bu ara ben de hep açım. ama benimki psikoloji açlık ben biliyorum nedenini. yine geldi eylül başladı benim yemelerDün akşam acıktım sadece onda da evde değildir erken yedim ondan oldu da bu gün acim.... Ama bu ara hep acim ekmek yememeye çalışıyorum ondan mı bilemedim... Ya da psikolojik açlık mi napsam bilmiyorum bu gün de inat ettim sadece salata yicem öğlende bisey getirmedim o yuzden...
ay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
ApriL_2007 geçmiş olsun ya bu dönemler tam hastalık dönemleri gerçekten dikkat et kendine
ispanyol seni göremek çok güzel hoşgeldin tekrar özledik seni çok
fitblack seni çok iyi görüyorum valla black en çok senden umutluyum bayram sonrası
@dagatesi nerdesin ya bayadır görüşmüyoruz çok özledim seni ortalıktada göremedim nasılsın canım
@zensimbluegreeneyes bence iyi atlattınız bayramı ya takipteyimde sizi
@siderolites aynı ben ya bende o kavanoz elimdeyse dibini görmeden bırakmam yani bırakmazdım şimdi yanına yaklaşmıyorum mümkünse bir süre daha göremesem iyi olur
ay ne kalabalığız biz ya aslında ne yazacağımı unutttum kusura bakmayınamsterdam12 ve Homely_angel sizede bişey yazacaktım ama aklıma gelmiyor neyse gelirse yazarım bari selam vereyim sizede
A afrodit26 ayy bu arada hoşgeldin afroditciğim sana hoşgeldin diyecektim şu an aklıma geldi bu arada kilo almadığından süpersin yani
Dün akşam acıktım sadece onda da evde değildir erken yedim ondan oldu da bu gün acim.... Ama bu ara hep acim ekmek yememeye çalışıyorum ondan mı bilemedim... Ya da psikolojik açlık mi napsam bilmiyorum bu gün de inat ettim sadece salata yicem öğlende bisey getirmedim o yuzden...
Ben de yemiyorum ama şeytan durtuyor boş durmuyor kereta ama bizi kandıramaz kibu ara ben de hep açım. ama benimki psikoloji açlık ben biliyorum nedenini. yine geldi eylül başladı benim yemeler
inat et yeme. ben de sağlıksız şeyler yemiyorum.
Ben de bu ara dolabı açıyorum bakıyorum iyice sonra da yok yaaa diip kaçıyorum...şu psikolojik açlık olayını ne yapacağız ben bilmiyorum..hele ki stresli dönemlerimde sürekli dolabı açıp saçma sapan şeyleri yiyordum..bundan sonra en azından abur cubur yerine meyve ya da sebze yemeyi düşünüyorum..
heee okey tatlımmCanım gecikmedi 5 gün daha var olmama işte bu iştah artışları neden diye düşündüm bide malum sislikler olunca aklıma geldi :)
off süper olmuşBugün ki menu
7.00 iki haşlanmış yumurta marul roka salatası salatalık domates peynir zeytin ve bir avuç çiğ fındık
12.00 iki kâse mercimek çorbası
18.00 bir tabak yeşil fasulye bir kase cacık bol su içtim
Spor yok bu hafta okul acildi düzen sasti uygun saat ayarliyinca basliycam
canımm ben de özledim siziiiiiiiiiiay alıntı yapıyorum yapıyorum gidiyor sinir oldum neyse burdan yazayım
ApriL_2007 geçmiş olsun ya bu dönemler tam hastalık dönemleri gerçekten dikkat et kendine
ispanyol seni göremek çok güzel hoşgeldin tekrar özledik seni çok
fitblack seni çok iyi görüyorum valla black en çok senden umutluyum bayram sonrası
@dagatesi nerdesin ya bayadır görüşmüyoruz çok özledim seni ortalıktada göremedim nasılsın canım
@zensimbluegreeneyes bence iyi atlattınız bayramı ya takipteyimde sizi
@siderolites aynı ben ya bende o kavanoz elimdeyse dibini görmeden bırakmam yani bırakmazdım şimdi yanına yaklaşmıyorum mümkünse bir süre daha göremesem iyi olur
ay ne kalabalığız biz ya aslında ne yazacağımı unutttum kusura bakmayınamsterdam12 ve Homely_angel sizede bişey yazacaktım ama aklıma gelmiyor neyse gelirse yazarım bari selam vereyim sizede
A afrodit26 ayy bu arada hoşgeldin afroditciğim sana hoşgeldin diyecektim şu an aklıma geldi bu arada kilo almadığından süpersin yani
hadiii ben yine kaçmadan dön sen de...çok yorgunum ya bayramda baya yorulduğum için bu hafta ayakta uyuyorum gibi aktif olmaya çalışıyorum ama uyuyakalıyorum işten gelince bir iki güne toparlanırım bugun daha iyiyim zaten
ok tatlım, teşekkür ederim..canım ben d&r'dan almıştım diyet ve egzersiz günlüğü diye,fabooks yayınlarının.eksik olarak içtiğin suları bitki çaylarını da yazıyorsan tamamdır
kuşuummm ne oldu ki sanaaa.. bozma lütfen moralinii..Benm artık liste pylasmam gerek değil mi.. iki gündür canm çok sıkkın hicbisey yapmak istemiyor canm öylesine yaşıyorum son zamanlarda depresyon mudur nedir artık bilmiyorum yaşadıklarım da ustune tuz biber oluyor..
