- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Maşallah şiir gibi olmuşDünkü menüm
Sabah 10
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
Domates Salatalık Zeytin biber
İki yumurta
Öğle 14
Bir kase ezogelin çorba
Salata
Ara 17
Üzüm yaklaşık 30 adet
Akşam 19
5 kaşık türlü patatessiz
Yoğurt
İki kaşık pilav
2.5 lt su
Spor yok
Ay ne güzel motivasyon artr o zaman :)canım ben de spor bildirimi yapacağım her gün,beraber yapalım bence de
yahu haftasonundan gram birşey anlamıyorum ben.hiç evde durmuyorum diye mi bitiyo ben anlamadım :'( modern çağın asil köleleriyiz canım
Okunacaklar listeme ekledim çok teşekkür ediyorum
kış geldi ben yine bol bol mandalina,portakal,greyfurt yemeye başladım..1 greyfurt ve 1,5 mandalina yedim.fazla şekerli değil nasılsa sizce kızlar ? bi oturuşta 1 kg tatlı mandalinayı yeme kapasitem var oysa ki
Oldu da bitti maşallah bizeteyzeleri paşa sünnet oldu...
a o yazarı beğeniyorum bende sarah jio da güzel onuda okuyabilirsinBen sadece gece yatmadan fırsat buluyorum artık kitap okumaya, ve romanları seviyorum. Bahsettiğim seri Debbie Macomber ın Cedar Cove serisi. Hayali bir kasabadaki insanların hayatlarını anlatıyor. Ama ben o kadar keyifle okudum ki sanki öyle bir yer var ve bir gün gidecekmişim gibi geliyor :) bu serinin ingilizcesi Türkiye ye gelmediğinden türkçesini bekliyorum mecbur.
Senin kitabı da merak ettim yarın alıp okumaya başlamayı düşünüyorum :) öyle keyifli romanları yazarsan sevinirim :)
muz elma falan yiyebilirsin zaten spordan önce muz yemeyi öneriyorlar geneldeanladım canım
iyi ki söyledin canım tamam muhakkak atıştırıp yaparım ben de
hayırlı olsunOldu da bitti maşallah bizeteyzeleri paşa sünnet oldu...
yaz canım öyle bir kural yok sonuçta hem yazarsan da iyi olurKızlar ben sabahları spor yaptıktan sonra buraya yazsam hemencecik spor günlüğü gibi böylece mecbur hissederim
Kızlar ben sabahları spor yaptıktan sonra buraya yazsam hemencecik spor günlüğü gibi böylece mecbur hissederim
a o yazarı beğeniyorum bende sarah jio da güzel onuda okuyabilirsin
muz elma falan yiyebilirsin zaten spordan önce muz yemeyi öneriyorlar genelde
hayırlı olsun
yaz canım öyle bir kural yok sonuçta hem yazarsan da iyi olur
Bugün ki menüm;
Kahvaltı:1 minik poaça domates salatalık büyükçe bir parça peynir 6 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara:1 sade Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata 2 erik
Öğlen:1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam : 1 kase yoğurt 5 kuru kayısı
Evde Ekmek yoktu mecbur yemiş bulundum sabah eritirim diye de avuttum kendimi :)Tabiki yazabilirsin hatta hergünü alt alta yaz not edip. Gör ne kadar yapıyorsun
Evde
Sarah jio hastasıyım
Canımmm o yağlı poğaça kurabiye gibi şeyleri yeme ok?
Günaydın canımGünaydınnnnn
Beybiler naber??
Günaydın fıstıklar bu sabah leslie 3 mioe tamamdır
Sağol canım evet bugünu atlattım çok şükür :)Gerçekten harikasın bitti bile demek
Sağol canım evet bugünu atlattım çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?