evet canım tebrik ederimmAnaaam ben ilk 3 e girmisim
April canım benim dikkat ettim de birkaç defa biz olmasak dedin yoksa sen demi bizi birakip gitmeye niyetlisintamam canım takıma uygun kişi gördüğüm zaman çağıracağım sizlerde ilgilenirsiniz geldiği zaman biz olmasak da size emanet buralarok?
yok tatlımApril canım benim dikkat ettim de birkaç defa biz olmasak dedin yoksa sen demi bizi birakip gitmeye niyetlisin
Anladım canım sen gitmede biz yine idare ederiz buraları sende işin hafiflerse gelirsinyok tatlımama çok dikkatlisin sevdim hani yoğun olupta gündüzleri yada bazı zamanlar muhabbete katılamıyoruz ya kaptancımla ben ozamanlar için dedim
yok yok ne gitmesiAnladım canım sen gitmede biz yine idare ederiz buraları sende işin hafiflerse gelirsin
Günaydın canımGünaydınherkese...
Günaydın mutlu ve huzurlu nice senelereGünaydınnnmuSmutlu pazarlar banada mutluu doğumgünü olsun bebekler...
Tskrlerr bebemGünaydın mutlu ve huzurlu nice senelere
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyorTskrlerr bebemnasılsın napıyosun?
Daha değil canım bikaç haftaya azalacak İnsallahIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
hafifledi mi yoğunluk
Kolay gelsin canımDaha değil canım bikaç haftaya azalacak İnsallahbugün tatil birazcık işim var evde sonra dışarı çıkacağız eşimle ...
Heyyy kızlar buraları boş bırakmayın hee müsait olanlar yerlerini alsın bakim
nice mutlu , sağlıklı, huzurlu, fit vücutlu yıllaraaaaaaa....iyiki doğdun canımmmmmGünaydınnnmuSmutlu pazarlar banada mutluu doğumgünü olsun bebekler...
Çokkkk tskrler...İnşallah canım hepimizeeenice mutlu , sağlıklı, huzurlu, fit vücutlu yıllaraaaaaaa....iyiki doğdun canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?