazartesi evet tartılalımcuma kesin sanırım artık bu hafat cuma yap bildirimi ama saat 14 e kadar herkes haber verse süper olur işim oluyor falan sıkıntı olmasın diye çok acil bir durum olur haber verilir bekleriz belli bir saate kadar ama onun dışında saat 14 e kadar bildirim yapılsa süper olur
ben 100 bile versem razıyım ama 500 de olsa fena olmaz haniKızlar bu cuma için hedef kilonuzu yazmadınız! Alalım hadi bir bir
Mesela benim -400 olacak
canmı kahve çektirdiniz nescafemi içeyim sonrada kahve iççem köpüklü köpüklüCanim bende kahve hic icemem ama zayiflamaya giden her sey mubahtir
Sevmeyerekte olsa ictim cumaya kadar deneyecegim iseyyararsa devam ederim.
Cuma sabahi herkez mecburi bildirsin 14.00 kadar kalmasinki sizde zor durumda kalmayin sonucta menfaatiniz yokki
bol kafein yüklemesi üstüne yarım saat sonra yürüyüş falan yapta metabolizman ölsün fazla çalışmaktancanmı kahve çektirdiniz nescafemi içeyim sonrada kahve iççem köpüklü köpüklü
Ic canim afiyet sifa zayiflik olsun sonrada sporunu yapcanmı kahve çektirdiniz nescafemi içeyim sonrada kahve iççem köpüklü köpüklü
Bak simdi oldumu böyle? Niye yedin? Kacamak yok artik bir ısırıkta olmuyacak. Madem dayanamiordun eve sokma ozaman çocugada zararliTahminen bugunde oyle yapicam cunku 10.30 da kalktim kahvaltida osaat olunca artik araogunu 2gibi meyveyle yapip 4gibi yine yemegimi yiyecegim ve aksam yemicem boyle dusunuyorum. Topkekte benim ufakliga actim iki dis aldi yemeyince gozum karardi bir andagafletime geldi yedim benim kilo almamin sebepleri inlar zaten ben hic kahvalti sevmem sut halley sut topkek oyle kahvaltimi yapardim ama diyete basladogimdan beri 3haftam oldu hic yemeyince bir an nefsime yenik dustum ama simdi duzenli besleniyorum ve 75 e dusene kadarda tatli yok artik ama sonrasinda kendime ziyafet tatli cekicem haberiniz olsun
Tamam yemicem bidahaBak simdi oldumu böyle? Niye yedin? Kacamak yok artik bir ısırıkta olmuyacak. Madem dayanamiordun eve sokma ozaman çocugada zararli
onu yarın yaparım hava yağışlı cnm hava bulutlu ben bulutlu resmen kaos geçiriyorum :)bol kafein yüklemesi üstüne yarım saat sonra yürüyüş falan yapta metabolizman ölsün fazla çalışmaktanben o kadar kahve içemiyorum ya midem izin vermiyor hafatda 1 2 kere en fazla
başka bir gün yaparsın zaten kafeinlerden metabolizman hareketlionu yarın yaparım hava yağışlı cnm hava bulutlu ben bulutlu resmen kaos geçiriyorum :)
bu arada cnm hastaymışsın çok geçmiş olsun
aynen cnm eve sokmayalım bende evde olunca en ücra köşedede olsa kokusunu alıyorum dayanamıyorum azami 2 dk da tüketiyorum 30 dk pişmanlık duyuyorumBak simdi oldumu böyle? Niye yedin? Kacamak yok artik bir ısırıkta olmuyacak. Madem dayanamiordun eve sokma ozaman çocugada zararli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?