Aynen ugrarim ugramam mi 5 kilo vermisim sizlerle :)))hira1994 ara sıra ugra kiz ayrıca sporu bırakma sen kaçamak yapmayı sevmiyorsun ve problemin bölgesel eliptigi hergun kullanılan bi tozunu al iki tepin ustunde :)
çok imreniyom sana. ikişer üçer veriyon kiloları. insallah bana da nasip olur zayıflamak. direnci bi kırabilsem
pirinç lapası diyeti yapsam olur mu acaba. günde 3-5 öğün pirinç lapası yeniyorSende başarıcaksın. Benim kilom fazla ondan ikişer üçer gidiyor :)
Direnci kırmak için her zaman yaptıklarından daha farklı birşeyler yapmalısın. Kesinlikle şok diyetleri tavsiye etmiyorum ama farklı bir diyet deneyebilirsin 3,4 gün. Etkili oluyor.
pirinç lapası diyeti yapsam olur mu acaba. günde 3-5 öğün pirinç lapası yeniyor
tüm gün mü yenecek günde 1 öğün mü?Prinç lapası olarak sağlıksız birşeyler yapma. (yanında illaki salata birşeyler yemelisin bence)
Bak haşlanmış buğday yoğurt dene istersen yanında salata ile ? Gerçekten o da güzel kilo verdiriyor.
tüm gün mü yenecek günde 1 öğün mü?
ayın 1inde basladım durumlar hiç açıcı degil. insanın da sabrı tükeniyor haliyle. bırakacak erteleyecek durumum da kalmadı hem umutsuzum hem de mecbur devam edicem.gulhan_41 Bu arada diyeti bırakmak pes etmek falan yok. Eski bir diyetisyenim demişti ne kadar başarısız diyet sürecin varsa kilo vermen o kadar zorlaşır. Sen beni dinle pes etme. Sporu arttırabilirsin.
Aynen ugrar canimmm opuyorum :**tamam canımm hayırlısı olsunn. arada uğra yinede
ayın 1inde basladım durumlar hiç açıcı degil. insanın da sabrı tükeniyor haliyle. bırakacak erteleyecek durumum da kalmadı hem umutsuzum hem de mecbur devam edicem.
spor olarak akşam yarım saat bisiklete zor biniyorum. iş çıkışı da yarım saat dolanıp eve öyle gideyim diye düşündüm pazartesinde itibaren.
bir de sosyal hayatta insanın canı sıkılınca bu işler iki kat zorlaşıyor
Sakın yapma canım, o kadar çok pirinç yersen kilo vermek yerine alırsınpirinç lapası diyeti yapsam olur mu acaba. günde 3-5 öğün pirinç lapası yeniyor
Haklısın bu haftasonu evden çıkmamak lazım, toplu yerlere gitmeyelim.Kızlar malum 20 martta nevruz kutlamaları yapılıyor. Hafta sonu lütfen dikkat edin.
ne yapacagımı şaşırdım valla bu kiloları alırken aklım nerdeydi bilmiyorum daha 2-3 ay önce 70dim şimdi 79. istesen zorlasan bu kadar zamanda bu kadar kilo alamazsınSakın yapma canım, o kadar çok pirinç yersen kilo vermek yerine alırsınkan şekeri dengen bozulur üstelik...
Evet canım mezun oldum:)))) buralardayım yine, takımdan ayrılamıyırumSllmm,cok guzel kilo vermissiniz tebriklar,ama cok da degisiklik olmus gurupta gelenler hos gelmis.KraliceElsa yi listede gormeyince nereye gitmis diye uzuldum sanurim mezun oldun sevindim,biz de durumlar ayni sureci bekliyoruz.bir kac ay izinlu olacagim,arada bakarim arkadaslarim napmis diye,optum sizi
Karamsar olma, hepimiz başta aynı durumdaydık. Kiloları almışsın artık bından sonra eskiyi düşünüp üzülmeye gerek yok, yeni bir sayfa açıp sağlıklı beslenirsen çok zorlanmadan vereceksin kilolarını. Acele edip sağlıksız diyetler yaparsan da bir iki kilo vermiş gibi görünürsün ama uzun vadede bir işe yaramaz verdiklerini kat kat alırsın. Önemli olan bütün ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı bir beslenme tarzı benimsemekne yapacagımı şaşırdım valla bu kiloları alırken aklım nerdeydi bilmiyorum daha 2-3 ay önce 70dim şimdi 79. istesen zorlasan bu kadar zamanda bu kadar kilo alamazsın
Çok geçmiş olsun. İlaçlarını kullanıyor musun, fizik tedaviye cevap veriyor mu hastalığın? Belki rahatlama sağlayabilir.Kizlar yine cok agrim var ama sporu ihmal etmedim.
Sabah; 1kucuk tost
Ogle; et doner 50gr yoktu, 2yk pilav, yesillik, 1portakal
Aksam yemegi yiyemedim, tahin pekmez yedim az biraz. Agrim com siddetlendi. Midem de bulaniyor.
Spor: 40dk pilates.
Geçmiş olsun, neyin var?kızlar nasılsınız ..
ben tartıldıgım ve yeni kilo verdiğim günler biraz kopuyorum kaçamaklar yaptım akşam hasalıkta eklenince tam oldu :/
Ilaci yok canim. Anca psikolojik ilaclar veriyorlar, onlar da sadece uyusturmasi icin, agri kesici ise yaramiyor cunku. Iyilestirmesi icin degil yani.Evet canım mezun oldum:)))) buralardayım yine, takımdan ayrılamıyırum
Süreci hayırlısıyla atlatıp sağlığına kavuşur inşallah anneciğin. Çalışmaya başladın mı, yoksa izinli misin?
Karamsar olma, hepimiz başta aynı durumdaydık. Kiloları almışsın artık bından sonra eskiyi düşünüp üzülmeye gerek yok, yeni bir sayfa açıp sağlıklı beslenirsen çok zorlanmadan vereceksin kilolarını. Acele edip sağlıksız diyetler yaparsan da bir iki kilo vermiş gibi görünürsün ama uzun vadede bir işe yaramaz verdiklerini kat kat alırsın. Önemli olan bütün ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı bir beslenme tarzı benimsemek
Çok geçmiş olsun. İlaçlarını kullanıyor musun, fizik tedaviye cevap veriyor mu hastalığın? Belki rahatlama sağlayabilir.
Geçmiş olsun, neyin var?
Ben de cuma günleri arada cozutuyıdum, sınavdan yeni çıkmış öğrencinin birkaç gün kitap kapağı açmaması gibi bişey:))) önemli olan bu cozutma süresini kısa tutmak yoksa telafi etmek zor oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?