Neyse ne diyordum öhöm..
Dünkü menumu hatırlamıyorum ama yedikleri bogazima dizildiginden yazmasam da olur diye dusunuyorum mideye inemediler
Ama yaziyim yine de demi
Sabah bir yumurta haşlama
Cy şekersiz
Peynir kk
Bir dilim ekmek
Bir salatalık
Öğlen yarım mısır haşlama
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam
Beş kaşık fırın patlıcan oturtma
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran
2lt su
Sporluk bi modda değildim zaten son zamanlarda spor yapamiyorum
Birazcık sacmaladim sanki idare edin kızlar
o kadar da kötü değil bozma moraliniBugün ki menüm iyi başladı kötü bitti
Kahvaltı:1 haşlanmıştı yumurta domates 1 dilin ekmek 5 zeytin peynir
Ara:1 küçük muz
Öğlen:1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kade yoğurt
Ara:1 küçük muz
Akşam:5 içli köfte 1 tabak taze fasulye 1 kase salata
O içli köfteleri ben yedikçe kardeşim koydu bende konuşa konuşa yedim bir baktım 5 olmuş çok Can'ım sıkıldı
ayy bence çok güzeeelllbugün saçmasapan beslendim,yine de yazayım
12.00: 7 yk tam buğday unundan,salçalı makarna, 2 tabak ayşe kadın fasulye,1 kase salata
16.00: 10 çiğ badem,1 avuç kabak çekirdeği, 2 tane tüm haşlanmış mısır
19.00: 3 çiğ badem,1 salkım siyah üzüm
berbat bir menü.
4 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok.
haşlama olması çok iyi, ya kızartma olaydııı..Yok haşlama biz de kızartmazlar, lohusayım diye yemek yağıyor bildiğin gibi değil :) tutuyorum kendimi ama anca bu kadar
güzel menüüüüüüüGünaydn
Dünkü menüm
9:30 1 domates 1kk peynir 6 zeytin 3 tane light kraker
11:15 1 şeftali
12:90 1 şekersiz nescafe
13:30 4 küçük biber dolması 1 kase yoğurt
15:30 1 şeftali 1 bardak ayran
17:30 1 kase çorba, 6 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık kıyma kavurma ,salata
21:30 küçücük bir dilim ev keki
2.5 litre su
30 dakika bisiklet
o bende de var maalesef..şu psikolojik açlık olayını ne yapacağız ben bilmiyorum..hele ki stresli dönemlerimde sürekli dolabı açıp saçma sapan şeyleri yiyordum..bundan sonra en azından abur cubur yerine meyve ya da sebze yemeyi düşünüyorum..
hepimize moral verdin resmenheee okey tatlımm
off süper olmuş
canımm ben de özledim siziiiiiiiiii
hadiii ben yine kaçmadan dön sen de...
ok tatlım, teşekkür ederim..
kuşuummm ne oldu ki sanaaa.. bozma lütfen moralinii..
o kadar da kötü değil bozma moralini
ayy bence çok güzeeelll
haşlama olması çok iyi, ya kızartma olaydııı..
güzel menüüüüüüü
o bende de var maalesef..
