Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canım takıma uygun kişi gördüğüm zaman çağıracağım sizlerde ilgilenirsiniz geldiği zaman biz olmasak da size emanet buralar ok?
April canım benim dikkat ettim de birkaç defa biz olmasak dedin yoksa sen demi bizi birakip gitmeye niyetlisin

April canım benim dikkat ettim de birkaç defa biz olmasak dedin yoksa sen demi bizi birakip gitmeye niyetlisin
yok tatlım ama çok dikkatlisin sevdimhani yoğun olupta gündüzleri yada bazı zamanlar muhabbete katılamıyoruz ya kaptancımla ben ozamanlar için dedim

yok tatlım ama çok dikkatlisin sevdimhani yoğun olupta gündüzleri yada bazı zamanlar muhabbete katılamıyoruz ya kaptancımla ben ozamanlar için dedim
Anladım canım sen gitmede biz yine idare ederiz buraları sende işin hafiflerse gelirsin

Anladım canım sen gitmede biz yine idare ederiz buraları sende işin hafiflerse gelirsin
yok yok ne gitmesi ben halimden çok memnunum sadece son zamanlarda biraz fazla yoruluyorum o kadarben zaten her fırsatta buralardayım canım

Merhaba kızlar
Bende zayıflamak istiyorum son zamanlarda tartılmadım ama 90 küsür kilodayım hatta 100 olmuş olabilirim, son 2 yıl içerisinde 64den bu kiloya kadar çıktım, zayıflamam lazım artık çok mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…