Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok tebrik ederim @keten prenses
biz de böyle mezun oluruz umarım senin gibi

Haha bugün aklımdan geçtin Aprilin menüleri takip edicem dedim kendi kendime afiyet olsun

@keten prenses tebrik ederim darısı başımıza

Hafif bir şeyler yesem yeterli mi acaba canım yani bir parça meyve gibi mesela çünkü zamanım kısıtlı spordan sonra kahvaltı yaparım

Bir meyve 2 ceviz gibi ye bide uyandığında ılık limonlu su iç

Haha bugün aklımdan geçtin Aprilin menüleri takip edicem dedim kendi kendime afiyet olsun

Hahaaaa kalp kalbe karşı

kış geldi ben yine bol bol mandalina,portakal,greyfurt yemeye başladım..1 greyfurt ve 1,5 mandalina yedim.fazla şekerli değil nasılsa sizce kızlar ? bi oturuşta 1 kg tatlı mandalinayı yeme kapasitem var oysa ki

Canımmm iyi cok degil afiyet olsun valla bende mandalinayı bol yerim şerbetli sütlü tatlı dan iyidir !

Pazartesi menüm
07.30 bir dilim kepek ekmeği bir yumurta salatalık domates zeytin peynir
12.00 bir tabak sebzeli güveç 5 dilim kavun bir dilim kepek ekmeği
13.00 bir kupa yeşil çay
14.00 bir sade Türk kahvesi
15.30 bir avuç leblebi
18.30 bir tabak mercimek çorbası siyah fasulyeli salata
Bol su icildi devam ediyorum
Spor yok yarın inşaAllah

kış geldi ben yine bol bol mandalina,portakal,greyfurt yemeye başladım..1 greyfurt ve 1,5 mandalina yedim.fazla şekerli değil nasılsa sizce kızlar ? bi oturuşta 1 kg tatlı mandalinayı yeme kapasitem var oysa ki
canım allah aşkına meyveden korkma ne yemişsin ki? 3-4'e kadar yolu var ye.
ben 5 avuç antep fıstığı yedim,nerelere gideyim

-bugünkü menüm-
12.00: 1 tabak çeri, 7 zeytin, 1 tabak yeşillik, 6 ceviz, 3 yk soya soslu mantar, 3 yk soya kıyması(kavurma), 5 yk ayşe kadın fasulye
17.30: 1 tabak güveç, 3 kase soya kıyması, 1 tabak salata,2 incir
18.15: 5 avuç antep fıstığı
yarın deli gibi spor yapmam lazım,kolum birazcık iyileşti gibi.
4 lt su
2 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…