Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Regl olursan yapma canım zorlanırsın bende şu an regl olduğum için haftaya yapalım demiştim. Zaten malum o dönemde insanın fözü dönüyo. Olmazsa ayrı ayrı zamanlarda yaparız.

Regl olursan yapma canım zorlanırsın bende şu an regl olduğum için haftaya yapalım demiştim. Zaten malum o dönemde insanın fözü dönüyo. Olmazsa ayrı ayrı zamanlarda yaparız.
Tamam o zaman canım beraber yapsak ıyi olurdu ama sen haftaya yapmak istiyosan yap hem sonucunu öğrenmiş olurum bende ondan sonraki hafta anneme gidicem sanırım yapamam ama mutlaka yapacağım

Ablamlar bugun gidiyor yarin itibariyle kampa sokmam lazim kendimi son 1.5 kilom kaldı onu da veriyim bitsin sonra da kilomu korumaya çalışırım. Açlık ta yapamiycam bugun ilaçlarımı kullanmaya başlıycam ve tok karna içmem lazım.ilaclar bitene kadar açlık orucu yapamam artık son orucu bu hafta 3 gün yapıp bitirecektim ama nasip olmadı. Artık detoksla falan halletmem lazım

Ben bu hafta magickk ile hurma detoksunu yapıyım haftaya da senle ayran detoksu yapıyım beni anca paklar

Ben haftaya hurma yapabilirim ama tam krar vermedim gerçi belki 4 gün yaparım yani iki gün hurma iki gün ayran olabilir. Ankaraya gitmeden vermem lazım. Şimdiden söylüyorum orda bu küdar yapamam ama şu var asyaya bakan olacağı icin bol bol spor yapabilirim.

Haklısın canim zor oluyor birileri varken ve biyere gidince. Ben yine Allahtan fazla fire vermeden kapatabildim bu süreci. Sen de fazla fire vermezsin inşallah

Bence tam regl donemine uygun tatlı tatlı hurma oh mis.
Evet doğru regl dönemine çok uygun canım ama reglde malum kilo gitmiyo o yüzden faydası oldu mu olmadı mı anlayamam ben unutmuşum o da takvime baktım salı falan regl olmam lazım yoksa beraber yapardık bittikten sonra artık sizde Y YesilinBuyusu ile beraber yaparsınız sonucları da sizden alırım inşallah ıyi sonuç olur bende haftaya ywpicsktim regl işi bozdu

Haklısın canim zor oluyor birileri varken ve biyere gidince. Ben yine Allahtan fazla fire vermeden kapatabildim bu süreci. Sen de fazla fire vermezsin inşallah
Aynen misafir varken yada bir yere gittiysen çok zor uyması ben anneme gideceğim bakalım napicam zaten yeter kilo verdiğin deyip duruyor yandım yani

Bugun diyet gitti kizlar kuzene gittik pocalar kekler borekler aksam birsey yemedim tabi sadece cay ile az kuru kayisı bir kac kuru yemis bol su ilede kapatiyorum bugunu
Kötü olmuş canım ya insan hep böyle zamanlarda diyetini bozuyo gerçekten tek başına bişey yok tabi hamurişi nefsini zorluyo ben ucundan azıcık yiyorum yoksa hepsini bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…