- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
merhabaIlgaz hasta hem ona üzülüyorum ve 7 yaşındaki kedimi acilen sahiplendirmek zorundayım o da benim için evlat gibi ve bu benim çok zoruma gidiyor iki gündür ağlamaktan içim çıktı migrenden beynim çatlamak üzere ..bugün bi teyzeyle gorusucez bakalım inşallah bakacak yoksa kimse kedimi istemiyor yaşlı olduğu için sokağa da atamam nasıl alisicam bilmiyorum
tam buğday unlu mantarlı pizzayı sen mi yaptın canım?sonunda bilgisayarın başına oturabildim, bu hafta bizim ofis yer değiştirdi de, ev taşımış gibi yoruldumaltı üstü 3 kat yukarı çıktık ama aksilikler oluyor tabi. sabahtan beri internet yoktu, dolayısıyla hem size yazamadım hem de bir toooon işim birikti neyse halledeceğim bir şekilde.
dünkü menümü de bu saatte yazabiliyorum :)
Sabah : maalesef kahvaltı yok
Ara öğün - 10:30 : 2 adet grissini, 1 adet topkek (saçmaladım bu yüzden yoğun günleri sevmiyorum)
Öğlen - 12:30 : 1 küçük kase akdeniz salata, 2 dilim tam buğday unlu mantarlı pizza
Akşam - 20:00 : orta boy bir kase ton balıklı salata
2 şişe soda, 1 litre su
spor ofiste defalarca 4 kat merdiven inip çıkma, sayılır mı bilmem :)
valla ben heyecanlıyımTeşekkür ediyorum kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Bugün birazcık daha iyiyim, sadece tad ve koku alamıyorum. O durum sıkıcı biraz! Gerisi idare eder işte sizler nasılsınız??
Tartıya bir gün kaldı kızlar heyecanlı mıyız
canım çok düşük kalorili bu menü,böyle vücudunu aç bırakırsan haftasonu yine açlık krizlerine girersin. lütfen birazcık daha ye. ayrıca yemekten korkma! ne yediğinden kork.kızlar menümü yazayım
sabah 1 dilim dil peyniri ,4 zeytin 9,30
öğle 13,00 2 tabak kırmızı lahanalı havuçlu salata az yağlı,2 bayağı büyük dilim tavuk göğsü ızgara
ara 16,30 1 şeftali,15 çiğ badem
spor 1 saat yürüyüş biraz da ağırlık çalışırım evde yapıyorum bu akşam
su 2 lt
spordan sonra da 1 elma yerim 1 bardak tarçınlı süt belki
tam buğday unlu mantarlı pizzayı sen mi yaptın canım?
onun dışında yoğun güne rağmen iyi bence,kalorisi çok düşük duruyor en azından
valla ben heyecanlıyım
2-3 güne tam toparlarsın canım.
canım çok düşük kalorili bu menü,böyle vücudunu aç bırakırsan haftasonu yine açlık krizlerine girersin. lütfen birazcık daha ye. ayrıca yemekten korkma! ne yediğinden kork.
ayrıca spor yapıyorsun yoğun,aç bırakırsan kaslarından yakarsın.
bugün pazardan 3 kilo istiridye mantarı aldım.
bu hafta hepsini ben yicem
fena sayılmaz, çok acıkıyporum sadeceeeehepimize moral verdin resmen
sen de durumlar nasıl?
ayy kuzumm eçmş olsun nesi var kuzucuğunn.. kediyi endnen veriyorsun ..Ilgaz hasta hem ona üzülüyorum ve 7 yaşındaki kedimi acilen sahiplendirmek zorundayım o da benim için evlat gibi ve bu benim çok zoruma gidiyor iki gündür ağlamaktan içim çıktı migrenden beynim çatlamak üzere ..bugün bi teyzeyle gorusucez bakalım inşallah bakacak yoksa kimse kedimi istemiyor yaşlı olduğu için sokağa da atamam nasıl alisicam bilmiyorum
akşama toparlamışsın sorun yoksonunda bilgisayarın başına oturabildim, bu hafta bizim ofis yer değiştirdi de, ev taşımış gibi yoruldumaltı üstü 3 kat yukarı çıktık ama aksilikler oluyor tabi. sabahtan beri internet yoktu, dolayısıyla hem size yazamadım hem de bir toooon işim birikti neyse halledeceğim bir şekilde.
