1 yıla yakın oldu hiç korunmadik ama hamile kalmıyorum sizce normal mi ?

Beren bulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
7
0
28
İyi akşamlar herkese ilk önce evleneli neredeyse 1 sene oldu ve hiç ilk günden beri Korunmadik hamilelik hiç yaşamadim sizce normal mi korkuyorum lütfen cevap verin fikire ihtiyacım var o_O

Son düzenleme:
Gayet normal benimde gec oldu. Kafaya takar hamilelik odakli iliski yasarsaniz daha da zor hamile kalirsiniz.
Alkol kullaniyorsaniz yada fazla kiloluysaniz onlarda etkiliyor duzensiz ve stresli hayat yasayanlarinda gec bebegi oluyor

Korunmasız bir sene sonucunda gebelik oluşmaz ise tedavi öneriyolar.
Eşinize de baktırdınız mı??

Alkol sigara kullanmıyorum 50 kiloyum anormali bişey olmadığı için endişe ediyorum daha da çok ve moralim bozuluyo

Bir yılı doldurmamızı beklememizi söylediler bir yılı doldurmadan normal sayılıyomus ama bizden daha geç evlenenler hamile kalınca moralim daha da bozuluyo :KK43:

Alkol sigara kullanmıyorum 50 kiloyum anormali bişey olmadığı için endişe ediyorum daha da çok ve moralim bozuluyo
Daha 19 yaşındasınız moral bozmayın.
Eşiniz sperm testi yaptırsın.
Bir problem çıkmazsa yumurtlama günlerinizi takip edin.

Yalnizca sen degil esin icinde gecerli..
Bence dert etme yasinda genc yani hamilelik icin verimli yaslar kafaya takmazsan olur
Ve birde keciboynuzu ozu alip hergun duzenli icebilirsin sen ve esin bi cok kisiden duydugum birsey bu ise yaramasada kan yapar bi zarari dokuaz

Bunları hepsini okudum bilgim de var çocuk gelişimi bölümünden mezunum yaklaşık 6 aydır yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama işte yaşımda genç olduğu için herhalde birazda sebebi . Bu keçiboynuzu pekmez gibi bişey mi ilk defa duyuyorum

Bunları hepsini okudum bilgim de var çocuk gelişimi bölümünden mezunum yaklaşık 6 aydır yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama işte yaşımda genç olduğu için herhalde birazda sebebi . Bu keçiboynuzu pekmez gibi bişey mi ilk defa duyuyorum

Pekmezi degil direk özü aktarda var onu icebilirsiniz. Benim komsumda 2. Cocuk icin icmis ise yaramis baskalarindan da duymustum internetten bi bak istersen

X