çok geçmiş olsun şükür atlatmışsınızArkadaşlar ben iki gündüz menü yazamiyorum balık yemiştir bayatmis ve zehirlendim ve bebegimede anne sütünden geçmiş hastanede surunuyorduk şimdi ikimizde iyiyiz iki gündür çorba ve su iciyorum doktorum 3 gün böyle yapmamı söyledi sizi bırakmış değilim çok özür diliyorum
geçmiş olsun Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallahBen aksamustu dondüm. Onların da 5 ve 2.5 yasında iki cocugu olduğu icin anca o kadar kalabildim.
İyiler Annemler. Yazın kemoterapiden dökülmüştü sacı bası. Şimdi çıkmış kaşları, rengi düzelmiş. İyi gördüm cok sukur.
Ne kadara yikattin koltukları?
Senin pek birsey kalmamış canım. Darısı başımaGider canim sen yeterki azmet vazgecme benim hedef 63 73,500 kiloyum bende
Çokkk geçmiş olsun ailecek hepinize. Acil şifalar dilerim. Haber verdiğin için teşekkür ederim canım.Arkadaşlar ben iki gündüz menü yazamiyorum balık yemiştir bayatmis ve zehirlendim ve bebegimede anne sütünden geçmiş hastanede surunuyorduk şimdi ikimizde iyiyiz iki gündür çorba ve su iciyorum doktorum 3 gün böyle yapmamı söyledi sizi bırakmış değilim çok özür diliyorum
Hosbuldum canım. Teşekkür ederim. Umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulasirizHosgeldin
Masallah azimle başlamışsın. Boyle devam eder hedefine ulaşırsın umarım
Çok geçmiş olsun arkadaşımArkadaşlar ben iki gündüz menü yazamiyorum balık yemiştir bayatmis ve zehirlendim ve bebegimede anne sütünden geçmiş hastanede surunuyorduk şimdi ikimizde iyiyiz iki gündür çorba ve su iciyorum doktorum 3 gün böyle yapmamı söyledi sizi bırakmış değilim çok özür diliyorum
Canim senin spor biraz fszla olmuyormu sabah aksam diyilde sadece sabah yada sadece aksam yapsan daha saglikli olurGünaydın arkadaşlar. Dünkü menumu bildirmek istiyorum.
Sabah:1 bardak ılık limonlu su. 3 ceviz,1 bardak portakal&greyfurt suyu
Ara:1 bardak süt
Oglen; 2 kase mantar çorbası. 1 bardak ayran
Ara:1 bardak kivi&portakal&elma suyu
Akşam: bir kase yoğurda marul ve sarımsak dogranip yendi. 16 da yemeyi hiç kaçamaksiz bıraktım.
Ayrıca dün 3 fincan yeşil çay ve 3lt su içtim
Aksam dayanamayip Leslie 3 mil yaptım. Sabah ve akşam 200 er mekik çekip 280 er dambıl çalıştım.
Menumun az olduğunun farkındayım. O yüzden sabahları portakal suyundan sonra bir kase tahıl gevreği de tuketecegim.
Bugün yürüyüşlerime ufaktan devam edeceğim. :)
Gunaydin canim yemizlikler bitmis misafir agirlanmus mssallah
Canim daha önce de 99 dan 83 indim (Şubat basi-nisan sonu arasi) ve vücudum çok pörsük duruyor. Ayrıca egzersiz gecmisim var. Bu program beni zorlamıyor. Zorlayacak olsa 28 günde olan olurdu.Canim senin spor biraz fszla olmuyormu sabah aksam diyilde sadece sabah yada sadece aksam yapsan daha saglikli olur
Ooohhhh ne guzel ne guzel sporKızlar eve trambolini çıkardım.İki gündür on dakika zıplıyorum,hareketler yapıyorum.Diyet yapmıyorum ama abartmıyorum.
Suyun ne kadardi cnmiyi geceler hanımlar. listemi yazıyorum geç oldu ama ancak fırsat buldum. bugün niyetliydim inşallah uzun bir sürede orucuma devam etmeyi düşünüyorum.
