Canım daha ptesi günündeyiz sen pes etmişsin çalış çabala bakimMErhaba kızlar..
Regl zamanımda olduğum için tartılmadım çünkü şuan çok şişik hissediyorum kendimi...
Aslında hedefim bu hafta en az 500 gr vermekti oysaki
Bugün itibariyle hedefimi sabit kalmak olarak değiştiriyorum maaleseff..
Ama az oldugu takdirde tabi ye canim iki kasik yeterBu arada kızlar benim diyet listemde; ya 1 kase çorba ya 3 yk bulgur pilavı ya da 3 yemek kaşığı kepekli makarna yiyin diyor..
bu içinden biri ama bende çok zaruri kalmadığım sürece yemiyorum.. çünkü anlamadan şişiriyor beni.. Halbuki çok ta severim kendisini...
Immmm
sende haklısın canım şuan tek sorunum kilolarım :)heheh yok ya daha öyle olamadım ama hosuma gitti sen de yapsana
üni.deyken bende öyleydim. simdi calıs calıs ev iş yoruluyor insan.
ay cok fena. ben bazen uykudan uyanırım susuz kalıp. genelde iyi içtiğin için hiç böyle oldugunu düşünmemiştim
Gizzz rakibe giden kilocuklarin nekadar deyiver bakimalekta movik movik
1simit olmamis asiri susam ve kalori demek bak ben yarimsimit 1dilimkepek yedim sebebi susamdan korktugumdan canim sende oyle yeseydin daha iyiydi ayrica cisss larin borek harici makarna ciss etmez yanlis su cok az icmissin vucuduna yazikDünkü menüm
Sabah 12:00
Bir simit
Kk peynir
İki ceri domates
Bes zeytin
Bir salatalik
İki cay
Öğle yok kufördeydim vakit olmadi
Aksam 20:00
Bir sigara böreği
İki cay
İki kasik makarna salatası
(Misafirlikteydim bu kadar oldu cısslar daha coktu da ben bu kadar yedim)
Suda içmedim toplasam bir bardak
Bu seferlik böyle sacmasapan bir menü oldu
Susam ne yapar ki ? Ne cısslar vardıda gittiğim yerde yazmadım ... Dünkü menümün pek iyi olmadığının farkındayım ama sonuç itibariyle çok yemedim buda bana yetti canımGizzz rakibe giden kilocuklarin nekadar deyiver bakim
1simit olmamis asiri susam ve kalori demek bak ben yarimsimit 1dilimkepek yedim sebebi susamdan korktugumdan canim sende oyle yeseydin daha iyiydi ayrica cisss larin borek harici makarna ciss etmez yanlis su cok az icmissin vucuduna yazik
Zannimca ondan susuyorkanka buralardasın inşallah dikkat ediyorsundur. ben kızımı çözdüm en sonunda. bu kızın derdi benim kilolarım. kucağımda oturunca bas bas bağırıyor; ama yürüyüpınca, zıplayınca, eliptiğe binince susuyor. şimdilik işime geliyor da 10kilo daha gidince şikayete başlarım haberiniz olsun
burcucum dalin sanırım kilo veremediğinden susuyor
Susamda yuksek oranda yag var canim ondanSusam ne yapar ki ? Ne cısslar vardıda gittiğim yerde yazmadım ... Dünkü menümün pek iyi olmadığının farkındayım ama sonuç itibariyle çok yemedim buda bana yetti canım
MErhaba kızlar..
Regl zamanımda olduğum için tartılmadım çünkü şuan çok şişik hissediyorum kendimi...
Aslında hedefim bu hafta en az 500 gr vermekti oysaki
Bugün itibariyle hedefimi sabit kalmak olarak değiştiriyorum maaleseff..
Aaaaa deadline gelmedi bugün hiç işi var kesin
sende haklısın canım şuan tek sorunum kilolarım :)
ah rakıbem tartılmadım kı eheheheheheeGizzz rakibe giden kilocuklarin nekadar deyiver bakim
1simit olmamis asiri susam ve kalori demek bak ben yarimsimit 1dilimkepek yedim sebebi susamdan korktugumdan canim sende oyle yeseydin daha iyiydi ayrica cisss larin borek harici makarna ciss etmez yanlis su cok az icmissin vucuduna yazik
dırın dırın dırınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrGünaydınnn eksi -200 kızlar ne kadar güzel bakalımhadi tartılın bakalım önlemleri alalım
ben baktım 52 kilo dedi şapşal şey :)hahaha süper bişey. hiç böyle beklemiyordum. hadi kızlar sizde yapın
http://onedio.com/haber/kac-kilo-oldugunu-tahmin-edebilecek-miyiz--466667
benim için cıkan ,
Vaoov ideal bir insanla karşı karşıyayız galiba. Evet evet senin kilon gerçekten ideal. Asla obez değilsin, balık etli bile değilsin ve lütfen daha fazla kilo verme; çünkü bundan sonrasında bildiğin ayçiçek sapı olursun: Avurtları çökmüş, kıtlıktan çıkmış, böyle hastalıklı gibi bir şey aman aman! Sen kararında yiyor, kararında spor yapıyor, kararında yaşıyorsun, sayın ideal kadın :)
Canım çok güzelllldırın dırın dırınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ara tartıda bu kadar mutlu olacağımı beklemiyordum
cuma günü 84.1 olan kiloooooooooooooooooooom
bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 82.9
gidennnnnn 1.2 kiloooooooooooooooo
ay mutluluktan kalbim çıkçaktı yaaaa
inşallah cuma geri gelmezzzzz
ben baktım 52 kilo dedi şapşal şey :)
ilk hedef 60dı 6 kilo kaldı ikincisi 6 onada çok var dahacanım ya dikkat etmeye calıs yine de. tartıyla aynı gün regl olunca sislik yansıyor ya da sen vermiş oluyorsun sislikten sabit kalıyorsun vs. ama bırakma bence. böyle anlarda ben mutlaka tartılıyorum. bazen öyle hissediyoruz ama tartıda rakam oynamıyor ve cok mutlu oluyorum. ya da rakamı görünce gözlerim yuvalarından fırlayıp daha cok dikkat ediyorum :)
ben giderim az sonra o da gelir!
kac kilo fazlan var hedefine ?
56 yani :)ilk hedef 60dı 6 kilo kaldı ikincisi 6 onada çok var daha
eski hızımı yakaladım galiba hadi bakalımCanım çok güzellllkoru bakalım dikkat hep dikkat
ilk hedef 60dı 6 kilo kaldı ikincisi 6 onada çok var daha
bana çok var dahaa inş yaza fit gircez hepimiz :)benim hedefime de 7-8 kilo var ama en gec nisan sonuna mezun olmak istiyoruumm :)
inşallah cnm benimde ilk hedefime 3 kilo kaldıbana çok var dahaa inş yaza fit gircez hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?