Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu ara ben de hep açım. ama benimki psikoloji açlık ben biliyorum nedenini. yine geldi eylül başladı benim yemeler
inat et yeme. ben de sağlıksız şeyler yemiyorum.

canım hoşgeldin..yokluğun bayağı belli oluyor takımda söylimmmm <3

şu psikolojik açlık olayını ne yapacağız ben bilmiyorum..hele ki stresli dönemlerimde sürekli dolabı açıp saçma sapan şeyleri yiyordum..bundan sonra en azından abur cubur yerine meyve ya da sebze yemeyi düşünüyorum..

Ben de bu ara dolabı açıyorum bakıyorum iyice sonra da yok yaaa diip kaçıyorum...

Canım gecikmedi 5 gün daha var olmama işte bu iştah artışları neden diye düşündüm bide malum sislikler olunca aklıma geldi :)
heee okey tatlımm
off süper olmuş
canımm ben de özledim siziiiiiiiiii
çok yorgunum ya bayramda baya yorulduğum için bu hafta ayakta uyuyorum gibi aktif olmaya çalışıyorum ama uyuyakalıyorum işten gelince bir iki güne toparlanırım bugun daha iyiyim zaten
hadiii ben yine kaçmadan dön sen de...
canım ben d&r'dan almıştım diyet ve egzersiz günlüğü diye,fabooks yayınlarının.eksik olarak içtiğin suları bitki çaylarını da yazıyorsan tamamdır
ok tatlım, teşekkür ederim..
kuşuummm ne oldu ki sanaaa.. bozma lütfen moralinii..
o kadar da kötü değil bozma moralini
ayy bence çok güzeeelll
Yok haşlama biz de kızartmazlar, lohusayım diye yemek yağıyor bildiğin gibi değil :) tutuyorum kendimi ama anca bu kadar
haşlama olması çok iyi, ya kızartma olaydııı..
güzel menüüüüüüü
o bende de var maalesef..

hepimize moral verdin resmen
sen de durumlar nasıl?

Ilgaz hasta hem ona üzülüyorum ve 7 yaşındaki kedimi acilen sahiplendirmek zorundayım o da benim için evlat gibi ve bu benim çok zoruma gidiyor iki gündür ağlamaktan içim çıktı migrenden beynim çatlamak üzere ..bugün bi teyzeyle gorusucez bakalım inşallah bakacak yoksa kimse kedimi istemiyor yaşlı olduğu için sokağa da atamam nasıl alisicam bilmiyorum

sonunda bilgisayarın başına oturabildim, bu hafta bizim ofis yer değiştirdi de, ev taşımış gibi yoruldum altı üstü 3 kat yukarı çıktık ama aksilikler oluyor tabi. sabahtan beri internet yoktu, dolayısıyla hem size yazamadım hem de bir toooon işim birikti neyse halledeceğim bir şekilde.

dünkü menümü de bu saatte yazabiliyorum :)

Sabah : maalesef kahvaltı yok
Ara öğün - 10:30 : 2 adet grissini, 1 adet topkek (saçmaladım bu yüzden yoğun günleri sevmiyorum)
Öğlen - 12:30 : 1 küçük kase akdeniz salata, 2 dilim tam buğday unlu mantarlı pizza
Akşam - 20:00 : orta boy bir kase ton balıklı salata

2 şişe soda, 1 litre su
spor ofiste defalarca 4 kat merdiven inip çıkma, sayılır mı bilmem :)

Kızlar ben mucu60 kullanıcı adımı değiştirdim

Güle güle kullan tatlım

Geçmiş olsun canım, çabucak iyileşsin İnşaAllah kuzum. Neden veriyorsun ki kediyi??

Canımmm kolaylıklar dilerim, neyse bitmiş. Ama menü pek iyi değil ama merdiven kısmı iyi

Teşekkür ediyorum kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Bugün birazcık daha iyiyim, sadece tad ve koku alamıyorum. O durum sıkıcı biraz! Gerisi idare eder işte sizler nasılsınız??

Tartıya bir gün kaldı kızlar heyecanlı mıyız

bilirim o taşınma işini canım.bizim ofis 3 kez taşındı çıldırıyordum nerdeyse..neyse ki burda kalacağız gibi..geçmiş olsun sana akşam yatar dinlenirsin.bayağı bayağı spor yapmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…