araştır canm internete bak çok ünlü isimler yaptı bunları doğum sonrası 20-30 kilo atanlar var bununla

protein çok ağırlıklı karbonhidrati sayiyoruz ama oda protein yerken bile karbonhidrat hakkım bitiyor

biraz o sıkıntı sebze hakkı bile kalmıyor gibi sen seçiyorsun ama mesela iki hafta 20karbonhidratta kalmak lazm yanlız bir kase yoğurt:12 bir bardak süt:8 karbonhidrat=20 hakkım bitmiş oluyor geriye 0 karbonhidrat olan et ve yumurta kalıyor canm

burda priteini yuksek olsada süt ve yoğurt bile çok az tüketilmeli bunları çok azz aldıysan karbonhidrati çok düşük olan sebze ekliye bilirsin yani bir çok sebze zaten direk yasak canm sınırsız serbest olan şey balık,tavuk,yumurta canm onun dusinda bazı corbalarının da değeri düşük bu puanları iyi hesaplamak lazm dukanin saf protein diyeti gibi buda ben hesap yapiyorum ama dün 30u gecmistim kural şöyle imiş ilk hafta 30 canm sonra iki hafta 20 ye duauruyorsun sonraki haftalar gene yukseltiyorsun ama 20 yapilan iki haftada 7 kilo bile veren var inanılmaz