• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende pazartesi komple tahlil yaptırıcam bende veremiyorum sinirlerim bozuluyo artık
Doktorum 2buçuk kilo verdiğimi söyledi
Ve kendisi için iyi bir sonuç olduğunu söyledi
Bakalım bu hafta neler olacak
Ama ben 80li rakamlardan kurtulmak istiyorum artik

Ya aslında veriyoruz ama işte süre uzayınca insanın direnci kırılıyor bende 63 64 takıldım sıkıldım bunalıyorum hayatımda ilk defa yaptığım bi spordan fayda göremedim şoklardayım hiç incelme olmadı tamam hemen mucize beklemiyorum ama en azından 1 cm olmalıydı onu da görünce bende iyice film koptu valla

Ev sahibinin dengesizliği canım ya ben gelir gelmez ev bulmuştum çok da güzeldi adam resmen evi satana kadar kira almak için eşimi kandırdı evi satmıycam diye tabii eşime dedim o kadar bak satıcak sırf kira almak için yapıyor diye ama dinlemedi o ara asyanın sonucunu da bekliyorduk neyse dedik hani belki ankaraya taşınmamız gerekir sonuç çıkmış olsun tam da benim söylediğim gibi kirayı aldı iki gün sonra yine aradı eve bakmaya gelecekler diye bu ay yine yok satmıycam oturun aynı terane ama eşime dedim artık bak biz kötü olucaz dinleme şu adamı satmayacak olsa da çıkalım ben tiksindim artık bu adamdan yani ya birde zengin ki anlatamam benim dünya borcum var onun kadar ağlamıyorum ya Allah gözünü doyursun kendisi ev satılana kadar ev boş kalmasın onun derdinde ama bu insanlar ramazan günü oruç ağza nasıl ev taşıyacaklar hiç umru değil çıkıyorum canım kira vermedik bu ay depozitoyu kullanıyoruz mayıs 15 e kadar vaktimiz var işte.
Ya çok ayıp yaptıkları ama yapıyorlar böyle :( bende ankara tasinmayacagiz simdilik demiştin ya oraya gidiyorsunuz sandım kaçırdım mi acaba dedim kolay gelsin canım birde stres yaptın ya o yüzde de kilo verememis olabilirsin ama bence vereceksin direnci kıracaksın birakma;)
Merhaba kızlar kahvaltı omlet peynir zeytin 2 ceviz
Akşam kıymalı patlıcan mercimek çorbası yoğurt
40 dk yürüyüş yaptım
Baya toparladın gayet güzel bence;)
deadline deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti: 2 dilim yagsiz yumurtali ekmek
1-2 catal peynir
1 fincan sekerli sutlu kahve

Ogle:
3-4 kaslk pilav
3-4 kaslk kuru fasulye

Ara:
1 greyfurt

Aksam:
3-4 kaslk pilav kuru fasulye
Sekersiz sutsuz kahve

Su icmedim pek :KK43:
Çok güzel bir menü olmuş su da içsen mükemmel olurmuş ;)
sabah
1 kk den az peynir
4 zeytin
2 ceviz

oglen
4 hurma
1 byk salatalik
1 form biskuvinjn yarisi 100 kal.

aksam
3 yk ezme
3 yk bulgur
az salatalik

aralarda sekersiz kahve vardi. Su bir lt(( zor iciyorum halrn malum durum
Güzel bir menü ama birazcık su içsen şu en iyi yağ yakıcı besin;) bis icemiyorsan elmalı su falan yapıp içebilirsin elma kabuk tarçın su bir iki taşım kaynat soğuyunca iç hemde ödem attırıyor ;)
yeni girebildim kızlar tüm gün disardaydm kızlarla pitnik gezmece filan derken zaten eve baya geç geldim anca girebildim

öğlen: 2adet mercimek köftesi,bir parmak kadar börek yani sadece tattım,8tane mini zeytin yağlı yaprak sarması,çay

baya hafif atlattm yemedim diğer hiç bir şeyden tatlilarin kuaviye kek filan tadina bile bakmadım en masun seylerden tadimlik gibi bu sekil yedim ve akşam yemegi yemedim öğlenden beri sadece su ile günü kapattım kızlar
baya az olmuş kalori sayımına uymuşsun anladığım kadarıyla ona dengelemissin;)

