10 haftalık hamiş anneler cinsiyet tahminleriniz ne durumda :))

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
346
139
Merhaba hamiş anneler gebeliğiniz nasıl geçiyor, birde cinsiyet tahmini yapabiliyor musunuz? Ben çok merak ediyorum hemen ciciler alacağım cücüğüme :emir_bebek:bakmadığım testler çin takvimleri kalmadı hepsinde farklı çıkıyor :-) birde bebeğinizi hissediyor musunuz.

Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun cinsiyeti hiç önemli değil sağ salim doğsun kucağıma alayım tek arzum bu ondan başka hiç birşey düşünemiyorum

Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun cinsiyeti hiç önemli değil sağ salim doğsun kucağıma alayım tek arzum bu ondan başka hiç birşey düşünemiyorum

tabi ki öncelikle sağlıkla kucağımıza almak dileğimiz ama merak ediyorsun istemeden de olsa ediyorum yani :KK17:

benim daha çoook var öğrenmeme :KK43: ama içimden hep kız olduğu geçiyor çoğu kişide kızdır kesin diyor eşimde çok kız istiyor ama öncelikle sağlık versin rabbim gerisi önemli değil kızda olsa erkekte olsa evlat işte :)

benim daha çoook var öğrenmeme :KK43: ama içimden hep kız olduğu geçiyor çoğu kişide kızdır kesin diyor eşimde çok kız istiyor ama öncelikle sağlık versin rabbim gerisi önemli değil kızda olsa erkekte olsa evlat işte :)
İnşallah gönlünüze göre olur canım vee Tabi ki evlat ayrımı yapılmaz bizde de farketmez ilk çoçugumuz olacak ama ben bazen erkek bazen kız hissediyorum. :KK58: bu hafta doktora gideceğim ama sanırım 14. hafta geçmeden anlaşılmazmış.

aslında 2li tarama testinde belli oluyormuş ama her doktor söylemiyormuş 4 aylık hamile arkadaşım var onun 2li testte söylemişler kız diye

Ben 12+2 yim.bugun 4 boyutluda erkek dedi doktorum.kiz cok istememe ragmen erkek doguyordu icime.kismet bakalim saglikli olsun da.

kzlar bende 16 haftallık hamileyim 13 haftalıkken ikili test için gitmiştim dr emin değilim ama kız gibi dedi :) böyle deyip erkek olan cok oluyormuş heveslenme fln dediler..hayırlıs artık haftaya tam belli olur inş..:anneadayı::KK69:

Ilk hamile kaldigimi ogrendigim gun erkek dedim ama zamanla kıza döndu icimdeki his

Benimde kizim var ikinciye hamileyim kizimda 4.5 ay kusmustum bunda topu topu iki kez kustum belittiler farkli bundan oturu icime erkek gibi doguyor

Ben hem eksi dedim hem belim çok ağrıyı ama bunlar doğru çıkmaya biliyomus ikili testte nasıl belli oluyor bilen varmı haftaya Dr gidicem

bizimde dün ikili taramamız vardı doktor erkek olabilir ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da hiç farketmez. ilk defa hareketlerini gördüm harika bi duyguydu Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Hakkinizda hayirlisi olsun benimde haftaya ikili testim dr um yorum ysparmi cinsiyet hakkinda birkac hafta gecsn tahmjnde bulunurum dedi benim icinde cinsiyet onemli degil sadece merak ediyrm belirtilrr ilk gebeligimden farkli oldugu icin hftayayi iple cekcem

Benimde kizim var ikinciye hamileyim kizimda 4.5 ay kusmustum bunda topu topu iki kez kustum belittiler farkli bundan oturu icime erkek gibi doguyor
Arkadaşım aynı beni anlatmışsın.benimde kizimda 4 ay küstüm bunda sadece iki kez.inşallah erkektir diyorum.önce sağlıklısı hayırlısı tabi.yumurtlama gününden önce hamile kaldığım içinde kız olma ihtimali yüksek tabi.Allah hayırlısını versin artık.

Arkadaşım aynı beni anlatmışsın.benimde kizimda 4 ay küstüm bunda sadece iki kez.inşallah erkektir diyorum.önce sağlıklısı hayırlısı tabi.yumurtlama gününden önce hamile kaldığım içinde kız olma ihtimali yüksek tabi.Allah hayırlısını versin artık.
Canim merak ettim belirtilerimiz ayniydi ya cinsiyetini ogrenebildin mi dr un bise dedimi bana bugun net olarak erkek dedi ama umutlanmani istrmiyorum dedi rahimde kanama olmus bu kann presenta etraginda birikmis kanananin artmasi durumunda bebekle presenta ayrilabiliyomus hic umutlu konusmadi allhtan hayirlisi artk cinsiyet ogrenince bizimlede paylas

Canim merak ettim belirtilerimiz ayniydi ya cinsiyetini ogrenebildin mi dr un bise dedimi bana bugun net olarak erkek dedi ama umutlanmani istrmiyorum dedi rahimde kanama olmus bu kann presenta etraginda birikmis kanananin artmasi durumunda bebekle presenta ayrilabiliyomus hic umutlu konusmadi allhtan hayirlisi artk cinsiyet ogrenince bizimlede paylas
çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider.kontrolüm yarın.inşallah söylerde yazarım.sana erkek diyince bende umutlandım.hayırlısı Allahtan tabi.

benimde erkek dedi bugun benim gebelik sikintili gidiyo umutlanmani istemiyorm dedi dr um.. herseyin hayrlisi artik
HIM benimde ikili testte kan da kotu çıktı Dr dawnli olabilir dedi dünya basıma yıkıldı bende bebeği allaha emanet ettim ole inş bize olmaz sağlıklı dpgarda sana ne dedi

X