Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy canımmm benimm allah yardıncın olsunn nasılda zor olurrr yaa eski günlerin geldi aklımaaa ayy canımm sıkma canını yanlışlıkla olmuşş :26::26::26::26::26:

ayyy canımmm benimm allah yardıncın olsunn nasılda zor olurrr yaa eski günlerin geldi aklımaaa ayy canımm sıkma canını yanlışlıkla olmuşş :26::26::26::26::26:

neyse öyle işte ben yatıyom kızlar yarınkuafor temızlık hazırlık yorucu bı gunbenı belklıyo

hepınıze ıyı geceler kızlarr

neyse öyle işte ben yatıyom kızlar yarınkuafor temızlık hazırlık yorucu bı gunbenı belklıyo

hadi iyi geceler canım rahat olmaya çalış inşallah güzel geçer yarın senin için

ben hala uyumadım nette geziniyom özlemişim eskisi gibi gezinmeyi

günaydın kızlarr
dünün ardından bugün hiç mutlu değilim hevesimmi kırıldı nee tutamadımm pis boğazımı işteee
bugün telafi edicem inş bide uyudum bu saate kadar hiç uyumazdım halbukiii bana noluyoo kızlarrr
hatta bize ne oluyooo:26::26::26:

Canım takımım günaydın..
Dün neredeyse ipin ucunu kaçırıyordum ama ucuz atlattım. Evde insan kendine kolay kolay hakim olamıyor özellikle de evde iştahı yerinde insanlarla yaşıyorsanız işiniz zor. Ben öyleyim şahsen :)
Ama artık eskisinden daha iyiyim en azından dünü kilo almadan atlatabildim ..
Sizlerden naber kızlar özledim sizi walla...

kız istanbulda nerdesin?
kocam biliyo zayıflama topiğinde takıldığımı yakında birbirinizin evine de gidersiniz diyo

İstanbulda ümraniyedeyim canım anadolu yakasında.. Sen fatihtesin sanırım :) Fatihte nerdesin? ben geçen sene çok gelip gittim fatihe kursa :)) Walla kocan haklı bu gidişle akraba bile çıkaraız bakarsın heheheee

Wayy makee wayy demek sende mecburiyet caddesi müdavimiydin :) Benim 17 senem geçti orda :)) ama güzedir Niğde, sağlam arkadaş çevren varsa.. Ay belki senlen yolda bile karşılaşmışızdır da haberimiz yoktur.. Hangi yıllarda ordaydın sen ? Ayy kadere bak sen herkesin bir ortak noktası var bu takımda :)

evet canım bendede aynısı oluyo hiç bişi istemiyo canımm ben şimdi öyle yapmak istemiyorum emziriyorum yaaaa

Yaw kızlar nedense elma beni hep daha çok acıktırıyor yaw.. Bende mi bir tuhaflık vardır nedir. Elma yedikten sonra midem kazınmaya başlıyor..
Adaşım merak ettim emzirirken elmanın bir sakıncası mı var mış? ben bol bol yiyorum walla ..

Make yoksam seni istemeyemi geliyorlar kızzz..
Ayy hayırlı olsun canım ya. Çok sevindim..
Hadi bakalım bundan sonra maraton başlıyor artık..

ASlımm canım olurmu öyle şeyy bitanem. Bi kaçamakla hevesini kırar bu kadar üzülür pişman olursan daha çok acıkırsın. Unutma stres,sıkıntı,üzüntü, bunalım daha çok yemeye teşvik eder insanı.. Yediysen pişmanlık duyma git iki katı spor yap.. Ama bundan sonrada yerken iki kez düşün.. Genelde çok etkili oluyor inan..

günaydın kıslar özledinizmi beniii su kardeşimle annem evde oldukca ne nete girebiliyorum nede yeme düzenim kalıyo kardeşim burda diye bilg bana kalmıyo annem o geldi diye en ii yemekleri yapıyo geç yatıyoruz nerdese öğlen kalkıyorum güya bugün erken kalkıcakdım gene uyumusum 10 a kadar neyse bu hafta annemde yok kardeşimde 2 hafta yok zaten 1 hafta sonra sevgülüm geliyo ve ben hala siskoyummmmmmmmmmmmmmmm

Özledik kız özlemez olurmuyuz hiççç..
Canımm yaaa aynı benim gibisinn. Bizimde evde annem ve eşim çok iştahlılar maaşallahh ay ne yesek ne yesek diye geziyorlar evin içinde.. Eşimde PC ye çöktümü kalkmaz.. O yüzden evde bende giremiyorum. Bak ne güzel 2 haftan var bol spor yap dikkat et biraz verirsin birkaç kilo :))

ya evdekiler yokda haftaya sevgülüm geliyo siskoyum yaa o fena bi durummm neyse kızlar ben işe gidiyom simcik orda girebilirsem yedikelrimi yazarımmm öptüm hepinizii

günaydın kızlar
ayyy portakalla greyfurt sıktım nasıl güzel oldu nasıl ömzlemişim misssss gibi bayılıyom ben yaaaaaeskdıen pespese 4-5 bardak portakal suyu içerdim o kadar seviyom yani.

innuk kız karete kursuna mı geliyodun yoksa canım ben sahil tarafındayım71::

