ayyy canımmm benimm allah yardıncın olsunn nasılda zor olurrr yaa eski günlerin geldi aklımaaaya sormaa uf ayy yarın aksam kaynana gorumce kayınbaba babaannen hepsı bızde olcez offf hec ıyı hıssetmıyorum kendimi bugün bu dalgınlıkla tutmus sevgilimi arıyom dıye kayınbaba yı aramısım ayy nasılkapattım telı bılmemdım
ayyy canımmm benimm allah yardıncın olsunn nasılda zor olurrr yaa eski günlerin geldi aklımaaaayy canımm sıkma canını yanlışlıkla olmuşş :26::26::26::26::26:
hadi iyi geceler canım rahat olmaya çalış inşallah güzel geçer yarın senin içinneyse öyle işte ben yatıyom kızlar yarınkuafor temızlık hazırlık yorucu bı gunbenı belklıyo
hepınıze ıyı geceler kızlarr
kolay gelsin canım benimm inşşş hersey yolunda gider k.i.b çokk öptümm görüşürüz iyi gecelerneyse öyle işte ben yatıyom kızlar yarınkuafor temızlık hazırlık yorucu bı gunbenı belklıyo
kız istanbulda nerdesin?
kocam biliyo zayıflama topiğinde takıldığımı yakında birbirinizin evine de gidersiniz diyo
evet mecburıyet caddesınde tam 4 yılım gectı bakım elma center acıldı bızden hemen sonra valılıgın karsısında sona emnıyet mudurlugu varya zıraat bankasının karsında yanında da telekom mud var he onun yanında cıgdem apt de evım vardı 3 katta
ay ne guzelll yaaa
hosbuldum kızlar
ya evet cay bılem ıcmedım ama canım ıstemedı hıc de acıkmadım neyı fark ettım bılıyomusun ben ne zman sabah kalkınca elma yesem gun boyu aclık yasamıyorum bı deneyın ıstersenız bu 3 cu deneyısım ve sonuc yıne acıkmadım
evet canım bendede aynısı oluyo hiç bişi istemiyo canımm ben şimdi öyle yapmak istemiyorum emziriyorum yaaaa
neyse öyle işte ben yatıyom kızlar yarınkuafor temızlık hazırlık yorucu bı gunbenı belklıyo
günaydın kızlarr
dünün ardından bugün hiç mutlu değilim hevesimmi kırıldı nee tutamadımm pis boğazımı işteee
bugün telafi edicem inş bide uyudum bu saate kadar hiç uyumazdım halbukiii bana noluyoo kızlarrr
hatta bize ne oluyooo:26::26::26:
günaydın kıslar özledinizmi beniii su kardeşimle annem evde oldukca ne nete girebiliyorum nede yeme düzenim kalıyo kardeşim burda diye bilg bana kalmıyo annem o geldi diye en ii yemekleri yapıyo geç yatıyoruz nerdese öğlen kalkıyorum güya bugün erken kalkıcakdım gene uyumusum 10 a kadar neyse bu hafta annemde yok kardeşimde 2 hafta yokzaten 1 hafta sonra sevgülüm geliyo ve ben hala siskoyummmmmmmmmmmmmmmm
Özledik kız özlemez olurmuyuz hiççç..
Canımm yaaa aynı benim gibisinn. Bizimde evde annem ve eşim çok iştahlılar maaşallahh ay ne yesek ne yesek diye geziyorlar evin içinde.. Eşimde PC ye çöktümü kalkmaz.. O yüzden evde bende giremiyorum. Bak ne güzel 2 haftan var bol spor yap dikkat et biraz verirsin birkaç kilo :))
canımmmm valla bende çok özledim sürekli aklımdasınız öyle bağlanmışım kiayyyyyy canım benimmmmm çok sevindim seni gördügüme nasıl özlemişimm yaaa götürmesinnn pc yii yaaaa sende hep gel tatlımmmmm sende k.i.b yeni yılın sana mutluluk huzur ve saglık getirsin canımmm
gene gel hep gelllll
hoşbuldum bitanemmmayy canım benımm ay hos geldın nasılozlememmıı
kıyamamm sana hadı artıkk don aramıza canım benım nasılsın ıyımısınn ayy tatlım benım bugun ıcımden gectın canım benım
sanada ıyı yıllar tatlıs oglun ve esınle mutlu bı yıl dılıyorum
canım çokkkk teş. ederim uğraşa uğraşa sonunda yaptık kızımla beraber sana kolay gelsin görüşürüzzzz canımmm
ay hepınızee tek tek yazcemm okudumda kızlar ay elım ayagıma karısıyo bugun malum sevgulum ve aılesı tanısmaya gelıyolar ayy cokkk heycanlıyım dune kadar bıseyım yoktuu off
yazcam yazcamme hepnızee
durun hele az sakınlım kuaforden gelım acık sacıma sekıl verdırıdım bıde fon cektırdım guzeloldumnen ıyıkı 8 kıloyu vermısım aksamda eskıye gore daha ıyı gozukucemmm ayyy
sevgulumu ozledım yawww
ayyy kıyamam canım benim yaaa hayırlı uğurlu olsunnn allah herşeyi gönlüne göreversinnn güzel şeyler bunlar hepimiz yaşadık yani tekrarı yok bence herşeyin ilki güzeldir
Wayy makee wayy demek sende mecburiyet caddesi müdavimiydin :) Benim 17 senem geçti orda :)) ama güzedir Niğde, sağlam arkadaş çevren varsa.. Ay belki senlen yolda bile karşılaşmışızdır da haberimiz yoktur.. Hangi yıllarda ordaydın sen ? Ayy kadere bak sen herkesin bir ortak noktası var bu takımda :)
Make yoksam seni istemeyemi geliyorlar kızzz..
Ayy hayırlı olsun canım ya. Çok sevindim..
Hadi bakalım bundan sonra maraton başlıyor artık..
..
merhaba kızlarrr
yılbaşında bir girdim bi daha da giremedim bugün eşim pc yi bıraktı bende işleriş bitirir bitirmez geldim oğlumda uyuyor
uyansın üst kata komşuma çıkacağız misafirleri varda
1 ayı geçti nete girmeyeli
taşındım biliyorsunuz tabii bebekle olunca yerleşmem uzun sürdü sonrada misafir ağırladım bol bol
eşimde pc yi sattığı için nete giremedim.
inşallah bundan sonra girebilirim
diyete gelince işin ucunu fena kaçırdım kızlaryaa 70 i tekrar görmeme az kaldı bir kere daha anladım ki sizsiz olmuyor
pc olmayınca da leslie de yapamadım
bide gelen giden derken iyice dağıttım yinede bunada şükür diyorum 1 kilo aldım sadece
inşallah oğlum uyanmazsa geçmişede bakacağım
bakalım ne alemdesiniz
bu arada makeee bugün büyük gün demek inşallah güzelce atlatırsınız merakla bekliyor olacağım haberleri
ilknur, cumbo, teo, mai , gizem, merve hepinizide çok özledim kızlarya
birde gözüme çarptı 9. takımla mı birleştik yoksa? öyle olduysada çok sevindim
demınden berı 2 kez kahve pısırdim nennn eheheh sevgulumunkini çok tatlı yapcemmm ahahahah sevıyom ulennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?