Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku mnm
Kahvlati. 2 dilim ekmk.biraz peynir.4 yesil zeytin domates salatalik.4 yuvarlk sucuk 1 cy ks bal
Ara 1 mandalina
Ogle 3 ksk gevrek tarcin yarim elma 2.5 ksk yogurt
Ara ceyrek muz.5 findik 5 badem
Aksam 1 kucuk kase yogurt tarcinli.1 parmk tirnakli ekmk arasinda nohut ezmesi
Ara 4 ksk asure
Vurun beni kovalayin esim sanki aseriyodu ona hazirladikca ben de tirtikladim dayanamdm
Spor 45dk leslie 3 miles
Su 2.5 lt

Cok hossun ya

Demkki hafta sonu herkese sknti veriyo

Kızlar kacamaktan sayılır mi bilmem, dokuzdan sonra kriz tuttu. On tane mantar attım fırına yedim üzerine de bir bardak ayran içtim :-|
Helal olsun mantarla kurtarmssn
günaydın adana dayım
Oooo nasil orda havalar

zayıflamak için bir kaç tuyo http://ycnt.in/6c3o6d
Tesekkur ederiz
Cnm sende cocuk faln yok heralde sporlarini kiskandim

sevilay80 canım benim 20 aylık bebeğim var. Sabah yedide kalkıp spor yapıyorum bir saat (leslie+mekikdambil) o uyanmadan. Uyansa da problem olmuyor. Sabahları şeker gibi huyu.ogleden sonra da katiyorum onu arabasına, uzerine koruyucusunu geciriyorum.giyiyor um sauna esofmanlarimi iki saat bile yuruyebilirim. Gezmeye bayılıyor. 30 dk dan sonra transa geçiyor. Eve dönen e kadar uyuyor. O bana alıştı ben ona alıştım

Günaydın canlaaar

Kızı okula bıraktım, marketimi yaptım, cayım demlendi, oğlan uyanmadan keyifli bir kahvaltı yapmayı planliyorum.

Dün tartım 69.9 U gösterdi. Ucundan da olsa 6lari gördüm yihhuuu
Maşallah sana darısı başıma

L

Ooh masallah
Ne güzel uysal bebegin.

Ama temizlik konusu var. Yoğun spor ve Çocuktan çamaşır balkon işleri ve dip köşe temizlik haftada bir oluyor. Bugün o gün. Yürüyüş de aksayabilir o yüzden Bugün ama akşam bir daha Leslie üç mille telafi edeceğim.
Ammaaan diyorum bazen kızlar. .. Bu güne kadar aman temizlik aman bu su o... Afedersiniz duba gibi olmamı engelledi mi?? Bundan sonra biraz da BEN

neleri erteledik evet haklısın.

Kek mi

Gercekten mı ya? Hic Bilmediğim bir duygu. İnşallah ben de bir gun severim sizin gibi
Cnm leslie yi diyosun galiba inan cok iyi.spor yapiyorum deyip sartlanmiyosun.kendime zaman ayiriyirum diyosun boyle iste ben seviyorum leslie baciyi
Ooo masallh
Günaydın kızlar 10 bitkili çayimi hazırladım geçmisi okuyup gelicem
Afiyet olsun...

Ya pazar günü misafirim geldi hazırladığım pastadan 1 dilim 1 de börek yedim ilk haftadan ilk kaçamak sonra pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…