1 kase mercimek çorbası
balık, salata, 2 d. ekmek
ve bitki çayı vee küçük bir kaçamak çikolata
AminnnnnnHosbuldum canım. Teşekkür ederim. Umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulasiriz
Ben de sabah papatya cayi icti. Diye dusundum bi an
ne o temizlik mi yapiyoDagatesi haber yok senden. Tahlil sonucu alicaktik en son. Her sey yolundadir umarım
Aman amn iyi olsun hamileligi
Aprilim bugün yoruldun sanırım yarın bı güzel dinlen
Hayirdr naptin temizlik mi gerci sen bugun de calisiyodun sankiYorulmam mıyarına Allah kerim artık
Gezdin geldin dimi sendeannenler nasıllar?
Sporu yaxmayi unutmussun sankiBu arada menümü düşüneyim.
Kahvaltı annemlerle gayet olculuydu. Klasik kahvaltımı yaptım.
14:30 Öğlen
Makarnali Yeşillikli salata 1 dolu kase
Tavuklu türlü yine 1 kase
Yarım kurabiye
2 ısırik simit
18 civarı
1 kase mercimek
22 gec oldu evet
Sutlu sekersiz kahve
2 hurma
Fındık 15-20 arası
Suyum cok arttı birkaç gundur. İcmek icin degil de isteyerek iciyorum cok enteresan. Yeterince içtiğim icin ölçü tutmuyorum artık. 2lt üstü
Oooo yogunsun bugun spor niyetine bolca oyna bariGüle güle kirlet canım.
Kalkıp evi bir dört donmem
Lazım. Yarın sabah gorumcemler gelecek kahvaltıya(kv.ye). Aksama da düğün var karşıda. Oyy kıyafetler hazırlanacak ütüler yerleşecek. E mutfak da var tabi.
Burdaysaniz bakarım yine. İyi geceler şimdilik muckk
Çokkk hırslısın ne güzelCanim daha önce de 99 dan 83 indim (Şubat basi-nisan sonu arasi) ve vücudum çok pörsük duruyor. Ayrıca egzersiz gecmisim var. Bu program beni zorlamıyor. Zorlayacak olsa 28 günde olan olurdu.
Mesela şubatta yaptığım diyet spor agirlikliydi. Yoğundu, cok sıkıntı olmuştu. Ama artık zorlamıyor. Vücudum alıştı yani. Daha azı beni paklamaz
Bir de ben sporu sabah 7 ogleden sonra 15 arasına denk getiriyorum (mekik dahil). Sadece geçen ayagimi incittim. Dün gündüz spor yapsam mi yapmasa mi bilemedim. Sonra akşam duramadim. Görev gibi oldu resmen. Yapmazsam olmaz gibi geliyor. Galiba sporu bilinç altim kabullenmeye başladı. Bana göre bu iyi birsey. Hem vücudum ağır diye şimdilik sadece yürüyorum. Kollarim ve Karnım toparlansin diye de yoğun bölgesel çalışıyorum. Çok değil yaa.
Tatlım işe ne kadar devam edeceksin? Yoruluyorsundur muhtemelen akşamları bacaklarını uzat dinlen.gulfuren tesekkur ederiz. Simdi daha iyi gibiyim. O Otimoti canim dun cok yorgundum biraz bakayim dedim ama okuyamadim bile. Yattim erkenden tahlil sonuclari da temiz. Doktor yoruldugun icin olabilir duzenli olarak tekrarlarsa yeniden bakalim dedi.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Damla.sama ve benisine gecmis olsun.
Oticigim ben de uni yllarindaki hallerime uzuluyorum. Insallah cok kilo almam..herkes simdi almazsin zaten aail 2. Yarida alinir diyor. Bir kisi de iyi gidiyorsun almazsin dert etme demiyor. :) insallah almam da kiskancliktan diyenler catlar
Evet temizlikler yapıyorum her boşlukta bikaç iş:)))) yoo çalışmadım yoğun olduğumuzda çalışıyorum...ne o temizlik mi yapiyo
Hayirdr naptin temizlik mi gerci sen bugun de calisiyodun sanki
Sporu yaxmayi unutmussun sanki
Oooo yogunsun bugun spor niyetine bolca oyna bari
Afiyetler olsunBu da benim bitki cym metabolizma hizlandirici ve detoks etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?