Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

d

Off of demekten başka hiçbişey diyemiyorum. Allah belalarını verir inşallah.

Allah korusun herkesi ..herkes çok tedirgin

Yapmak istedikleri de bu iste, korku icinde olmamiz. Kendimizi guvende hissetmememiz. Allah belalarini versin ki ulasiyorlar da bir sekilde bu istediklerine. Onlara bunu vermemeliyiz. Cok zor ama evet hayatimiza devam edecegiz... Allah hepimizi basta sevdiklerimizi korusun...

milletçe zor günler geçiriyoruz. Rabbim bizleri ve herkesi korusun. tedirgin ve temkinli olmak zorundayız. İnşallaahhh tekrarı olmaz.
Konuşmak istediğinde yaz bana tatlım. benimde cumadan beri moralimi bozuyor bu konular, korkarak yaşamak , her an bi yakınını kaybetme korkusu

bugünkü menümün gidişatı;

kahvaltı; sucuklu 2 tane yumurta, 1 kk kaşar peynir, 8-9 zeytin, domates, 2 dilim ekmek, 1 bardak süt

ara (farklı zamanlarda); 5-6 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik, 3 tane hurma, 2 bardak kefir, 3 tane ceviz

akşam; eşimle dönerciye gidicez, 1 porsiyon döner yer, 1 bardak ayran içerim.

Afiyet olsun canım...

oooo süperrrrr, değişsin artık dolaplarrrr
bende h.sonu bişeyler almak istiyordum kendime ama çıkamadık malum sebeplerden dolayı, korktum açıkçası

Hadi kızlar, gidecek çok yolumuz var. Kendime rakip arıyorum. Bu hafta regl olacağım ve açımmmmm ama kendime engel oluyorum. Kim benimle yarışacak

oooo süperrrrr, değişsin artık dolaplarrrr
bende h.sonu bişeyler almak istiyordum kendime ama çıkamadık malum sebeplerden dolayı, korktum açıkçası

Yaaa Bu beden olayı çok fena. 46 beden bir pantolonum büyük geliyor. Bugün eskilerden bir tane giydim tam geliyor.

Hadi kızlar, gidecek çok yolumuz var. Kendime rakip arıyorum. Bu hafta regl olacağım ve açımmmmm ama kendime engel oluyorum. Kim benimle yarışacak
ben varııımmmm demek isterdim ama maalesefff senin verdiğin kadar ben alayım desem o da olmaz sen 2 kilo versen ben 2 kilo alsam ben kafayı yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…