- 30 Mayıs 2013
- 346
- 139
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun cinsiyeti hiç önemli değil sağ salim doğsun kucağıma alayım tek arzum bu ondan başka hiç birşey düşünemiyorum
İnşallah gönlünüze göre olur canım vee Tabi ki evlat ayrımı yapılmaz bizde de farketmez ilk çoçugumuz olacak ama ben bazen erkek bazen kız hissediyorum. bu hafta doktora gideceğim ama sanırım 14. hafta geçmeden anlaşılmazmış.benim daha çoook var öğrenmeme ama içimden hep kız olduğu geçiyor çoğu kişide kızdır kesin diyor eşimde çok kız istiyor ama öncelikle sağlık versin rabbim gerisi önemli değil kızda olsa erkekte olsa evlat işte :)
Arkadaşım aynı beni anlatmışsın.benimde kizimda 4 ay küstüm bunda sadece iki kez.inşallah erkektir diyorum.önce sağlıklısı hayırlısı tabi.yumurtlama gününden önce hamile kaldığım içinde kız olma ihtimali yüksek tabi.Allah hayırlısını versin artık.Benimde kizim var ikinciye hamileyim kizimda 4.5 ay kusmustum bunda topu topu iki kez kustum belittiler farkli bundan oturu icime erkek gibi doguyor
Canim merak ettim belirtilerimiz ayniydi ya cinsiyetini ogrenebildin mi dr un bise dedimi bana bugun net olarak erkek dedi ama umutlanmani istrmiyorum dedi rahimde kanama olmus bu kann presenta etraginda birikmis kanananin artmasi durumunda bebekle presenta ayrilabiliyomus hic umutlu konusmadi allhtan hayirlisi artk cinsiyet ogrenince bizimlede paylasArkadaşım aynı beni anlatmışsın.benimde kizimda 4 ay küstüm bunda sadece iki kez.inşallah erkektir diyorum.önce sağlıklısı hayırlısı tabi.yumurtlama gününden önce hamile kaldığım içinde kız olma ihtimali yüksek tabi.Allah hayırlısını versin artık.
Canim cinsiyet ogrenebildin mi mrrsk ediyorum belirtiler dogrumu diyeBen hem eksi dedim hem belim çok ağrıyı ama bunlar doğru çıkmaya biliyomus ikili testte nasıl belli oluyor bilen varmı haftaya Dr gidicem
çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gider.kontrolüm yarın.inşallah söylerde yazarım.sana erkek diyince bende umutlandım.hayırlısı Allahtan tabi.Canim merak ettim belirtilerimiz ayniydi ya cinsiyetini ogrenebildin mi dr un bise dedimi bana bugun net olarak erkek dedi ama umutlanmani istrmiyorum dedi rahimde kanama olmus bu kann presenta etraginda birikmis kanananin artmasi durumunda bebekle presenta ayrilabiliyomus hic umutlu konusmadi allhtan hayirlisi artk cinsiyet ogrenince bizimlede paylas
HFtaya tam belli olacak ama 11 haftalıkken erkeğe benziyordu demisdi sennkiCanim cinsiyet ogrenebildin mi mrrsk ediyorum belirtiler dogrumu diye
benimde erkek dedi bugun benim gebelik sikintili gidiyo umutlanmani istemiyorm dedi dr um.. herseyin hayrlisi artikHFtaya tam belli olacak ama 11 haftalıkken erkeğe benziyordu demisdi sennki
HIM benimde ikili testte kan da kotu çıktı Dr dawnli olabilir dedi dünya basıma yıkıldı bende bebeği allaha emanet ettim ole inş bize olmaz sağlıklı dpgarda sana ne dedibenimde erkek dedi bugun benim gebelik sikintili gidiyo umutlanmani istemiyorm dedi dr um.. herseyin hayrlisi artik