Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah: 1 elma

ara: 1 elma

öğle: 1 buçuk kepçe barbunya yemeği
2 yk pilav
ayran

ara : kinder süt dilimi

akşam.
1 porsiyon mercimek çorbası
1 porsiyon musakka
1 dilim ekmek

ara: 2 kare bitter

ara:2 etimek+ biraz fıstık ezmesi
portakal

çok fena tatlı istegi vardı bu saatten sonra daha da kaçamak olmaz umarım :/

canım kahvaltı için elmadan vazgeçip ufakta olsa başka şeyler yemen lazımmmm fıstık ezmesi de çok fazla kalorili

Iyi aksamlar kizlar yogun bi gunn ardndan buradayim ama bugun cok yazan olmams sanirim buradakilere selam olsun:) bugun iki farkli doktra gttm kadindogun ve dyetsyen dyetsyen 1.3 kg vermsm iki haftada yagdan ve kastan gtms suda gtmis haftda bi kg vermm gerekiyoms ideal kilo 63 bugun 68.6 ciktm ole iste bakalim hayrlsi sizler naslsnz

Kızlar ağzımın tadı yok sabahta simit yedim.
2 güne kadar regl olacağım sürekli yemek yemek istiyorum
hobaa ugramadım diye ne olmuş buralarda kendine gel eda yoksa getiririm bu hafta bi artı çık en buyuk cezayı keserim
kimseyi artı görmeyecegim artık regl bile olsanız sporu artırın suyu artırın atın ödemleri ben anlamam
afiyet olsun canım geç kalktıgın için sanırım iki ögün yiyorsun dimi
sabah çok az akşam çok oluyor
sabah kahvaltı yapılacak canım onu bunu anlamam en önemli öğün sabah depoyu doldurursan akşama benzinin bitmez öyle parça parça benzin almak zorunda kalmazsın

canım artık listedesin katılımında artış bekliyorum bak çok oyalandı hadi artık

evet ben geldim artık ptesileri temizlik günü kuzeyi doyur temizlik spor duş kuzeyin banyosu uykusu derken totom yeni yer gördü

şu yoklamayı bi alayım kaçakları bi şutlayım çok ciddiyim gerekli açıklaması yoksa haydi güle güle git ugurlar olsun

Tamm kaptanm buralardaymmm :) ya KraliceElsa nerelerdesn sana bi sey sorcm ya belki fikrn vardr..yada kadin dogumdan cerrahi islemlerden anlayan birileri varmiydi grubumuzda ya

menüm
sabah(10:00)
1 yumurta+1 beyazı
roka domates salatalık
3 zeytin
3 kk peynir
2 fincan yeşil çay

akşam(16:30)
250g tavuk
bol salata
koca bir bardak ayran
1 sütlü kahve

su:2,5lt spor: 55dk koşu bandı yakılan kalori : 501 cal

***10. TAKIM 458.ETAP***

erigim(74.2///%)
The Queen(100.9///%)
La_vinya(54,2///%)
flue_13(61.4///%)
frifri(69,9///%)
METENOL(68,3///%)
elfkkk(68.8///%)

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

gulhan_41(79///% ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(66,5///%) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu:60 giriş tarihi :6/3/16

not: deneme süresindeki üyeler bu cuma asıl listeye eklenecek tabi kilo almazlarsa

bugune kadar kim ne yapmış

erigim:74.2===> hedef kilosuna 17,3 var / verilen kilo:10,2kg

The Queen:100.9===>hedef kilosuna 20,9 var / verilen kilo:8,2kg

La_vinya:54,2===>hedef kilosuna 6,2 var / verilen kilo:3,8kg

flue_13:61.4===>hedef kilosuna 4,4 var / verilen kilo:5,6kg

frifri:69,9===>hedef kilosuna 9,9 var / verilen kilo:2,1kg

METENOL:68,3===>hedef kilosuna 3,3 var / verilen kilo: 0,7kg

elfkkk:68.8:===>hedef kilosuna 3,8 var / verilen kilo: 7,2kg

gulhan_41(79///% ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(66,5///%) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu:60 giriş tarihi :6/3/16

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündüz ugramadiniz akşamda ugramayin hadi yarinda ugramayinda görüşelim

canım boyun kaç

@katre-i dem evet canim ben kahvalti yapana kadar saat 11 oluyor. Kahvaltida sağlam yapıyorum o yüzden acikmayip 2 ogün yapiyorum.

canım kahvaltı için elmadan vazgeçip ufakta olsa başka şeyler yemen lazımmmm fıstık ezmesi de çok fazla kalorili
hergün yarın sabah erken kalkıp yapıcam diyorum ama uyku düzenim çok bozuldu hiç erken kalkamıyorum
yarın başlangıç olsun

evet canım ya az tutmaya çalışıyorum ezmeyi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…