Son açıklamamı yapıyorum bu konu da.. Mirafatos ilk lafı söylemis olmasaydı bu şekilde uzamazdı konu. Yargılamak onun hakkı değil.. Ben mahcubıyetımı dile getirdim kaptana...İnsanın hatasını kabul etmesi bir erdemdir. Burda herkes genel olarak kaptana uymayanları çıkar kendini üzme dedi. Bu uymayan sen isen evet senin için söylendi. Çünkü 1 hafta önceden söylemeye başlıyor kız tek tek rica ediyor takip ediyor ve cezaya kalıyoruz. Burası bir grup kimse senin şahsınla özel hayatınla ilgili bir yorum yapmadı. Sen buna rağmen gelip bik bik üzerinize düşmeyen şeylere laf yetiştirmeyin diye laf soktun. Bunun yerine kusura bakmayın haklısınız şu sebepten dolayı yazamadım deseydin herkes susardı ve kaptana bırakırdı. Ancak sen böyle bir çıkış yaparsan herkes cevap verme hakkına sahip olur. Tabiki kurallara uymayanı uyarıcaz. Böyle yapmasak grubun ne anlamı kalır. Bu saatten sonra bu gruptan kimse senin menülerine de sporlarına da kilona da yorum yapmaz merak etme. İstediğin gibi laf yetiştirmeye devam edebilirsin...