- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
kalıp farkı da vardır canımmYaaa Bu beden olayı çok fena. 46 beden bir pantolonum büyük geliyor. Bugün eskilerden bir tane giydim tam geliyor.
ben varııımmmm demek isterdim ama maalesefffsenin verdiğin kadar ben alayım desem o da olmaz sen 2 kilo versen ben 2 kilo alsam ben kafayı yerimmm
Muhtemelen. Hadi bakalımkalıp farkı da vardır canımm
Alma alma kız alma. Sonra beraber vereceğiz zorlanma. :)
Muhtemelen. Hadi bakalım
sabah: 1 elma
ara: 1 elma
öğle: 1 buçuk kepçe barbunya yemeği
2 yk pilav
ayran
canım kahvaltı için elmadan vazgeçip ufakta olsa başka şeyler yemen lazımmmmara : kinder süt dilimi
akşam.
1 porsiyon mercimek çorbası
1 porsiyon musakka
1 dilim ekmek
ara: 2 kare bitter
ara:2 etimek+ biraz fıstık ezmesi
portakal
çok fena tatlı istegi vardı bu saatten sonra daha da kaçamak olmaz umarım :/
:)))))ben varııımmmm demek isterdim ama maalesefffsenin verdiğin kadar ben alayım desem o da olmaz sen 2 kilo versen ben 2 kilo alsam ben kafayı yerimmm
hobaa ugramadım diye ne olmuş buralardaKızlar ağzımın tadı yok sabahta simit yedim.
2 güne kadar regl olacağım sürekli yemek yemek istiyorum
afiyet olsun canım geç kalktıgın için sanırım iki ögün yiyorsun dimibugünkü menümün gidişatı;
kahvaltı; sucuklu 2 tane yumurta, 1 kk kaşar peynir, 8-9 zeytin, domates, 2 dilim ekmek, 1 bardak süt
ara (farklı zamanlarda); 5-6 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik, 3 tane hurma, 2 bardak kefir, 3 tane ceviz
akşam; eşimle dönerciye gidicez, 1 porsiyon döner yer, 1 bardak ayran içerim.
sabah çok az akşam çok oluyorara : kinder süt dilimi
akşam.
1 porsiyon mercimek çorbası
1 porsiyon musakka
1 dilim ekmek
ara: 2 kare bitter
ara:2 etimek+ biraz fıstık ezmesi
portakal
çok fena tatlı istegi vardı bu saatten sonra daha da kaçamak olmaz umarım :/
canım artık listedesin katılımında artış bekliyorum bak çok oyalandı hadi artıkIyi aksamlar kizlar yogun bi gunn ardndan buradayim ama bugun cok yazan olmams sanirim buradakilere selam olsun:) bugun iki farkli doktra gttm kadindogun ve dyetsyen dyetsyen 1.3 kg vermsm iki haftada yagdan ve kastan gtms suda gtmis haftda bi kg vermm gerekiyoms ideal kilo 63 bugun 68.6 ciktm ole iste bakalim hayrlsi sizler naslsnz
hayırdır canım cerrahi ne gibi bir işlem gerçekleşecek kiTamm kaptanm buralardaymmm :) yaKraliceElsa nerelerdesn sana bi sey sorcm ya belki fikrn vardr..yada kadin dogumdan cerrahi islemlerden anlayan birileri varmiydi grubumuzda ya
Iyi aksamlar kizlar yogun bi gunn ardndan buradayim ama bugun cok yazan olmams sanirim buradakilere selam olsun:) bugun iki farkli doktra gttm kadindogun ve dyetsyen dyetsyen 1.3 kg vermsm iki haftada yagdan ve kastan gtms suda gtmis haftda bi kg vermm gerekiyoms ideal kilo 63 bugun 68.6 ciktm ole iste bakalim hayrlsi sizler naslsnz
hergün yarın sabah erken kalkıp yapıcam diyorum ama uyku düzenim çok bozuldu hiç erken kalkamıyorumcanım kahvaltı için elmadan vazgeçip ufakta olsa başka şeyler yemen lazımmmmfıstık ezmesi de çok fazla kalorili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?