Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanım senin uğrayıp uğramamanla alakası yok. Benden kaynaklı ama toparladım kendimi.

Az vermişim

Dünkü menüm:

Sabah: 1 simit

ara: az sütlü nescafe

Öğle
1 por. kuru fasulye
3 yk pilav. (pilavın kalanını vallahi billahi bıraktım )
1/3 salatalık turşusu
1 yk yoğurt

ara. 1 kupa sütle nescafe içiyorum şuan

Ara: 1 activia yiyeceğim

Acıkırsam 1 yeşil elma

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
salata
1 adet minik patlıcan dolması

Su: 1,5 litre içtim.
20 dk yürüyüş yaptım

pilav hiç olmasaydı daha güzel olurdu ama miktarı iyi yerde bırakmışsın , aferin

akşam menün güzel, patlıcan dolma çekti canım

pilav hiç olmasaydı daha güzel olurdu ama miktarı iyi yerde bırakmışsın , aferin

akşam menün güzel, patlıcan dolma çekti canım

Valla doymak için dün yediğim salatayı görseydin yuh eda derdin. Annemin gözleri yerinden çıktı. O patlıcan dolmasını bırakmak zordu ama bıraktım

Öğle için bir şey diyemem haklısın. Sulu yemekleri çok sevemiyorum. Pilavsız gitmiyor 3 yemek kaşığını aldım kurufasulyenin içine boca ettim. Pilavlı kurufaulye oldu. Pirinçler evlere şenlik yüzüyordu

Sağol canim iyiyim çok şükür. Dun aksam bi tane minoset ictim yattim. 4-5 saat agrisi gecmeyince bugun agrim yok. Ama yine takip edicem. Yine agrim olursa Makbulenin dediği gibi Dr gidicem. Sanirim sut, yyoğurt ve peyniri arttirmam lazim.
Günaydın annemiz nasılsın. Dişin nasıl oldu?

Kurufasulye , nohut gibi yiyecekleri pilavsız ve ekmeksiz yiyince çok güzel yağ yaktırıyor ama :) bunun için yenilebilir :)))

Hazirla peynirli, domatesli, marullu sandivicini koy buzdolabına, sabahta evden cikmadan at cantana ohhh afiyetle ye sonrada :)) artik elma ile geçiştirmek yookkkkk. Hadi kalk haxirla sandivicini bakimmm :))

günaydınnnn :)

ben mesajı yeni gördüm erken kalkıp kahvaltrı yapayım die erkenden yattım
ama bu sandivic iyi fikir gerçekten

Kurufasulye , nohut gibi yiyecekleri pilavsız ve ekmeksiz yiyince çok güzel yağ yaktırıyor ama :) bunun için yenilebilir :)))

Valla nohutu her türlü yerim
günaydın

bugün kahvaltı yaptım artık çok şükür :)

sabah : 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
yeşil çay

ara: yarım elma

Tebrik ederim. İnsan alışınca hep böyle kahvaltı arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…