- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Evet canım mezun oldum:)))) buralardayım yine, takımdan ayrılamıyırum
Süreci hayırlısıyla atlatıp sağlığına kavuşur inşallah anneciğin. Çalışmaya başladın mı, yoksa izinli misin?
Karamsar olma, hepimiz başta aynı durumdaydık. Kiloları almışsın artık bından sonra eskiyi düşünüp üzülmeye gerek yok, yeni bir sayfa açıp sağlıklı beslenirsen çok zorlanmadan vereceksin kilolarını. Acele edip sağlıksız diyetler yaparsan da bir iki kilo vermiş gibi görünürsün ama uzun vadede bir işe yaramaz verdiklerini kat kat alırsın. Önemli olan bütün ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı bir beslenme tarzı benimsemek
Çok geçmiş olsun. İlaçlarını kullanıyor musun, fizik tedaviye cevap veriyor mu hastalığın? Belki rahatlama sağlayabilir.
Geçmiş olsun, neyin var?
Ben de cuma günleri arada cozutuyıdum, sınavdan yeni çıkmış öğrencinin birkaç gün kitap kapağı açmaması gibi bişey:))) önemli olan bu cozutma süresini kısa tutmak yoksa telafi etmek zor oluyo.
Alıntılar gitti kızlar takdirde olaniniz yoktur inşallah
ben de kilo veremeyince kopuyorum o moral bozukluguyla istenmeyen durumlar hasıl olabiliyorkızlar nasılsınız ..
ben tartıldıgım ve yeni kilo verdiğim günler biraz kopuyorum kaçamaklar yaptım akşam hasalıkta eklenince tam oldu :/
tabi o da oluyor bazen bende de verememenin stresi ve üzüntüsü ile yapıyor insan :/ben de kilo veremeyince kopuyorum o moral bozukluguyla istenmeyen durumlar hasıl olabiliyor
bak bugünün analizini yapalım neden kilo verilmiyor görelimselamlar
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, çay
öğlen: bir porsiyon sarma, yogurt
akşam: pilav üstü tavuk ( mevlüt ikramı)
Alalım menüyü sen neler yemissintabi o da oluyor bazen bende de verememenin stresi ve üzüntüsü ile yapıyor insan :/
Gecmis olsun canimmmkızlar nasılsınız ..
ben tartıldıgım ve yeni kilo verdiğim günler biraz kopuyorum kaçamaklar yaptım akşam hasalıkta eklenince tam oldu :/
yukarıda yazdım canım sabah ve öğle ne yediğimiAlalım menüyü sen neler yemissin
teşekkür ederim canımGecmis olsun canimmm
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız? Haftasonu olunca biyerlere çıkalım stres atalım diye düşünüyor insan ama sabah sabah kara bir güne uyanıp yine evinize hapsolduk maalesef. Onların da istediği tam olarak bu zaten, hayatımızı zindana çevirmek, özgürlüğümüzü kısıtlamakbişeyler iyiye gitsin diye beklerken üstüste kötü haberler gelmeye devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?