- 23 Ağustos 2012
- 52.524
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.313
- 898
- Konu Sahibi nailenamel
-
Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz
böyle birşey mümkün müKeske hic evlenmeseydiniz. Evlenmeniz hata, hayatinizin 1 yilini cop etmek istemeniz ayrica hata. Zaman cok degerli, 5 yil sonra ben o 1 yili niye ziyan ettim diye kafanizi duvarlara vurursunuz. Bence hic durmayin simdi nikah iptali yaptirin,
zaten küs değiliz gayet iyi anlaşabiliriz ama geçmişe sünger çekemiyorum malesef herzamanda karşıma çıkıcakMasrafları bölüşün, ev arkadaşı gibi yaşamaya çalışın ama zor. Elbet kıskançlık girer ve barışırsınız.
malesef öyleymiş2 ay daha durun yahu biraz daha deneyin..
evlilik öyle kurulan hayaller gibi değil maalesef herkese karşı sorumluluğunz artıyo..
Umarım bu sürede evliliğinizi kurtarırsınız.Bence herşeyden vazgeçmek yerine düzeltmeye bakın.Evlilik bir set olsun geçmiş ile evlendikten sonra yaşanılan bir sorun yoksa unutmaya çalışınMerhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
3 yıl canımEvlenmeden önce birbirinizi tanıma süreniz ne kadar olmuştu ? Bende 26 yaşındayım ve evlenmek için ailemi ikna aşamasındayım bunları atlattıp evlenmişsiniz biraz daha zaman verin bence evliliğinize belki de 3 ay sonra vazgeçeceksiniz boşanmaktan.
Tepki derken annem çok üzülür. Aldatması konusunda net bilgiye sahip değilim yani cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ondan emin değilim. Ben bazen çok kırıcı olabiliyorum onu kırdım her konuda özgüvenini yerle bir ettim. Eğer sadece konuştuysa dertleştiyse kabul edebilirim benimde bazen ihtiyacım oluyor başka bi sese başka bi yoruma . Ama cinsel ilişki olup olmadıgı konusunda net olamadıgım için çok bocalıyorum olmadı diyor ama tam içim rahat olmuyor hep tedirginim mutsuzum
Bende buradan çok farklı şeyler öğrendim. Bazen Google'dan bakıyorum merak ettiklerime, eşim internet geçmesine baksa, bizim hanım nelere bakmış diye kalp krizi geçirebilirbende girdim vallahi.paravan evliliği burda duydum.bir de şimdi açık evliliği duydum.başka evlilik çeşidi varsa söyleyin kızlar vallahi bilmiyorum
Ne zaman tukendi sevgi Nailcigim,daha 2 ay olmus,ne ara kabullendin ne ara caydin:)Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Nedeni evlilikten önce bana ihanet etmesi aştım sandım düzelir sandım bana elinden geleni yapacağını söyledi . ki yaptıda herkonuda destek oldu olmaya devam ediyor ama bende sevgi tükenmiş malesef.
of sormayın arama motorunda direk burdaki başlıklar çıkıyor benim de adam baksa benim altattigimi felan düşünürBende buradan çok farklı şeyler öğrendim. Bazen Google'dan bakıyorum merak ettiklerime, eşim internet geçmesine baksa, bizim hanım nelere bakmış diye kalp krizi geçirebilir
Evlilik öncesi ihanet. Benim kafamda bitmişti aslında evlenmeyecektim ama yaptıgım şeyler yüzünden ben ittim oldum ailem falanda bunu söyledi. Bile bile evlendim ve patlak verdi işte yapamıyorum evde sürekli mutsuzuz
ıhanet ya affedılır ya affedılmezMerhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Açık çek gibi bisey mi kiYa bebişim ben açık evliliğin ne olduğunu bilmiyorum. Çok mu cahilim ne
O 10 ay cok kiymetli olacak ve birbinizi sevdiginizi anlayacaksiniz bosanmayacaksiniz.Merhabalar hanımlar 26 yaşımdayım 2 aylık bir evliliğim var ama sürdüremiyoruz. Henüz yeni evli oldugumuz için hemen boşanmak istemedik aileler için, ama 1 yıl dolduktan sonra anlaşmalı olarak boşanacağız. Bu süre içinde evin içinde nasıl davranmalıyım. düşman değiliz ev işlerine yardımcıdır kendisi . ama bu evliliğin açık ilişki olmasınıda istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
3 yılı var ilişkimizinNe zaman tukendi sevgi Nailcigim,daha 2 ay olmus,ne ara kabullendin ne ara caydin:)
ıhanet ya affedılır ya affedılmez
hele dur bır bakım duruma belkı gecer dıye evlenılır mı yahu
en bastan evlenmemenız gerektı 7 denız suyuyla abdest alıp tovbe etse yıne ınanmam affetmem ben sahsen . oyun oynar gıbı evlenıp tekrar bosanmanın altından baska bırsey ararım ben sırf adım evlenmıs olsun dıye evlenmek gıbı
Millet yorumumda şoklanmış ama olay gerçek. Kız 5 yıldan sonra oturum alınca boşanacaktı o zaman.Aklıma Almanya'da evli bir çift geldi. Kızı Türkiye'den gelin olarak getirmişlerdi, erkek ailesinin baskısıyla bu kızla evlenmişti. Ev arkadaşı gibi yaşıyorlardı ama adam gidip erkek arkadaşıyla birlikte oluyordu.
Önümüzdeki hafta ona konuyu tekrar açacağım. bu söylediklerinizi söyleyeceğim onaEvlilik öncesi ihanet etmiş zaten eşiniz, daha ne kadar açık evlilik olabilir ki?
Sizin açınızdan olmayabilir ama eşiniz açısından açık evlilik olacağına eminim diyebilirim. Daha nişanlı ya da evliyken size sadık kalamamış, boşanma kararı verdikten sonra mı kalacak?
Aileleri filan boşverin, o şekilde aynı evde yaşamak felaket zor bir durum. Kararlıysanız boşanın hayatınıza bakın benim tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?