çok tebrik ederim @keten prenses
keten prenses ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 4,5
Şubat / 1,6
Mart / 1,9
Nisan / 0,5
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / 2
Ağustos / 1,5
Eylül / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (447. Etap) ( 75,0 )
Bitiş Kilosu (484. Etap) ( 62,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 13 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,33% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,60% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 448 )
Yorum :
Sevgili @keten prenses 16 Aralık 2015 (447. Etap) tarihinde ve 75 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 23 Eylül 2016 (484. Etap) tarihinde toplam 13 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 130 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 1. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Evettt keten prensesimizin karnesi
tebrik ederimmm darısı başıma inş :):):)
Hafif bir şeyler yesem yeterli mi acaba canım yani bir parça meyve gibi mesela çünkü zamanım kısıtlı spordan sonra kahvaltı yaparımCanım tabiki sabah yapabilirsin ama aç karnına olmamalı bunuda dikkate al ok?
Haha bugün aklımdan geçtin Aprilin menüleri takip edicem dedim kendi kendime afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 10
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
Domates Salatalık Zeytin biber
İki yumurta
Öğle 14
Bir kase ezogelin çorba
Salata
Ara 17
Üzüm yaklaşık 30 adet
Akşam 19
5 kaşık türlü patatessiz
Yoğurt
İki kaşık pilav
2.5 lt su
Spor yok
@keten prenses tebrik ederim darısı başımıza
keten prenses ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ocak / 4,5
Şubat / 1,6
Mart / 1,9
Nisan / 0,5
Mayıs / <izinli>
Haziran / <izinli>
Temmuz / 2
Ağustos / 1,5
Eylül / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (447. Etap) ( 75,0 )
Bitiş Kilosu (484. Etap) ( 62,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 13 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 17,33% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,60% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 448 )
Yorum :
Sevgili @keten prenses 16 Aralık 2015 (447. Etap) tarihinde ve 75 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 23 Eylül 2016 (484. Etap) tarihinde toplam 13 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 130 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 1. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Evettt keten prensesimizin karnesi
Hafif bir şeyler yesem yeterli mi acaba canım yani bir parça meyve gibi mesela çünkü zamanım kısıtlı spordan sonra kahvaltı yaparım
Haha bugün aklımdan geçtin Aprilin menüleri takip edicem dedim kendi kendime afiyet olsun
kış geldi ben yine bol bol mandalina,portakal,greyfurt yemeye başladım..1 greyfurt ve 1,5 mandalina yedim.fazla şekerli değil nasılsa sizce kızlar ? bi oturuşta 1 kg tatlı mandalinayı yeme kapasitem var oysa ki
Oldu da bitti maşallah bizeteyzeleri paşa sünnet oldu...
Teşekkür ederiz ablam aminOyyyyy Maşallah
Rabbim damatlığınıda göstersin İnşaAllah size canım hayırlı uğurlu olsun
Bir meyve 2 ceviz gibi yebide uyandığında ılık limonlu su iç
Hahaaaa kalp kalbe karşı
MaşaAllah canım geçmiş olsunOldu da bitti maşallah bizeteyzeleri paşa sünnet oldu...
canım allah aşkına meyveden korkma ne yemişsin ki? 3-4'e kadar yolu var ye.kış geldi ben yine bol bol mandalina,portakal,greyfurt yemeye başladım..1 greyfurt ve 1,5 mandalina yedim.fazla şekerli değil nasılsa sizce kızlar ? bi oturuşta 1 kg tatlı mandalinayı yeme kapasitem var oysa ki
canım maşallahOldu da bitti maşallah bizeteyzeleri paşa sünnet oldu...
canım ben de spor bildirimi yapacağım her gün,beraber yapalım bence deKızlar ben sabahları spor yaptıktan sonra buraya yazsam hemencecik spor günlüğü gibi böylece mecbur hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?