Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öncelikle hoşgeldin takımlarası yarışmalar hakkında bir bilgin varmı ?

evet biraz bilgim var cuma günleri tartılıyor sanırım, menülerimizi paylaşıyoruz bir de doğru mu ?
Evet tabi takımiçi kurallarımızda var.bunları zamanla öğrenirsin canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir diğer yardımcımızda deadline o şuanda izinli

Anladım canım, ben buraya gelirim bol bol öğrenirim zamanla zaten ama bana nolur yardımcı olun, eminim tecrübeleriniz fazladır. kendimi kaybettim çok fena nefes alamaz oldum hatta

selam kaptancım sağlık raporu falan aldım işte belgelerle uğraşma kısmındayım evrakları teslim etcem haftaya arada geziyorum falan arkadaşlarımla veda etmeye başladımda ondanda hiç fırsat kalmıyor
Kolay gelsin tatlim guzel telaslar bunlar
Daha iyi olmaliyizzz

Kızlar ne haber ne yapiyorsunuz yine kimsecikler yok
Ben varimmm

ben varım hu huu =) evet ama zaten az kişi kaldık biraz yeni üyeler alacağım takım canlansın dimi yaaa

Aynen canim biraz ortalik senlensin

TAKIM İÇİ SIRALAMAMIZ İSE ŞÖYLEE ;
Eki Görüntüle 1489143 BURCUUUU!!!

Eki Görüntüle 1489145 SOSYESTETİKK!!!

Eki Görüntüle 1489146 MLYTTT!!!
Ikinci oldum kii kizlar bakin benim hedefe az kaldi gaza gelin diye diyorummm

yok tatlım ama çok dikkatlisin sevdimhani yoğun olupta gündüzleri yada bazı zamanlar muhabbete katılamıyoruz ya kaptancımla ben ozamanlar için dedim
Aynen canim malum ben psikolojik olarak iyilesme surecinseyim tam bi adapte olamadm

Anladım canım sen gitmede biz yine idare ederiz buraları sende işin hafiflerse gelirsin
Tsk ettik tatlim

yok yok ne gitmesi ben halimden çok memnunum sadece son zamanlarda biraz fazla yoruluyorum o kadarben zaten her fırsatta buralardayım canım
Gidemezsinnnb aglarimmm

Ohh iyimi böyle kızlar ? Gelmeyin bakalım
Aynen tatlim bi sessizlik bi gelmeme

Günaydınnn muSmutlu pazarlar banada mutluu doğumgünü olsun bebekler...
Kusumm dogum gunun kutlu olsunnn

Çokkkk tskrler...İnşallah canım hepimizeeeöpüyorum
Yesinler seni dogum gunu kizii, nasil citir bisey oldun sen yaaa

Anladım canım, ben buraya gelirim bol bol öğrenirim zamanla zaten ama bana nolur yardımcı olun, eminim tecrübeleriniz fazladır. kendimi kaybettim çok fena nefes alamaz oldum hatta
Hosgeldin tatlim
1.kural moral bozmak yok, aprilcim bahsetmis zaten, kararli ve azimli olmak gerekiyor, seni motive edecek pek cok ornekle karsilasabilirsin moralini bozma dikkat et spor yap mutlu ol:)
Tekrar hosgeldin canim

Dunku menum
Sabah
Gec kahvalti (brunch tarzi)
2 dilim ekmek
Peynir domates salatalik
Biraz menemen
2bardak bitki cayi

Ara
1 turk kahvesi

Aksam
1 pogaca

Su 2 lt
Spor yok

naber kızlar akşama menude neler var bakalım ben zeytinyağlı fasulye yapıyorum

hoşgeldin cnm eğer istersen bir yılda verebilirsin

Hoş geldin canım öyle moralini bozma bakalım vericez o kg ları sen hiç dert etme bize takıl ver kglari

günaydınlaaarrr
hoş geldin canım... umutsuzluğa kapılma gider onlar yeterki sen azimli ol..

kızlar bu sabah artıda çıktım anlamadım neden.. dün sabah - 300 deydim üstelik..
ama dün çok tuzlu şeyler yedim ve su 2 lt içebildim.. ödemdir umarım.. yoksa çok moralim bozulacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…