Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Maşallah şiir gibi olmuş

kış geldi ben yine bol bol mandalina,portakal,greyfurt yemeye başladım..1 greyfurt ve 1,5 mandalina yedim.fazla şekerli değil nasılsa sizce kızlar ? bi oturuşta 1 kg tatlı mandalinayı yeme kapasitem var oysa ki

Bende yaz meyvelerinde öyleyim :) afiyet olsun bildiğim kadarıyla bu meyveler çok da sıkıntılı değil

a o yazarı beğeniyorum bende sarah jio da güzel onuda okuyabilirsin

anladım canım

iyi ki söyledin canım tamam muhakkak atıştırıp yaparım ben de
muz elma falan yiyebilirsin zaten spordan önce muz yemeyi öneriyorlar genelde
Oldu da bitti maşallah bize teyzeleri paşa sünnet oldu...
hayırlı olsun
Kızlar ben sabahları spor yaptıktan sonra buraya yazsam hemencecik spor günlüğü gibi böylece mecbur hissederim
yaz canım öyle bir kural yok sonuçta hem yazarsan da iyi olur

Bugün ki menüm;
Kahvaltı:1 minik poaça domates salatalık büyükçe bir parça peynir 6 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara:1 sade Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata 2 erik
Öğlen:1 tabak zeytinyağlı kabak 1 kase yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam : 1 kase yoğurt 5 kuru kayısı

bugünki menüm
kahvaltı 9.00 1 yulaf ezmeli şekersiz kuru meyveli kurabiye tarif aşağıda kendim yaptım yarım çay bardağı süt süt bitmişti
öğle 12,30 salata bir tabak kuru fasülye 3 yk pilav
akşam 18,30 1 kase yeşil mercimek çorbası 2 kurabiye 1 kase 2 kepçe kadardı
spor yok su içiyorum 5. bardak kaldı son üç

kurabiyemdede yumurta muz tarçın kabartma tozu yulaf ezmesi kuru meyve olarak kayısı kuru üzüm var

Kızlar ben sabahları spor yaptıktan sonra buraya yazsam hemencecik spor günlüğü gibi böylece mecbur hissederim

Tabiki yazabilirsin hatta hergünü alt alta yaz not edip. Gör ne kadar yapıyorsun

Sarah jio hastasıyım

Canımmm o yağlı poğaça kurabiye gibi şeyleri yeme ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…