çok güzel olmuş,ayrıca profil fotoğrafın da tam benlikKızlar ben mucu60 kullanıcı adımı değiştirdim
Orda etler de var kuzumçok güzel olmuş,ayrıca profil fotoğrafın da tam benlik
aa görmedim etleriOrda etler de var kuzumçok sağlıklı duruyor demi profil
Sana da vegan bir profil resmi bulalımaa görmedim etleri
neyse tam senlik o zaman
Ilgaz hasta hem ona üzülüyorum ve 7 yaşındaki kedimi acilen sahiplendirmek zorundayım o da benim için evlat gibi ve bu benim çok zoruma gidiyor iki gündür ağlamaktan içim çıktı migrenden beynim çatlamak üzere ..bugün bi teyzeyle gorusucez bakalım inşallah bakacak yoksa kimse kedimi istemiyor yaşlı olduğu için sokağa da atamam nasıl alisicam bilmiyorumheee okey tatlımm
off süper olmuş
canımm ben de özledim siziiiiiiiiii
hadiii ben yine kaçmadan dön sen de...
ok tatlım, teşekkür ederim..
kuşuummm ne oldu ki sanaaa.. bozma lütfen moralinii..
o kadar da kötü değil bozma moralini
ayy bence çok güzeeelll
haşlama olması çok iyi, ya kızartma olaydııı..
güzel menüüüüüüü
o bende de var maalesef..
Kızlar ben mucu60 kullanıcı adımı değiştirdim
Ilgaz hasta hem ona üzülüyorum ve 7 yaşındaki kedimi acilen sahiplendirmek zorundayım o da benim için evlat gibi ve bu benim çok zoruma gidiyor iki gündür ağlamaktan içim çıktı migrenden beynim çatlamak üzere ..bugün bi teyzeyle gorusucez bakalım inşallah bakacak yoksa kimse kedimi istemiyor yaşlı olduğu için sokağa da atamam nasıl alisicam bilmiyorum
sonunda bilgisayarın başına oturabildim, bu hafta bizim ofis yer değiştirdi de, ev taşımış gibi yoruldumaltı üstü 3 kat yukarı çıktık ama aksilikler oluyor tabi. sabahtan beri internet yoktu, dolayısıyla hem size yazamadım hem de bir toooon işim birikti neyse halledeceğim bir şekilde.
dünkü menümü de bu saatte yazabiliyorum :)
Sabah : maalesef kahvaltı yok
Ara öğün - 10:30 : 2 adet grissini, 1 adet topkek (saçmaladım bu yüzden yoğun günleri sevmiyorum)
Öğlen - 12:30 : 1 küçük kase akdeniz salata, 2 dilim tam buğday unlu mantarlı pizza
Akşam - 20:00 : orta boy bir kase ton balıklı salata
2 şişe soda, 1 litre su
spor ofiste defalarca 4 kat merdiven inip çıkma, sayılır mı bilmem :)
var bir sürü de sürekli profil fotoğrafı değiştirmek istemiyorumSana da vegan bir profil resmi bulalım
var var ben de dikkatli bakınca gördüm,kolda pirzola gibi bir şey var
sonunda bilgisayarın başına oturabildim, bu hafta bizim ofis yer değiştirdi de, ev taşımış gibi yoruldumaltı üstü 3 kat yukarı çıktık ama aksilikler oluyor tabi. sabahtan beri internet yoktu, dolayısıyla hem size yazamadım hem de bir toooon işim birikti neyse halledeceğim bir şekilde.
dünkü menümü de bu saatte yazabiliyorum :)
Sabah : maalesef kahvaltı yok
Ara öğün - 10:30 : 2 adet grissini, 1 adet topkek (saçmaladım bu yüzden yoğun günleri sevmiyorum)
Öğlen - 12:30 : 1 küçük kase akdeniz salata, 2 dilim tam buğday unlu mantarlı pizza
Akşam - 20:00 : orta boy bir kase ton balıklı salata
2 şişe soda, 1 litre su
spor ofiste defalarca 4 kat merdiven inip çıkma, sayılır mı bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?