Ben listeye giremiyorum canım izne ayrılmıştım oldu baya ama tekrar dönemiyorum şimdilik şartlar kurtarmıyor

hedefim 60 normalde 75 e çıkmıştım ama şu aralar vermeye çalışıyorum 71.1 ve 70.7 ye arasında değişiyor kilom bende anlamadım

işte iki gün önce 70.7 yedim bugün 71.1 çıktım bende çok zor veriyorum ya metabolizmam biraz yavaş diyetisyene falan gidiyordum az ama kontrollü gitmeye çalışıyorum şu aralar işte ramazana kadar hedef 67 yi görmek bakalım
Biraz psikolojik bişey canım bıkıyorum o durumu zaten o durumda olduğunuzdan burdayız biz yiyerek mutlu olanlardaniz mutlu olunca yemek istiyoruz üzülünce yemek istiyoruz işte bizim gibi olmayanların kilo derdi yok aslında öncelikle öğrenmemiz ve kendimize uygulamamız gereken yemekle mutlu olmayacağımızı kendimize ogretmemiz hatta daha mutsuz oluyoruz 2 dk şekeriniz yükselince vücutta mutlu olup sonra aynaya bakınca aylarca mutsuz oluyoruz bunun bilincine varsak başaracağız
Aa tasinmaya tekrar mı karar verdiniz bilmiyordum ne zaman taşınıyorsunuz
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir bizlerin derdi de ev temizliği ya benimde ev dağınık el mahkum yapmayınca da olmuyor