10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

20210518_135632.webp
kizlar merhaba 11 mayıs transferim oldu 4. Gun embriyosu 2 adet bugün test yaptım ama ilk idrarla değil saat 1 30 gibi hemen çıktı ama bugün düşük iğnesi vuruldum onun yüzünden pozitif çıkmış olabilirmi

Merhaba arkadaşlar bende 11 Mayıs'ta transfer oldum durumlar nedir acaba Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah 🤲

Eki Görüntüle 2851774 kizlar merhaba 11 mayıs transferim oldu 4. Gun embriyosu 2 adet bugün test yaptım ama ilk idrarla değil saat 1 30 gibi hemen çıktı ama bugün düşük iğnesi vuruldum onun yüzünden pozitif çıkmış olabilirmi

Benimde bugün transeferim oldu inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Merhaba bende 11 Mayıs'ta transfer odum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah test tarihiniz ne zaman acaba 😊 herhangi ağrınız var mı benim 3 gündür kasık bel ağrım olmaya başladı tedirginim biraz 😔

Merhaba bende 11 Mayıs'ta transfer odum hayırlısı olsun hepimiz için inşallah test tarihiniz ne zaman acaba 😊 herhangi ağrınız var mı benim 3 gündür kasık bel ağrım olmaya başladı tedirginim biraz 😔
Cok fazla idrara çıkıyordum şuanda çıkıyorum ama ilk günlerdeki gibi değil gaz ve hafif kabızlık var bende onun dışında bide belime hafif sancılar giriyor göğüsler zaten çok şiş ve ağrıyor inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte . Test günüm 24 mayıs ama pazar günü tekrar idrar testi yapıp kan vermeyi düşünüyorum inşallah kanada netleşir

Cok fazla idrara çıkıyordum şuanda çıkıyorum ama ilk günlerdeki gibi değil gaz ve hafif kabızlık var bende onun dışında bide belime hafif sancılar giriyor göğüsler zaten çok şiş ve ağrıyor inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte . Test günüm 24 mayıs ama pazar günü tekrar idrar testi yapıp kan vermeyi düşünüyorum inşallah kanada netleşir
Benberken gebelik testi yaptım sonuç pozitif ama kan testi tarihim 21 Mayıs cuma çok karın ve kasık ağrım var 😔 çok gergin bir surecmis gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzü gülsün inşallah 🤲

Merhaba arkadaşlar bende 13 mayisda transfer oldum 3. Gün embriyosu ve 3 denemem. İkisi maalesef negatif oldu şimdi de hiç bir belirti yok. Annem yanimda olduğu icin ben sürekli dinlenir pozisyonundayim. Çok umut etmek istiyorum ve bu gebeliği çok istiyorum. Birbirinize dua edelim insaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evimizi senlendirsin

Var çizgi çok tebrik ederim.

Benim negatif oldu arkadaşlar ama ben biliyordum zaten. Ya çok düşük çıkacaktı ya negatif. Kısmet bir sonrakine inşallah
Sizin günlerinize göre değerleriniz epey düşüktü. İnşallah bir dahaki sefere kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Eki Görüntüle 2851774 kizlar merhaba 11 mayıs transferim oldu 4. Gun embriyosu 2 adet bugün test yaptım ama ilk idrarla değil saat 1 30 gibi hemen çıktı ama bugün düşük iğnesi vuruldum onun yüzünden pozitif çıkmış olabilirmi
Canım bu konu da hiç bı bilgim yok ama ignenin etkisi geçince bı daha tekrarla istersen emin olmak için

Merhaba arkadaşlar bende 13 mayisda transfer oldum 3. Gün embriyosu ve 3 denemem. İkisi maalesef negatif oldu şimdi de hiç bir belirti yok. Annem yanimda olduğu icin ben sürekli dinlenir pozisyonundayim. Çok umut etmek istiyorum ve bu gebeliği çok istiyorum. Birbirinize dua edelim insaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evimizi senlendirsin
İnşallah canım dualarımız hepimiz için ❤️ yarın test günüm inşallah hepimizin kucakları dolar 😍

Yüreğini ferah tut Allah korur merak etme , dua et içinden ve YouTube da rukye diye bi dua var dinlemeni tavsiye ederim canım
Tmm canım teşekkür ederim 🤲☺️
Günaydın hanımlar. Benim bugün 7. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım silik çift çizgiyi gördüm umarım yanılmıyorumdur ya da test yanlış değildir. Ben de çok belirti yok o nedenle olmadığını düşünmüştüm. Testi ekliyorum sizce var mı? yorum yaparsanız sevinirim 😊😊😊
Evet bende gördüm valla 🤩

Back
X