Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sadece akşam salatayla başlasak olmazmı innukcum.. ben bazen öğlen yemek yiyemiyorum evde olmayınca kahvaltılık falan atıştırıyorum o yzden..

şimdi ara öğün yiyorum
1 kayısı
13 fındık
1 bardak yeşil çay
1 de elma yiyeceğim üzerine...

bende 3 çeyrek elma
3 tane fındık yedim
1 lt suyum btti..

sen kaç kalorilik diyet uyguluyosun canım...
ben 1300 kalorilik diyet uygulamam lazımmış.. bi çok yerde hesaspladım öyle çıktı...
şimdi senin yediklerine bakınca benimkiler çok geliyo...

bende 3 çeyrek elma
3 tane fındık yedim
1 lt suyum btti..

bir döğleden beri zorlaya zorlaya 1,5 litre suyu bitirdim... 0,5 litre daha içmeyi düşünüyorum zorla...yeşil çaylarla ve lahana sularıyla beraber 3 litreyi bulacak...

sadece akşam salatayla başlasak olmazmı innukcum.. ben bazen öğlen yemek yiyemiyorum evde olmayınca kahvaltılık falan atıştırıyorum o yzden..

canım aslında 6 öğün sistemini oturtsaydın iyi olurdu ama tabi öğlen yemiyorsan akşam uygula. Ama öğlen yediğinde mutlaka yine salatadan başla. Yada sadece salata o şekilde kendine göre ayarla amaç en düşük kalorili olandan başlayıp diğerlerine fazla yer bırakmamak :)

salata ne kadar olacak canım... sınırsız mı...

Canım belirli bir limit yok ama başka yemeklerde yiyeceksen kendine uygun bir salata kasesi ayarla ve onu kendine limit belirle..
Mesela ben evde büyük kase iş yerinde küçük kase seçiyorum. ona göre zaten zamanla oturuyor. Büyük kase yedğimde fazla yemek yiyemiyorum. Küçük kase yersem çorba yoğurt yada cacık yeniyor yani.. İleriki aşamlarda sizde bu şekilde uygulayacaksınız zaten...

sen kaç kalorilik diyet uyguluyosun canım...
ben 1300 kalorilik diyet uygulamam lazımmış.. bi çok yerde hesaspladım öyle çıktı...
şimdi senin yediklerine bakınca benimkiler çok geliyo...

canım ben kaloriye göre gitmiyorum aslında ama bu site sayesinde artık 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum..

ben boyuma kiloma göre hesapladığımda 2349.3 Kalori çıkıyor ama o bana çok geliyor .
ama bu makein verdiği sitede hedefimi 55 yaptım ulaşmak istediğim güne 90 yazdım ona göre günlük kalori ihtiyacım 1187 çıktı.. bende onu geçmemeye çalışıyorum işte.. bugün öğlen yemek olmadığı için kahvvaltılık yedim ondan az oldu

ben de bu gün başladım kalori hesaplamaya... ulaşmak istediğim güne de 125 yazdım

kız benım yesıl cayım bıttı yaaa benım ıctıgım gıngolusu oda te kipa bulalıyom onuda teee hafta sonu gıdp alabılırızama onun yerıne sutsuz sekersız kahve ıcem ben zaten cayda elımden dusmuyooo

suyu da 1,5 dan 2 lıtreye cıkardım dun ben tatlım sporum 45 dk daha fazlada mutevazı davranımm yalnız az once ben ekmek olayını bugunluk abarttım kekınıde kabarttım yanı o derece fekat aksama 30 dk daha spor yapcem aksam yemegıde yıyemem zaten dedım ya kekını kabartım benım durumum boyle ınnukum elımde son yarım lıtre suyum var aksam akadar ıceyımde aksam tuvalte tasınamayayım

ayda 4 kilo haftada 1 kilo demek .. ve benim bünyem artık o kadar vermiyorrr

canım senın once metobolızmanı duzenlmen lazım muhtemel cok cok yavasladı o yuzden ınnuk kocumuzun dedıgı gıbı olculu yıycez ve metobolızma duzelıcez acelımız yok sarkmadan burusmadan gıtcek kılolar

[1] Havuçlu Kek 100 GRAM 415
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 30 dak 131.67
[5] Beyaz peynir (Edirne) 50 GRAM 150.5
[6] Yumurta (haşlanmış) 90 GRAM 142.2
[7] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 838.28 kal.

kızlar havuclu kek degıl aslında yedıgım peskımet yedım 3 tane felan ama lıstede yok nettede bulmadımo yuzden kek olarak gectım muhtmel 1000 kalorı aldım yaaa ondan aksam yemıcemm

Afiyet olsun canım..
Kız yeşil çayla kayfe aynı şeymi ?? allah seni napmasın...
Ama çok azimli gidiyorsun walla birinin seni arkadan desteklemesi lazımmış demekki makecım..
bence bu hafta bizim takım süper sonuçlar vercek ne dersin..
ama ilknur bucak magdureciği gelmiyorlar ne zamandır.. yada ben göremiyom..
Ayy cuma olsada bi görsek sonuçları..

kızlar merhabalar ben geldim özlemişmiydiniz beni geçmiş okadar kalabalıkdıki okuyamadım dün sevgilim burdaydı fazla bişi yemiyim dedim öğle kır pidesi yedim 1 tane yemez olaydım sen benim mideyi bi bozduuuuu tuvaletten cıkamadımmm rezil oldu günümüz garibim zaten günübirlik geldi neyse bu saat oldu suana akaar mideme giren sey 2 mercimek köfesi 2 tane minicik kurabiye biri tuzlu biri tatlı canım hala bişi istemiyooo yiyemiyommm

bucakmagdurunun pc sı bozulmus canım sadece ıs yerınden gırıp yazabılıyo ezgınınde bılgısayarı kıskanan kocası evde o yuzden gıremıyoo ama bu hafta sayende herkes baya dıkkatlı benden 200 gram eksık sımdıen var bu haftakı kılomu senın ıcın verıyorumm amamma

ıstek sarkı gıbı oldu buda sıradakı gramlarımızı ınnuk ıcın verıyoruzzz

kayfe ay keyfeee ay canım cektııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…