Günaydın canım, geçmiş olsun. Cocukcazin neyi oldugunu yazmayı unutma Dr dan dönünce lütfen.günaydın kızlar nettım yoktu giremedım oglan ıyılesemedı sımdıde burnu kanıyor bırazdan cıkıp dr. göturecem
Vallahi cok guzel ya.bi de o an normalde uykum vardi kizlari banyo yaptirdim uyudular.esim az dinleneyim dedi uyudu.napim ben de firsat bu firsat dedimDimi ya ne güzel enerji
Helal olsun arkadadimhafta sonu hiç kacamak yapmadımmmm :) cokta spor yaptım bakalım sonuc ne olcak cumaya
Cok hossun yaSaygılarımla
Demkki hafta sonu herkese sknti veriyoslmlr herkese. menüm: kahvaltı: 1 yumurta, 1 y.k. lor peyniri, 3 zeytin, 2 d. ekmek.
öğle: meyve salatası, 5 çubuk kraker, bitki çayı
akşam: 1kase çorba, 1por. pırasa, salata, 2y.k. pilav.
9da hain bir keke yenildim 1 d.kek
2.5 lt. su yatmadan 3 lt. olur. birde 30 dk. zumba yaptım.
Helal olsun mantarla kurtarmssnKızlar kacamaktan sayılır mi bilmem, dokuzdan sonra kriz tuttu. On tane mantar attım fırına yedim üzerine de bir bardak ayran içtim :-|
Oooo nasil orda havalargünaydın adana dayım
Tesekkur ederizzayıflamak için bir kaç tuyo http://ycnt.in/6c3o6d
Cnm sende cocuk faln yok heralde sporlarini kiskandimHerkese Günaydın canlar. Dün güne ılık limonlu suyla başlayıp Leslie 3 mil yaptım. Ardından 3 ceviz ve bir bardak portakal suyu tüketim. Sonrasında da nesfit tahıl gevreği. Sabah öğlen arası bir bardak süt de içtim.
Öğlen de brokoli çorbası tüketim. Arada bir bardak portakal suyu içtim. Akşam da yoğurt ve yeşillik salatami tukettim.
Ayrıca 14-15 arası 45 dk yürüdüm.
Yemeği 17 de kesmistim ama inanılmaz şekilde acıktım gece dokuzda ve fırına 10 tane mantar sürüp yedim afiyetle
Vallahi cok guzel ya.bi de o an normalde uykum vardi kizlari banyo yaptirdim uyudular.esim az dinleneyim dedi uyudu.napim ben de firsat bu firsat dedim
Maşallah sana darısı başımaGünaydın canlaaar
Kızı okula bıraktım, marketimi yaptım, cayım demlendi, oğlan uyanmadan keyifli bir kahvaltı yapmayı planliyorum.
Dün tartım 69.9 U gösterdi. Ucundan da olsa 6lari gördüm yihhuuu
şuanda iyi gayet ılık:) sen neresınden kayserının ben yahyalı danCok hossun ya
Demkki hafta sonu herkese sknti veriyo
Helal olsun mantarla kurtarmssn
Oooo nasil orda havalar
Tesekkur ederiz
Cnm sende cocuk faln yok heralde sporlarini kiskandim
ayyy adarısı bana otımmGünaydın canlaaar
Kızı okula bıraktım, marketimi yaptım, cayım demlendi, oğlan uyanmadan keyifli bir kahvaltı yapmayı planliyorum.
Dün tartım 69.9 U gösterdi. Ucundan da olsa 6lari gördüm yihhuuu
sevilay80 canım benim 20 aylık bebeğim var. Sabah yedide kalkıp spor yapıyorum bir saat (leslie+mekikdambil) o uyanmadan. Uyansa da problem olmuyor. Sabahları şeker gibi huyu.ogleden sonra da katiyorum onu arabasına, uzerine koruyucusunu geciriyorum.giyiyor um sauna esofmanlarimi iki saat bile yuruyebilirim. Gezmeye bayılıyor. 30 dk dan sonra transa geçiyor. Eve dönen e kadar uyuyor. O bana alıştı ben ona alıştım
canım uysalligindan degil (hiç ele avuç sığmaz normalde) Eşref saatlerinden ve gezme zaafından faydalaniyorumL
Ooh masallah
Ne güzel uysal bebegin.
neleri erteledik evet haklısın.Ama temizlik konusu var. Yoğun spor ve Çocuktan çamaşır balkon işleri ve dip köşe temizlik haftada bir oluyor. Bugün o gün. Yürüyüş de aksayabilir o yüzden Bugün ama akşam bir daha Leslie üç mille telafi edeceğim.
Ammaaan diyorum bazen kızlar. .. Bu güne kadar aman temizlik aman bu su o... Afedersiniz duba gibi olmamı engelledi mi?? Bundan sonra biraz da BEN
Kek mislmlr herkese. menüm: kahvaltı: 1 yumurta, 1 y.k. lor peyniri, 3 zeytin, 2 d. ekmek.
öğle: meyve salatası, 5 çubuk kraker, bitki çayı
akşam: 1kase çorba, 1por. pırasa, salata, 2y.k. pilav.
9da hain bir keke yenildim 1 d.kek
2.5 lt. su yatmadan 3 lt. olur. birde 30 dk. zumba yaptım.
Cnm leslie yi diyosun galiba inan cok iyi.spor yapiyorum deyip sartlanmiyosun.kendime zaman ayiriyirum diyosun boyle iste ben seviyorum leslie baciyiGercekten mı ya? Hic Bilmediğim bir duygu. İnşallah ben de bir gun severim sizin gibi
Ooo masallhsevilay80 canım benim 20 aylık bebeğim var. Sabah yedide kalkıp spor yapıyorum bir saat (leslie+mekikdambil) o uyanmadan. Uyansa da problem olmuyor. Sabahları şeker gibi huyu.ogleden sonra da katiyorum onu arabasına, uzerine koruyucusunu geciriyorum.giyiyor um sauna esofmanlarimi iki saat bile yuruyebilirim. Gezmeye bayılıyor. 30 dk dan sonra transa geçiyor. Eve dönen e kadar uyuyor. O bana alıştı ben ona alıştım
Afiyet olsun...Günaydın kızlar 10 bitkili çayimi hazırladım geçmisi okuyup gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?