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr

yılbaşında bir girdim bi daha da giremedim bugün eşim pc yi bıraktı bende işleriş bitirir bitirmez geldim oğlumda uyuyor
uyansın üst kata komşuma çıkacağız misafirleri varda
1 ayı geçti nete girmeyeli
taşındım biliyorsunuz tabii bebekle olunca yerleşmem uzun sürdü sonrada misafir ağırladım bol bol
eşimde pc yi sattığı için nete giremedim.
inşallah bundan sonra girebilirim
diyete gelince işin ucunu fena kaçırdım kızlaryaa 70 i tekrar görmeme az kaldı bir kere daha anladım ki sizsiz olmuyor
pc olmayınca da leslie de yapamadım
bide gelen giden derken iyice dağıttım yinede bunada şükür diyorum 1 kilo aldım sadece
inşallah oğlum uyanmazsa geçmişede bakacağım
bakalım ne alemdesiniz
bu arada makeee bugün büyük gün demek inşallah güzelce atlatırsınız merakla bekliyor olacağım haberleri
ilknur, cumbo, teo, mai , gizem, merve hepinizide çok özledim kızlarya
birde gözüme çarptı 9. takımla mı birleştik yoksa? öyle olduysada çok sevindim

canımmmm valla bende çok özledim sürekli aklımdasınız öyle bağlanmışım ki
eşime diyorum zaten bu pc yide götürme diye olmazsa geçici olarak masaüstü getirecek olmuyor böyle ayrı gayrı
hoşbuldum bitanemmm
iyi olmaya çalışıyorum bir haftadır oğlumda bende hastayız hem öksürük hem nezle mahvetti bizi ama iyileşeceğiz inşallah bu haftada annemlerin gelme ihtimali var o yüzden mutluyumda

ama diyet falan hikaye oldu canımya inşallah sayenizde tekrar düzene gireceğim
canım çokkkk teş. ederim uğraşa uğraşa sonunda yaptık kızımla beraber sana kolay gelsin görüşürüzzzz canımmm

ay hepınızee tek tek yazcemm okudumda kızlar ay elım ayagıma karısıyo bugun malum sevgulum ve aılesı tanısmaya gelıyolar ayy cokkk heycanlıyım dune kadar bıseyım yoktuu off

yazcam yazcamme hepnızee

durun hele az sakınlım kuaforden gelım acık sacıma sekıl verdırıdım bıde fon cektırdım guzeloldumnen ıyıkı 8 kıloyu vermısım aksamda eskıye gore daha ıyı gozukucemmm ayyy

sevgulumu ozledım yawww

ayyy kıyamam canım benim yaaa hayırlı uğurlu olsunnn allah herşeyi gönlüne göre versinnn güzel şeyler bunlar hepimiz yaşadık yani tekrarı yok bence herşeyin ilki güzeldir

ayyy kıyamam canım benim yaaa hayırlı uğurlu olsunnn allah herşeyi gönlüne göre versinnn güzel şeyler bunlar hepimiz yaşadık yani tekrarı yok bence herşeyin ilki güzeldir

demınden berı 2 kez kahve pısırdim nennn eheheh sevgulumunkini çok tatlı yapcemmm ahahahah sevıyom ulennn

ay evet mecburoyet den baska ıstıkametmı var nıgdeyı cok severıdm ben halada sevrım nıgdenın yerlısı arkadaslarım var hala gorustugum ya kucuk ama samımı bı sehırdıı bakk gozumde tuttu sımdı ıyıkı nıgde unı kazanmısım ıyıkı hıc pısman olmadım sene 2001 2005-6 da ordaydım canım karı sogugu buzu kardelen marketı begendık mı vardı bıde heee onları hıc unuturmuyum ayol bıde U sekılınde olan kepek ekmegıı tam baska ekmek yemezdım mesela u seklındekı kepek ekmegının tadı hıc bıseyde yok bıde onu sabah sahanda yumurtayla bandıra bandıra yıcenn

ayy neyse evet aksam tanısmaya gelıyolar annem ılk gelıste vermem tanısma olur dedı bız onlara onlar bıze bı gelsın gıtsın dedı bıraz zor vercege benzıyo annem ama vercek yoksa kacarımm planda hazır almanyaya gıderken uzakdan ıp sarkıtcak askım kacak yolcu usulu almanyaya kadar ıpın ucunda gıtcem bu kıloyla cekebılse yukarıda cekerde cekemez bence neyse heycandann geberıyom askımı 16 aydır gormuyom o hemde ayyy
neyseee hadı ben yıne gelırımmm ara ara belkıı heycandan olmezsem

ay ne ıyı oldu tatlım ya pc nın gelmesıı hos geldın valla sen yokkenn bı eksıklık var gıbıydı hepp artık gıtmıcen dımı canım

evet aksama buyuk gunn ehehehheh ay jalem ne zormus ya kız saat 2 den berı kahve pısırme provası yapıyom kkolaymı ayolll :94:

demınden berı 2 kez kahve pısırdim nennn eheheh sevgulumunkini çok tatlı yapcemmm ahahahah sevıyom ulennn

ayyyyyy bi yandan seviniyom bi yandan düşünüyom bu kız nişan düğün derken bizi unuturda buralara uğramaz olursa diyeee
söz verdiydin bak herkesi mezun edicem diye daha bizim için düşünüpte kafamda şekillendiriyim dediğin şeyler varr bakk kaptannn...

makecim bitanemmmmmmm canım arkadasımmm insallah gecen güzel gecer eniştemi o sekiz kilonun farkına varacakdır zaten seni çok seviyorum canım arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…