1 Yaş hediyesi..

cmabel

Kanatlarım var ruhumda..
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
180
123
36
Çok sevdiğim arkadaşımın bebeği bu hafta sonu 1 yaşına giriyor oyuncak almayı düşünüyorum ama yaşadığım yerde iyi bir oyuncakçı yok internetten almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım birkaç tane beğendim ama bütçemi aşıyor maximum 80 tl'ye kadar 1.yaşını kutlayan bir prensese oyuncak önerileri arıyorum fikir verebilirseniz çok memnun olurum büyük ihtimalle internetten alacağım için zamanım kalmadı.

ebeveynin tutması için aparatı olan bisikletler var yoksa eğer ondan alın.. yaz günü çok kullanışlı. 80 liraya rahatlıkla bulursun ve gösterişli güzel olur..

legonun 1,5 yaş için setleri var, şimdi oynayamasa da zamanla sevecektir.

upload_2015-6-23_16-8-31.jpeg
böyle bişey

oyuncak disinda siddetle tütü takimi tavsiye edebilirim, kiz bebislere super yakisiyor:KK66:
Süper bir fikir ama doğumgününde giymek üzere alınan bir tütü takımı var ikinciye ihtiyacı olur mu acaba diye düşünüyorum şu an.

Aktivite masalari var...gerci dediginiz rakami asar birazcik ama eger yurumuyorsa ilk arabam var onlarada bakabilirsiniz..

bebek yürüyor mu??? itekleyerek kullanılan yürüteç tipi şeyler var..onlarda kullanışlı biz kullanıyoruz..ayrıca çok düşüncelisiniz...arkadaşınızın bir ihtiyacı giderilecek bebekler masraflı küçük tatlı şeylerdir :)

Böyle çubuğu olan ve üzerinde piyano tuslari gibi tuslardan olan ama metal olan oyuncaklar oluyor adi ne bilmiyorum da bence cok hoş:KK70:

bebek yürüyor mu??? itekleyerek kullanılan yürüteç tipi şeyler var..onlarda kullanışlı biz kullanıyoruz..ayrıca çok düşüncelisiniz...arkadaşınızın bir ihtiyacı giderilecek bebekler masraflı küçük tatlı şeylerdir :)
Sizinkinide Allah bağışlasın siz de çok nazik ve tatlısınız:KK15:yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Gördüm bahsettiğiniz ürünü haylaz kızımız daha yürüyemediği için ikilemde kaldım aslında en fazla 3-4 aya yürüyebilecek sanırım.

• Beğen
Reactions: nio
İlk arabam diye bi oyuncak var. O olabilir.
Lütfen elbise almayın hele pembe hiç almayın :KK53:
İlk arabam en iyi seçenek sanırım.Evet bol miktarda pembe elbise ve lcw giyisileri dolup taşıyor bebeklerin yaşgünlerinde çok doğru o yüzden benim de tercihlerim arasında değil.

Böyle çubuğu olan ve üzerinde piyano tuslari gibi tuslardan olan ama metal olan oyuncaklar oluyor adi ne bilmiyorum da bence cok hoş:KK70:
çok güzel tarif etmişsiniz tuşlarına basınca müzik çalıyor çok iyi anladım, olabilecek listeme aldım teşekkür ederim.:KK68:

X