- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
öncelikle hoşgeldin takımlarası yarışmalar hakkında bir bilgin varmı ?Merhaba kızlar
Bende zayıflamak istiyorum son zamanlarda tartılmadım ama 90 küsür kilodayım hatta 100 olmuş olabilirim, son 2 yıl içerisinde 64den bu kiloya kadar çıktım, zayıflamam lazım artık çok mutsuzum.
öncelikle hoşgeldin takımlarası yarışmalar hakkında bir bilgin varmı ?
Evet tabi takımiçi kurallarımızda var.bunları zamanla öğrenirsin canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.evet biraz bilgim var cuma günleri tartılıyor sanırım, menülerimizi paylaşıyoruz bir de doğru mu ?
Evet tabi takımiçi kurallarımızda var.bunları zamanla öğrenirsin canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir diğer yardımcımızda deadline o şuanda izinli
Kolay gelsin tatlim guzel telaslar bunlarselam kaptancımsağlık raporu falan aldım işte belgelerle uğraşma kısmındayım evrakları teslim etcem haftaya arada geziyorum falan arkadaşlarımla veda etmeye başladımda ondanda hiç fırsat kalmıyor
Daha iyi olmaliyizzzEki Görüntüle 1489135 . OLMUŞUZ KIZLAR TEBRİKLER !!!
Ben varimmmKızlar ne haber ne yapiyorsunuz yine kimsecikler yok
ben varım hu huu =) evet ama zaten az kişi kaldık biraz yeni üyeler alacağım takım canlansın dimi yaaa
Ikinci oldum kii kizlar bakin benim hedefe az kaldi gaza gelin diye diyorummmTAKIM İÇİ SIRALAMAMIZ İSE ŞÖYLEE ;
Eki Görüntüle 1489143 BURCUUUU!!!
Eki Görüntüle 1489145 SOSYESTETİKK!!!
Eki Görüntüle 1489146 MLYTTT!!!
Aynen canim malum ben psikolojik olarak iyilesme surecinseyim tam bi adapte olamadmyok tatlımama çok dikkatlisin sevdim hani yoğun olupta gündüzleri yada bazı zamanlar muhabbete katılamıyoruz ya kaptancımla ben ozamanlar için dedim
Tsk ettik tatlimAnladım canım sen gitmede biz yine idare ederiz buraları sende işin hafiflerse gelirsin
Gidemezsinnnb aglarimmmyok yok ne gitmesiben halimden çok memnunum sadece son zamanlarda biraz fazla yoruluyorum o kadar ben zaten her fırsatta buralardayım canım
Aynen tatlim bi sessizlik bi gelmemeOhh iyimi böyle kızlar ? Gelmeyin bakalım
Kusumm dogum gunun kutlu olsunnnGünaydınnnmuSmutlu pazarlar banada mutluu doğumgünü olsun bebekler...
Yesinler seni dogum gunu kizii, nasil citir bisey oldun sen yaaaÇokkkk tskrler...İnşallah canım hepimizeeeöpüyorum
Hosgeldin tatlimAnladım canım, ben buraya gelirim bol bol öğrenirim zamanla zaten ama bana nolur yardımcı olun, eminim tecrübeleriniz fazladır. kendimi kaybettim çok fena nefes alamaz oldum hatta
Teşekkürler canımcımAynen canim malum ben psikolojik olarak iyilesme surecinseyim tam bi adapte olamadm
Tsk ettik tatlim
Gidemezsinnnb aglarimmm
Aynen tatlim bi sessizlik bi gelmeme
Kusumm dogum gunun kutlu olsunnnEki Görüntüle 1490753
doğum günün kutlu olsun cnmmm musmutlu ol inşallahGünaydınnnmuSmutlu pazarlar banada mutluu doğumgünü olsun bebekler...
hoşgeldin cnm eğer istersen bir yılda verebilirsinMerhaba kızlar
Bende zayıflamak istiyorum son zamanlarda tartılmadım ama 90 küsür kilodayım hatta 100 olmuş olabilirim, son 2 yıl içerisinde 64den bu kiloya kadar çıktım, zayıflamam lazım artık çok mutsuzum.
Hoş geldin canım öyle moralini bozma bakalım vericez o kg ları sen hiç dert etme bize takıl ver kglariMerhaba kızlar
Canım çokk tşkrlerr...doğum günün kutlu olsun cnmmm musmutlu ol inşallah
Eki Görüntüle 1490837
hg cnm bende dün sahilde gezdimHu huu güzellerr nabersiniz bakalım ben gezdim gezdim geldim
Bugünde hava çok güzeldi artık bahar geldihg cnm bende dün sahilde gezdim
hoş geldin canım... umutsuzluğa kapılma gider onlar yeterki sen azimli ol..Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?