şimdi ara öğün yiyorum
1 kayısı
13 fındık
1 bardak yeşil çay
1 de elma yiyeceğim üzerine...
bende 3 çeyrek elma
3 tane fındık yedim
1 lt suyum btti..
bende 3 çeyrek elma
3 tane fındık yedim
1 lt suyum btti..
sadece akşam salatayla başlasak olmazmı innukcum.. ben bazen öğlen yemek yiyemiyorum evde olmayınca kahvaltılık falan atıştırıyorum o yzden..
salata ne kadar olacak canım... sınırsız mı...
sen kaç kalorilik diyet uyguluyosun canım...
ben 1300 kalorilik diyet uygulamam lazımmış.. bi çok yerde hesaspladım öyle çıktı...
şimdi senin yediklerine bakınca benimkiler çok geliyo...
ben de bu gün başladım kalori hesaplamaya... ulaşmak istediğim güne de 125 yazdımcanım ben kaloriye göre gitmiyorum aslında ama bu site sayesinde artık 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum..
ben boyuma kiloma göre hesapladığımda 2349.3 Kalori çıkıyor ama o bana çok geliyor .
ama bu makein verdiği sitede hedefimi 55 yaptım ulaşmak istediğim güne 90 yazdım ona göre günlük kalori ihtiyacım 1187 çıktı.. bende onu geçmemeye çalışıyorum işte.. bugün öğlen yemek olmadığı için kahvvaltılık yedim ondan az oldu
ben de bu gün başladım kalori hesaplamaya... ulaşmak istediğim güne de 125 yazdım
zaten 90 günde bende ulaşamamda işte kalori düşük olsun dye öyle yaptımm ... :):):)
ayda 4 kilo versen ulaşırsın aslında...
kız benım yesıl cayım bıttı yaaa benım ıctıgım gıngolusu oda te kipa bulalıyom onuda teee hafta sonu gıdp alabılırızKızlar slm,,
Bugün salı dolayısıyla sistemde değişiklik günüdür..
Geçtiğimiz 4 gün içinde herkes çok güzel sistemi az çok oturttu.Şimdi aynı şekilde devam ediyoruz ve aynı yöntemin üzerine 2 yeni ekleme yapıyoruz..
Yarın itibariyle 1,5 litre su+ 6 öğün+ 30 dk spor devam üzerine günde en az 3 bardak yeşil çay içiyoruz(şekersiz) ve öğle ve akşam yemeği öğünlerimize salata ile başlıyoruz..
Yeşil çay ı yine çoğumuz zaten içiyoruz ama belki düzenli değil.. Bunu bir düzene oturtmamız gerekiyor. Eğer herhangi bir sağlık sorunumuz yoksa ve tadını seviyorsak günlük 5 bardağa kadar içebiliriz. Ama 3 ün altında kalmamaya çalışalım.. Yeşil çay hem metobolzmamızı hızlandıryor ödem attırıyor ve yağ yakımını hızlandıryor.. Tadını sevmeyen arkadaşlarıma doğ...an markanın çilekli yaseminli ballı vs. çeşitlerini tavsiye ederim.. sade çaylara göre içimi daha kolay zaten 2 günden sonra tadına alışırsınız.. Ama lütfen şekersiz içelim kaş yaparken göz çıkarmayalım :)
Gelelim akşam ve öğlan yemeklerine salata ile başlama kısmına...
Şimdi öncelikle hergün üşenmeyip salata yapıyoruz, salatasız sofraya oturmuyoruz.. Yemek yemeğe ilk salatamızdan başlıyoruz ve bitirmeden başka yemekleri tırtıklamıyoruz. Salatamıza yağ koymazsak süper olur ama illa koycam derseniz 1 tatlı kaşığı yağı geçmeyelim. Burdan sonraki değişimlerde bu sıralamaya devam edeceğiz..Amaç öğünlere en düşük kalorili gıdadan başlamak..
Yanii neymiş... 1,5 litre su + 6 öğün + 3 bardak yeşil çay + salata ile öğün başlangıcı + 30 dk spor..
Hadi bakalım hepimize hayırlı kilo vermeler..
ayda 4 kilo haftada 1 kilo demek .. ve benim bünyem artık o kadar vermiyorrr
kız benım yesıl cayım bıttı yaaa benım ıctıgım gıngolusu oda te kipa bulalıyom onuda teee hafta sonu gıdp alabılırızama onun yerıne sutsuz sekersız kahve ıcem ben zaten cayda elımden dusmuyooo
suyu da 1,5 dan 2 lıtreye cıkardım dun ben tatlım sporum 45 dkdaha fazlada mutevazı davranımm yalnız az once ben ekmek olayını bugunluk abarttım kekınıde kabarttım yanı o derece fekat aksama 30 dk daha spor yapcem aksam yemegıde yıyemem zaten dedım ya kekını kabartım benım durumum boyle ınnukum elımde son yarım lıtre suyum var aksam akadar ıceyımde aksam tuvalte tasınamayayım
Afiyet olsun canım..
Kız yeşil çayla kayfe aynı şeymi ?? allah seni napmasın...
Ama çok azimli gidiyorsun walla birinin seni arkadan desteklemesi lazımmış demekki makecım..
bence bu hafta bizim takım süper sonuçlar vercek ne dersin..
ama ilknur bucak magdureciği gelmiyorlar ne zamandır.. yada ben göremiyom..
Ayy cuma olsada bi görsek sonuçları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?