Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar menümü yazayım

sabah 1 dilim dil peyniri ,4 zeytin 9,30

öğle 13,00 2 tabak kırmızı lahanalı havuçlu salata az yağlı,2 bayağı büyük dilim tavuk göğsü ızgara

ara 16,30 1 şeftali,15 çiğ badem

spor 1 saat yürüyüş biraz da ağırlık çalışırım evde yapıyorum bu akşam

su 2 lt

spordan sonra da 1 elma yerim 1 bardak tarçınlı süt belki

merhaba
çok geçmiş olsun öncelikle. kediniz için de çok üzüldüm,benim kedim de 11 yaşında ve 2 aylıktı aldığımda. çok zor bir şey,bir ara annem rahatsızlanınca biz de vermiştik.sonra geri aldım. yardımcı olacağım size özelden yazıyorum

tam buğday unlu mantarlı pizzayı sen mi yaptın canım?
onun dışında yoğun güne rağmen iyi bence,kalorisi çok düşük duruyor en azından
valla ben heyecanlıyım
2-3 güne tam toparlarsın canım.
canım çok düşük kalorili bu menü,böyle vücudunu aç bırakırsan haftasonu yine açlık krizlerine girersin. lütfen birazcık daha ye. ayrıca yemekten korkma! ne yediğinden kork.
ayrıca spor yapıyorsun yoğun,aç bırakırsan kaslarından yakarsın.

haklısın cnm ama öğlen bayağı büyük parçaydı tavuklar.akşam eve gidince spordan önce de salata mı yesem ton balıklı?bide ne yiyeceğime karar verebilsem iyi de:)

hepimize moral verdin resmen
sen de durumlar nasıl?
fena sayılmaz, çok acıkıyporum sadeceeee
ayy kuzumm eçmş olsun nesi var kuzucuğunn.. kediyi endnen veriyorsun ..
akşama toparlamışsın sorun yok
iyi olmana sevindim kuzuummm
akşam yemeği nerde, yemeyecek misinn
ispanyol canım sana ajandaları bulup linklerini attım mesaj olarak
gördüm tatlımmm teeşkekkür ederimmm

Selam kızlar herkese iştah açıklığı vr bende dahil :) sanırım mevsim gecisinden kaynaklı havalar soğudukça vücut daha çok enerji istiyor olabilir.
Bugün arazideydim tüm gün yorulmuşum
Sizler de iyisiniz umarım telden yazınca çok alintinetiket yapamiyorum hepinizi çok seviyorum ben

Amann yarın dikkat tartı öncesi doldurma sakın mideyi:)))))

haklısın cnm ama öğlen bayağı büyük parçaydı tavuklar.akşam eve gidince spordan önce de salata mı yesem ton balıklı?bide ne yiyeceğime karar verebilsem iyi de:)
içine ton balığı koyunca salata ana öğün olmuyor yine dilediğince ye salatanı,ama bir tencere yemeği yap yanında ye. ya da salata yiyeceksen illa kinoa salatası,mercimek salatası yap mesela.

Bizdeeee seni çok seviyoruz

Mantarı sevmiyorum sana afiyet olsun kuzum . Yersin tabii senin iştah açık son zamanlarda
vitamin haplarından beri böyleyim,belki de psikolojik bilmiyorum. 1 ay sonra tekrar ölçtüreceğim zaten azıcık düşüktü düzelmişse bırakacağım. ilaç içmeyi hiç sevmiyorum
ben çok severim mantarı ya! aşeriyorum olmayınca o derece. soya soslu,kekikli tavada denedin mi hiç?

fena sayılmaz, çok acıkıyporum sadeceeee
Mantarı sevmiyorum sana afiyet olsun kuzum . Yersin tabii senin iştah açık son zamanlarda
hepimiz niye açız
nazar var nazar
Amann yarın dikkat tartı öncesi doldurma sakın mideyi:)))))
valla ben doldurdum. ama kalorisi çok düşük

amsterdam12 sen hiç baklagil yemiyorsun neden?
mercimek çok faydalı. kırmızı ve yeşil olarak al,kırmızının çorbasını yap haftada 3-4 gün iç. salataların yanında en kötü.
yeşili haşla salatana kat.
kinoa al.beyaz kırmızı salatalara çok yakışıyor.
bir de yemek yapman lazım. akşamdan yap dolaba koy,az az ısıt ısıt ye. çok yap 2-3 gün yetsin.
bamya,kereviz,enginar,taze fasulye yap şu sebzeleri aaa.
yemek bulamadıkça yaz bana whatsapp'tan ben sana şey ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…