dünkü menümü de bu saatte yazabiliyorum :)
Sabah : maalesef kahvaltı yok
Ara öğün - 10:30 : 2 adet grissini, 1 adet topkek (saçmaladım bu yüzden yoğun günleri sevmiyorum)
Öğlen - 12:30 : 1 küçük kase akdeniz salata, 2 dilim tam buğday unlu mantarlı pizza
Akşam - 20:00 : orta boy bir kase ton balıklı salata
2 şişe soda, 1 litre su
spor ofiste defalarca 4 kat merdiven inip çıkma, sayılır mı bilmem :)
iyi olmana sevindim kuzuummmTeşekkür ediyorum kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için. Bugün birazcık daha iyiyim, sadece tad ve koku alamıyorum. O durum sıkıcı biraz! Gerisi idare eder işte sizler nasılsınız??
Tartıya bir gün kaldı kızlar heyecanlı mıyız
akşam yemeği nerde, yemeyecek misinnkızlar menümü yazayım
sabah 1 dilim dil peyniri ,4 zeytin 9,30
öğle 13,00 2 tabak kırmızı lahanalı havuçlu salata az yağlı,2 bayağı büyük dilim tavuk göğsü ızgara
ara 16,30 1 şeftali,15 çiğ badem
spor 1 saat yürüyüş biraz da ağırlık çalışırım evde yapıyorum bu akşam
su 2 lt
spordan sonra da 1 elma yerim 1 bardak tarçınlı süt belki
gördüm tatlımmm teeşkekkür ederimmmispanyol canım sana ajandaları bulup linklerini attım mesaj olarak
bugün pazardan 3 kilo istiridye mantarı aldım.
bu hafta hepsini ben yicem
Selam kızlar herkese iştah açıklığı vr bende dahil :) sanırım mevsim gecisinden kaynaklı havalar soğudukça vücut daha çok enerji istiyor olabilir.
Bugün arazideydim tüm gün yorulmuşum
Sizler de iyisiniz umarım telden yazınca çok alintinetiket yapamiyorum hepinizi çok seviyorum ben
içine ton balığı koyunca salata ana öğün olmuyorhaklısın cnm ama öğlen bayağı büyük parçaydı tavuklar.akşam eve gidince spordan önce de salata mı yesem ton balıklı?bide ne yiyeceğime karar verebilsem iyi de:)
Selam kızlar herkese iştah açıklığı vr bende dahil :) sanırım mevsim gecisinden kaynaklı havalar soğudukça vücut daha çok enerji istiyor olabilir.
Sizler de iyisiniz umarım telden yazınca çok alintinetiket yapamiyorum hepinizi çok seviyorum ben
içine ton balığı koyunca salata ana öğün olmuyoryine dilediğince ye salatanı,ama bir tencere yemeği yap yanında ye. ya da salata yiyeceksen illa kinoa salatası,mercimek salatası yap mesela.
direk sote de yapıyorum,toprak güveç kabında sebze ile de yapıyorum,ama en çok soya sosu ile tavada direk pişiriyorum. kekikli falan çok güzel oluyor canımafiyet olsun kuzum.nasıl yapıyorsun onu normal manter sote gibi mi pişiriyorsun?
vitamin haplarından beri böyleyim,belki de psikolojik bilmiyorum. 1 ay sonra tekrar ölçtüreceğim zaten azıcık düşüktü düzelmişse bırakacağım. ilaç içmeyi hiç sevmiyorumMantarı sevmiyorumsana afiyet olsun kuzum . Yersin tabii senin iştah açık son zamanlarda
fena sayılmaz, çok acıkıyporum sadeceeee
Mantarı sevmiyorumsana afiyet olsun kuzum . Yersin tabii senin iştah açık son zamanlarda
hepimiz niye açızSelam kızlar herkese iştah açıklığı vr bende dahil :) sanırım mevsim gecisinden kaynaklı havalar soğudukça vücut daha çok enerji istiyor olabilir.
valla ben doldurdum. ama kalorisi çok düşükAmann yarın dikkattartı öncesi doldurma sakın mideyi:)))))
tüy bitti dilimde!Merops çok korkuyor dimi yemek yemeye :)))))
Seninki de havalı duruyor canmvar bir sürü de sürekli profil fotoğrafı değiştirmek istemiyorumsonra tanınmakta zorluk çekiyorum
var var ben de dikkatli bakınca gördüm,kolda pirzola gibi bir şey varalında da var. ve boyun,göğüsler tavuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?