- 1 Temmuz 2020
- 35
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Nutella9845
-
Cokmu silik baya bariz ikinci çizgi kuzum buSelam herkese bugün benim transferimin 10 cu günü ve test çok çok silik ama dün ikiside eşitti bugün sabah erkenden 3 test yaptım ama hepsi çok silik.. Bunu yaşayanlar varmı?? Lütfen yardım çok korkuyorum. Bu dünkü testim ama bugün çok silik(((
Selam herkese bugün benim transferimin 10 cu günü ve test çok çok silik ama dün ikiside eşitti bugün sabah erkenden 3 test yaptım ama hepsi çok silik.. Bunu yaşayanlar varmı?? Lütfen yardım çok korkuyorum. Bu dünkü testim ama bugün çok silik(((
Bu dün yaptığım bugün yaptım çok silik çıktıBu test nasıl silik ikinci çizgi çok belirgin
bugün yaptım silik çıktı dün yaptığım bu testCokmu silik baya bariz ikinci çizgi kuzum bu
Canım bunlarla kafanı hiç yorma. Kan testi gününü bekle. İdrar testine göre zaten hamişsin. Pozitif düşün keyfine bakBu dün yaptığım bugün yaptım çok silik çıktı
onu demiyorum bu dünkü testim bugünkü silik fotoğrafta bile çıkmıyorBu test silik değil resmen pozitif
Teşekkür ederim ama dünkünden farklı olması sorun yaratırmı? ( inşaAllah canımCanım bunlarla kafanı hiç yorma. Kan testi gününü bekle. İdrar testine göre zaten hamişsin. Pozitif düşün keyfine bak
Çok teşekkür ederim inşAllah :) ama hiç farklı çıkıyormudur acaba testler. Bugün çok silik çıktı bu dünkü idrar testimHamilesiniz bence hayırlısı olsun
Evet paylaştığım test dün yaptığım testim ama bugün çok silik çıktı çekemedim bile.. İnşAllah ayın 10 u test günüm ( inşAllah tutunmuşturBir önceki günden daha silik çıktı Bugün diyorsunuz dimi ?Hemen kan testi verin bence , zaten 10.gün artık beklemenize gerek yok .İ
İnşallah bazen testlerden fark olabiliyor .5.gün embriyosu ise illa 12.günü beklemenize gerek yok .Bugün varsa Çıkar her türlü ki idrar testi yapmışsınız zaten .2 gün aklınızda kalacağınıza kan testi verin benceEvet paylaştığım test dün yaptığım testim ama bugün çok silik çıktı çekemedim bile.. İnşAllah ayın 10 u test günüm ( inşAllah tutunmuştur
Bugünkunun resminide yükle bakalaim aradaki farka bence pozitif sağlık ocağına gidip kan ver yada özel bir sağlık kurumuna böyle stres yapacağına netlessinbugün yaptım silik çıktı dün yaptığım bu test
Canım moralini bozmak istemem ama benim de bi gün koyu ertesi gün silik çıkmıştı kimyasal oldu inşallah senin öyle olmaz kan verBugün böyle(
Bugünkunun resminide yükle bakalaim aradaki farka bence pozitif sağlık ocağına gidip kan ver yada özel bir sağlık kurumuna böyle stres yapacağına netlessin
Sendedemi tüp bebekti?? Kaçıncı gününde peki?Canım moralini bozmak istemem ama benim de bi gün koyu ertesi gün silik çıkmıştı kimyasal oldu inşallah senin öyle olmaz kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?