Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım mezun oldum:)))) buralardayım yine, takımdan ayrılamıyırum:KK66:
Süreci hayırlısıyla atlatıp sağlığına kavuşur inşallah anneciğin. Çalışmaya başladın mı, yoksa izinli misin?

Karamsar olma, hepimiz başta aynı durumdaydık. Kiloları almışsın artık bından sonra eskiyi düşünüp üzülmeye gerek yok, yeni bir sayfa açıp sağlıklı beslenirsen çok zorlanmadan vereceksin kilolarını. Acele edip sağlıksız diyetler yaparsan da bir iki kilo vermiş gibi görünürsün ama uzun vadede bir işe yaramaz verdiklerini kat kat alırsın. Önemli olan bütün ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı bir beslenme tarzı benimsemek:KK66:

Çok geçmiş olsun. İlaçlarını kullanıyor musun, fizik tedaviye cevap veriyor mu hastalığın? Belki rahatlama sağlayabilir.

Geçmiş olsun, neyin var?
Ben de cuma günleri arada cozutuyıdum, sınavdan yeni çıkmış öğrencinin birkaç gün kitap kapağı açmaması gibi bişey:))) önemli olan bu cozutma süresini kısa tutmak yoksa telafi etmek zor oluyo.

sağol canım regl dönemi :KK66:

evet malesef öyle oluyor tartıldıktan sonra :/ biraz cozuttum şimdi iyiyim ama pişmanlık kötü :/

Alıntılar gitti kızlar takdirde olaniniz yoktur inşallah

Alıntılar gitti kızlar takdirde olaniniz yoktur inşallah

Ben evdeyim hafta sonu dışarı cıkmayacağım ama her sene nevruzda z.burnundaolay cıkıyor cok yakın bize :( korkuyoruz yani.
Nasıl bir ülke olduk aklım almıyor.
Patlamada ölenlere Allah tahmet eğlesin. Yararılara şifa versin. Elimizden başka birşey gelmiyor ama gidişat hiç iyi değil

sabah :
4 dilim sucuktan omlet
yarım dilim peynir
bir kepekli ekmek
1 tk fıstık ezmesi çay

ara: bir avuç leblebi
bir kuru kayısı
yarım muz

öğle : peynirli tost
ayran
1 tk fıstık ezmesi

akşam ne yerim bilmiyorum öğle geç yedim belki meyve ile geçer

2.5 lt su

selamlar
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, çay
öğlen: bir porsiyon sarma, yogurt
akşam: pilav üstü tavuk ( mevlüt ikramı)
bak bugünün analizini yapalım neden kilo verilmiyor görelim
Sabah:2tahil +1protein
Öğle:karbonhidrat miktarını belirtmemişsin kaç tane mesela 4sarma 1dlm ekmek+1yag demek + kalsiyum almissin
Akşam:yine miktar yok ama yine karbonhidrat uzerindeki tavuklar pilavı kurtarmaz

İşin özeti gün boyu karbonhidrat alarak zaten olmaz cnm bu iş lütfen artık düzene gir

Iyi aksamlar kizlar naslsnz dun aksamdan beri pek giremiyrm moralim bozuk biraz kusuruma bakmayn onmli bisey yok ama bugun bazi kacamklarm oldu iki snav gorevm vardi yiyecklermi ayatlayamdm istedgm gbi ama aksam bisey yemedm ackmdmda zaten sizler naslsnz

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız? Haftasonu olunca biyerlere çıkalım stres atalım diye düşünüyor insan ama sabah sabah kara bir güne uyanıp yine evinize hapsolduk maalesef. Onların da istediği tam olarak bu zaten, hayatımızı zindana çevirmek, özgürlüğümüzü kısıtlamak:( bişeyler iyiye gitsin diye beklerken üstüste kötü haberler gelmeye devam ediyor:(

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
3 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Az sütlü nescafe

Ara 1 muz

Öğle
1 dilim cevizli ev yapımı kek az sütlü nescafe

Ara 1 portakal

Akşam
3 yk kısır
Bollll salata yedim

Su1,5 litre
Spor yok evde temizlik yaptım sayılmaz ama olsun haraket ettim:)

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız? Haftasonu olunca biyerlere çıkalım stres atalım diye düşünüyor insan ama sabah sabah kara bir güne uyanıp yine evinize hapsolduk maalesef. Onların da istediği tam olarak bu zaten, hayatımızı zindana çevirmek, özgürlüğümüzü kısıtlamak:KK43: bişeyler iyiye gitsin diye beklerken üstüste kötü haberler gelmeye devam ediyor:KK43:

Gelecek cok karanlık görünüyor. :(

Günaydın karamsarlığa düşmeyin vazgexerseniz teslim edersiniz
Kuziyi bici yaptım uyuttum uyanmaz inşallah koşu bandında size yazıyorum ilk başta isiniyorum yoksa sonra sağ kaşığım agriyor hamilelikte kalma bi durum

Back
X