Sağol canım inşaAllah bende öyle dusundum bugün dikkatli gidiyorumtamam üzülme moral bozma yok.. önümüzdeki 2 gün telafi edersin. kh olabildiğince azalt sebze ve protein ağırlıklı beslen ..
çok da geçmiş nasıl farketmedin .. ben 1 gün gecikse kuduruyorumBenim regl dönemi gelmiş farkında değilim :) beş gün var bu iştah artışının sebebi belli oldu hep aç hissediyorum kendimi :)
akşam koşu bandımı açıp denicem cnm aklıma geldi sabah benim de işe yarar umarım :'(
Ben de anormal bir tatlı isteği var aynı ilk doğumumdan sanra olduğu gibi emzirince kafamın etrafında nutellayı kovalayan kaşıklar görüyorum o derece şuurum gidiyor :))) ama dayanıyorum gidecek bu kilolar !!!!
Canım gecikmedi 5 gün daha var olmama işte bu iştah artışları neden diye düşündüm bide malum sislikler olunca aklıma geldi :)çok da geçmiş nasıl farketmedin .. ben 1 gün gecikse kuduruyorum
Minnacık olmaz işte ben bir kaçamağa başlasam kavanoz tertemiz elimde kalır :) hahahahahahahahaa bir an hayal ettim kaşıkları ve nutellayı, ofiste sesli güldüm resmen
tabi ki gidecek ama sen emziriyorsun, arada minnacık kaçamaklar yapabilirsin bence. ama miniminnacık.
Minnacık olmaz işte ben bir kaçamağa başlasam kavanoz tertemiz elimde kalır :) hahahahaha
Canım sende ozleniyorsun biran önce aktifles lütfen bizi ihmal etmeay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
ApriL_2007 geçmiş olsun ya bu dönemler tam hastalık dönemleri gerçekten dikkat et kendine
ispanyol seni göremek çok güzel hoşgeldin tekrar özledik seni çok
fitblack seni çok iyi görüyorum valla black en çok senden umutluyum bayram sonrası
dagatesi nerdesin ya bayadır görüşmüyoruz çok özledim seni ortalıktada göremedim nasılsın canım
zensim @mucu60 bence iyi atlattınız bayramı ya takipteyimde sizi
siderolites aynı ben ya bende o kavanoz elimdeyse dibini görmeden bırakmam yani bırakmazdım şimdi yanına yaklaşmıyorum mümkünse bir süre daha göremesem iyi olur
ay ne kalabalığız biz ya aslında ne yazacağımı unutttum kusura bakmayın @Merops veHomely_angel sizede bişey yazacaktım ama aklıma gelmiyor neyse gelirse yazarım bari selam vereyim sizede
A afrodit26 ayy bu arada hoşgeldin afroditciğim sana hoşgeldin diyecektim şu an aklıma geldi bu arada kilo almadığından süpersin yani
çok yorgunum ya bayramda baya yorulduğum için bu hafta ayakta uyuyorum gibi aktif olmaya çalışıyorum ama uyuyakalıyorum işten gelince bir iki güne toparlanırım bugun daha iyiyim zatenCanım sende ozleniyorsun biran önce aktifles lütfen bizi ihmal etme
Tesekkur ederim tatlım :) almadan gelmek güzel evet direk girebiliyormusum listeye de :)ay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
ApriL_2007 geçmiş olsun ya bu dönemler tam hastalık dönemleri gerçekten dikkat et kendine
fitblack seni çok iyi görüyorum valla black en çok senden umutluyum bayram sonrası
dagatesi nerdesin ya bayadır görüşmüyoruz çok özledim seni ortalıktada göremedim nasılsın canım
siderolites aynı ben ya bende o kavanoz elimdeyse dibini görmeden bırakmam yani bırakmazdım şimdi yanına yaklaşmıyorum mümkünse bir süre daha göremesem iyi olur
ay ne kalabalığız biz ya aslında ne yazacağımı unutttum kusura bakmayın @Merops veHomely_angel sizede bişey yazacaktım ama aklıma gelmiyor neyse gelirse yazarım bari selam vereyim sizede
A afrodit26 ayy bu arada hoşgeldin afroditciğim sana hoşgeldin diyecektim şu an aklıma geldi bu arada kilo almadığından süpersin yani
canım ben d&r'dan almıştım diyet ve egzersiz günlüğü diye,fabooks yayınlarının.eksik olarak içtiğin suları bitki çaylarını da yazıyorsan tamamdırfitblack tatlım sen miydin diyet günlüğü tutan , tam hatırlayamadım..
ben de 2 gündür tutmaya başladım.. ama eksiğim var m diye düşünüyorum . gün içinde ne yersem saati ve miktarı ile yazıyorum , kalorisine bakıp onu da yazıyorum.. yaptığım egzersizleri de ekliyorum.
ayrıca motive edici şeyler ekliyorum..
aslında dilara Koçak'ın bir sğalıklı yaşam günlüğü vardı ama bulamadım onu .. sanırım yeni yılı bekler..
önereceğin başka bişey olur mu
ahahahaBen de anormal bir tatlı isteği var aynı ilk doğumumdan sanra olduğu gibi emzirince kafamın etrafında nutellayı kovalayan kaşıklar görüyorum o derece şuurum gidiyor :))) ama dayanıyorum gidecek bu kilolar !!!!
ay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?