Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

fitblack tatlım sen miydin diyet günlüğü tutan , tam hatırlayamadım..
ben de 2 gündür tutmaya başladım.. ama eksiğim var m diye düşünüyorum . gün içinde ne yersem saati ve miktarı ile yazıyorum , kalorisine bakıp onu da yazıyorum.. yaptığım egzersizleri de ekliyorum.
ayrıca motive edici şeyler ekliyorum..
aslında dilara Koçak'ın bir sğalıklı yaşam günlüğü vardı ama bulamadım onu .. sanırım yeni yılı bekler..
önereceğin başka bişey olur mu

hahahaa bir an hayal ettim kaşıkları ve nutellayı, ofiste sesli güldüm resmen

tabi ki gidecek ama sen emziriyorsun, arada minnacık kaçamaklar yapabilirsin bence. ama miniminnacık.

Bugün ki menu
7.00 iki haşlanmış yumurta marul roka salatası salatalık domates peynir zeytin ve bir avuç çiğ fındık
12.00 iki kâse mercimek çorbası
18.00 bir tabak yeşil fasulye bir kase cacık bol su içtim
Spor yok bu hafta okul acildi düzen sasti uygun saat ayarliyinca basliycam

ay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
ApriL_2007 geçmiş olsun ya bu dönemler tam hastalık dönemleri gerçekten dikkat et kendine
ispanyol seni göremek çok güzel hoşgeldin tekrar özledik seni çok
fitblack seni çok iyi görüyorum valla black en çok senden umutluyum bayram sonrası
dagatesi nerdesin ya bayadır görüşmüyoruz çok özledim seni ortalıktada göremedim nasılsın canım
zensim @mucu60 bence iyi atlattınız bayramı ya takipteyimde sizi
siderolites aynı ben ya bende o kavanoz elimdeyse dibini görmeden bırakmam yani bırakmazdım şimdi yanına yaklaşmıyorum mümkünse bir süre daha göremesem iyi olur
ay ne kalabalığız biz ya aslında ne yazacağımı unutttum kusura bakmayın @Merops ve Homely_angel sizede bişey yazacaktım ama aklıma gelmiyor neyse gelirse yazarım bari selam vereyim sizede

A afrodit26 ayy bu arada hoşgeldin afroditciğim sana hoşgeldin diyecektim şu an aklıma geldi bu arada kilo almadığından süpersin yani

Canım sende ozleniyorsun biran önce aktifles lütfen bizi ihmal etme

Tesekkur ederim tatlım :) almadan gelmek güzel evet direk girebiliyormusum listeye de :)

canım ben d&r'dan almıştım diyet ve egzersiz günlüğü diye,fabooks yayınlarının.eksik olarak içtiğin suları bitki çaylarını da yazıyorsan tamamdır

Benm artık liste pylasmam gerek değil mi.. iki gündür canm çok sıkkın hicbisey yapmak istemiyor canm öylesine yaşıyorum son zamanlarda depresyon mudur nedir artık bilmiyorum yaşadıklarım da ustune tuz biber oluyor..
Neyse ne diyordum öhöm..
Dünkü menumu hatırlamıyorum ama yedikleri bogazima dizildiginden yazmasam da olur diye dusunuyorum mideye inemediler
Ama yaziyim yine de demi
Sabah bir yumurta haşlama
Cy şekersiz
Peynir kk
Bir dilim ekmek
Bir salatalık

Öğlen yarım mısır haşlama
Bir avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
Beş kaşık fırın patlıcan oturtma
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran

2lt su
Sporluk bi modda değildim zaten son zamanlarda spor yapamiyorum
Birazcık sacmaladim sanki idare edin kızlar

deadline ben de umutluyum kendimden dead bu bayram beni ilgilendirmiyordu nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…