Bence çok güzel sen burda rakamlara takılma sonuçta bu insanlar eğitimini almış daha iyi bilirler güven onlara :KK66: ben de De aynısı oluyordu gidiyordum 2 kilo vermisim yağdan 2 kilo almışım sudan sabit çıkıyorum kaç hafta delirmistim sonra ödemi atınca eksi görmeye başlamıştım ama kaç hafta devam etti böyle

Ya çok ayıp yaptıkları ama yapıyorlar böyle :KK43: bende ankara tasinmayacagiz simdilik demiştin ya oraya gidiyorsunuz sandım kaçırdım mi acaba dedim kolay gelsin canım birde stres yaptın ya o yüzde de kilo verememis olabilirsin ama bence vereceksin direnci kıracaksın birakma:KK66:

Baya toparladın gayet güzel bence:KK66:

Çok güzel bir menü olmuş su da içsen mükemmel olurmuş :KK66:

Güzel bir menü ama birazcık su içsen şu en iyi yağ yakıcı besin:KK66: bis icemiyorsan elmalı su falan yapıp içebilirsin elma kabuk tarçın su bir iki taşım kaynat soğuyunca iç hemde ödem attırıyor :KK66:
baya az olmuş kalori sayımına uymuşsun anladığım kadarıyla ona dengelemissin:KK66:
evet canm kalori sayimina uyiyim diye az tuttum ondan aksma 200kalori hakkim vardi ama akşam da acikmayinca oda yanima kâr kalsn dedim 1000 kalori ile kapattm gunu:KK200:

Y YesilinBuyusu kolay gelsin canm stresli bi donemdesin şimdi taşınmak filan oda etkiliyor stres kiloyu tutuyor canm sen diyete uygun ve seni mutlu edicek seyler ye hani yapiyorduk ya kako ile muzdan tatlı yada elma haslayp tarçın ceviz tahin gibi diyet tatlılar yap yasaklara yönelme canm

evt canm onlar daha sağlıklı diyor öyle bende şu son iki haftaya kadar resmen kaplumba hızıyla bugüne geldim haftalarca sabit çıktım arada vücut yavaşlıyor direniyor direnç kiriliyor bir yerden sonra sabret canm ;)

Ya çok ayıp yaptıkları ama yapıyorlar böyle :KK43: bende ankara tasinmayacagiz simdilik demiştin ya oraya gidiyorsunuz sandım kaçırdım mi acaba dedim kolay gelsin canım birde stres yaptın ya o yüzde de kilo verememis olabilirsin ama bence vereceksin direnci kıracaksın birakma:KK66:

Baya toparladın gayet güzel bence:KK66:

Çok güzel bir menü olmuş su da içsen mükemmel olurmuş :KK66:

Güzel bir menü ama birazcık su içsen şu en iyi yağ yakıcı besin:KK66: bis icemiyorsan elmalı su falan yapıp içebilirsin elma kabuk tarçın su bir iki taşım kaynat soğuyunca iç hemde ödem attırıyor :KK66:
baya az olmuş kalori sayımına uymuşsun anladığım kadarıyla ona dengelemissin:KK66:
haklisin kaptanim. Bogazim bugun daha iyi bugun arturirm ins suyu

Y YesilinBuyusu özellikle önce senin için sonra hepimiz icin;)
Screenshot_2018-04-22-13-29-14-1.webp

Kızlar sabah klasik karatay yaptım ortayada mıhlama yapmıştım biraz yedim :dondurma: akşam Doğum gününe davetliyim :işsiz: ah bu doğumgünleri neyse az hasarla atlatırım umarım yemeden olmuyo yesem öyle :KK14: bakıcam artık yarında 23 nisan kutlaması var ona gideceğim kızlar :skandal:offf

merhabalar
bugunki menum
sabah ayran corbasi soguk tereyag
oglen bezelyeli sebze
aksam 500gr.yogurt limon.yag yakiuyor
2 lt su
yurus
artik menulerimi yazicam.
sahsi problemler vardi cok giremedim

Kızlar sabah klasik karatay yaptım ortayada mıhlama yapmıştım biraz yedim :dondurma: akşam Doğum gününe davetliyim :işsiz: ah bu doğumgünleri neyse az hasarla atlatırım umarım yemeden olmuyo yesem öyle :KK14: bakıcam artık yarında 23 nisan kutlaması var ona gideceğim kızlar :skandal:offf
karatayla kilo verdinmi peki

deadline deadline gerçi o iş nasıl olacak şimdi takımdan atıldım mı ben yoksa yeniden mi gireceğim bilmiyorum :D hangi bilgiler lazımdı şimdi yazayım tek tek unuttum resmen :D

Back
X