- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Aynen canım bendede duraksama var ikinci ay oldu 2 kilo ancak gitti cumaya ne olur bilmem o yüzden yapmak istedim bende 1 kilo hurma gider dimi toplamda 42 hurma sanırım iki ideal doğru fazlasını bende yapamam yoğurtta iki kilo falan galiba önceden alıp başlayalım ama haftaya regl olucam faydası olurmu ki bittikten sonra mi yapsam
Tamam o zaman canım beraber yapsak ıyi olurdu ama sen haftaya yapmak istiyosan yap hem sonucunu öğrenmiş olurum bende ondan sonraki hafta anneme gidicem sanırım yapamam ama mutlaka yapacağımRegl olursan yapma canım zorlanırsın bende şu an regl olduğum için haftaya yapalım demiştim. Zaten malum o dönemde insanın fözü dönüyo. Olmazsa ayrı ayrı zamanlarda yaparız.
Nasil biseymis ben de yapiyim bugun yine cozuttumKızlar hurma detoksu varmış yapan var mı denemek istiyorum iki günlük
Bu ne kiLütfen takımınız için uygun hayvanı seçebilir misiniz ?Eki Görüntüle 2099961
Hiç fikrim yokBu ne ki
Ablamlar bugun gidiyor yarin itibariyle kampa sokmam lazim kendimi son 1.5 kilom kaldı onu da veriyim bitsin sonra da kilomu korumaya çalışırım. Açlık ta yapamiycam bugun ilaçlarımı kullanmaya başlıycam ve tok karna içmem lazım.ilaclar bitene kadar açlık orucu yapamam artık son orucu bu hafta 3 gün yapıp bitirecektim ama nasip olmadı. Artık detoksla falan halletmem lazımAynen canım bendede duraksama var ikinci ay oldu 2 kilo ancak gitti cumaya ne olur bilmem o yüzden yapmak istedim bende 1 kilo hurma gider dimi toplamda 42 hurma sanırım iki ideal doğru fazlasını bende yapamam yoğurtta iki kilo falan galiba önceden alıp başlayalım ama haftaya regl olucam faydası olurmu ki bittikten sonra mi yapsam
Bence tam regl donemine uygun tatlı tatlı hurma oh mis.Regl olursan yapma canım zorlanırsın bende şu an regl olduğum için haftaya yapalım demiştim. Zaten malum o dönemde insanın fözü dönüyo. Olmazsa ayrı ayrı zamanlarda yaparız.
Ama sadece yoğurt ve hurma canım ya ben regl de cesaret edemiyorum.Bence tam regl donemine uygun tatlı tatlı hurma oh mis.
Ben bu haftaHiç fikrim yokhaftaya yapıcam yahurma detksu ya ayran detoksu yaparsan birlikte yapalım canım
Ben bu haftamagickk ile hurma detoksunu yapıyım haftaya da senle ayran detoksu yapıyım beni anca paklar
Haklısın canim zor oluyor birileri varken ve biyere gidince. Ben yine Allahtan fazla fire vermeden kapatabildim bu süreci. Sen de fazla fire vermezsin inşallahBen haftaya hurma yapabilirim ama tam krar vermedim gerçi belki 4 gün yaparım yani iki gün hurma iki gün ayran olabilir. Ankaraya gitmeden vermem lazım. Şimdiden söylüyorum orda bu küdar yapamam ama şu var asyaya bakan olacağı icin bol bol spor yapabilirim.
Evet doğru regl dönemine çok uygun canım ama reglde malum kilo gitmiyo o yüzden faydası oldu mu olmadı mı anlayamam ben unutmuşum o da takvime baktım salı falan regl olmam lazım yoksa beraber yapardık bittikten sonra artık sizde Y YesilinBuyusu ile beraber yaparsınız sonucları da sizden alırım inşallah ıyi sonuç olur bende haftaya ywpicsktim regl işi bozduBence tam regl donemine uygun tatlı tatlı hurma oh mis.
Aynen misafir varken yada bir yere gittiysen çok zor uyması ben anneme gideceğim bakalım napicam zaten yeter kilo verdiğin deyip duruyor yandım yaniHaklısın canim zor oluyor birileri varken ve biyere gidince. Ben yine Allahtan fazla fire vermeden kapatabildim bu süreci. Sen de fazla fire vermezsin inşallah
Tedaviye basliyorsun canim yorma bünyeni benceBen bu haftamagickk ile hurma detoksunu yapıyım haftaya da senle ayran detoksu yapıyım beni anca paklar
Börülce salatasınıda cok severim canim afiyet olsunAkşam tavuk sote az börülce salatası bir kase yoğurt yedim
Kötü olmuş canım ya insan hep böyle zamanlarda diyetini bozuyo gerçekten tek başına bişey yok tabi hamurişi nefsini zorluyo ben ucundan azıcık yiyorum yoksa hepsini bitiririmBugun diyet gitti kizlar kuzene gittik pocalar kekler borekler aksam birsey yemedim tabi sadece cay ile az kuru kayisı bir kac kuru yemis bol su ilede kapatiyorum bugunu
Teşekkürler canım bende sevdiğim için devamlı yapıyorumBörülce salatasınıda cok severim canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?