- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Hurma detoksu kolay geldi bana hurmalarimi bile aldim hazirladim kiz bi okula baslasin haftaya yapicam insallah. Ama bir hafta diye okudum bir yada iki gun olmazmiki bir hafta cok geldi bana. Sen bunu bir yap bakalim tavsiye edersen denerim canim kolay gelsin
Canım istediğin süre yapabilirsin hurmayı. Ben ayran detoksunu yapıcam ancak bazı şeyleri karataya göre yapıcam. Normalde kanvaltı yapılıp 2 saatte 1 kase yeniyor ama ben kahvaltı yapsam bile sadece yeşillik ve peynir yerim ve kahvaltıyla birlikte doyana kadar içerim. Sonra da akşam doyana kadar içerim. Şimdi tartilicam cuma sabah da yazarım kaç kilo gittiğini. Ona göre denersiniz. Normalde 2 gün deniliyor ama bu seferlik 3 gün yapmaya çalışıcam.
Inşallah yap bakalım canım sonucunuda paylaşırsın bizimle kahvaltı olması güzelmiş o zaman bende yapabilirim
Yazarım canım evet üstelik tam karatay kahvaltısı var rahat yapabilirsin.
çok güzel canım her şeyde istikrar çok önemli zaten aman nazar değmesincumaya kadar tam gaz ozaman hadi bakalm
bu arada nekadar kalacaksın ankarada canım
Sağol canım aman aman maşallah diyelim.

cumaya kadar tam gaz ozaman hadi bakalm
ama katılım biraz daha olsa iyi olur diye düşünüyorum birbirimizi motive etmek için