- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Valla nohutu her türlü yerim
Tebrik ederim. İnsan alışınca hep böyle kahvaltı arıyor
Ohhhh missss afiyet olsun canimmm :)
Evet canim cok iyi anliyorum seni, bir donem ben de kahvalti yapamaz olmustum kahvaltiyi cok sevmeme ragmen. Ama cok sukur kendini sartlayinca vucut alisiyor bir iki haftanin sonunda ve artik kahvalti yapmadan baslayamiyorsun guneteşekkür ederim :) kesinlikle seviyorum normalde kahvaltı yapmayı ama ne olduysa bozuldu düzen bi toparlayamamıştım
teşekkürler canım
bende öyle oldum bu hafta çok kötü oluyor o zaman :/ umarım bir daha yaşamamEvet canim cok iyi anliyorum seni, bir donem ben de kahvalti yapamaz olmustum kahvaltiyi cok sevmeme ragmen. Ama cok sukur kendini sartlayinca vucut alisiyor bir iki haftanin sonunda ve artik kahvalti yapmadan baslayamiyorsun gune
Herkese günaydıııın
menümün gidişatı;
sabah: poğaça
ara: 1 küçük kandil simit
öğlen: tarhana çorbası, 3 kaşık patatesli tavuk yemeği, az salata, yoğurt
arada 2 kırmızı erik yiyeceğim
akşam sanırım yumurta haşlaması ve peynir yiyeceğim
Amann üstüne kandil simiti yemişsin. Akşam normal menünü ye canım aç kalma.
poğaça gibi şeyler beni doyurmuyo çünkü
annem temizlik yapcakmış yemek yapmayacakmış sabah yumurta yersin akşam diyordu
poğaça gibi şeyler beni doyurmuyo çünkü
annem temizlik yapcakmış yemek yapmayacakmış sabah yumurta yersin akşam diyordu
O zaman afiyet olsun. Yaz geliyor akşamları salata, kahvaltılardan iyisi yok
Kahvaltilik tarzi şeyler olunca ben daha çok yiyorum :)))
Canim benim çok zor inşallah geçici bir nuksetmedirKizlarrrr bu aksam sağ arka disime sanci girdi. Hala sizliyor. Fircaladim, gargara yaptim ama devam ediyor. Umarim artmaz agrisi. Ne yapicam ben??? @KraliceElsa nerelerdesin??
Geçmiş olsun canim izne ayiramam seni sen katilimi artirmaya calis zaten az kaldi verilecek kolon sonra alip geleceksin yok yok otur totonun ustundeİyi aksamlar arkadaslar,
Kaptanim kac gundur yazamadim ozur diliyorum.uc gundur gecmeyen oksurugumuz var.bugun dr dan randevu aldik yarina.bir de misafir agirladim ,derken giremedim.bu alerjik durumumuz bir sure devam edecek sanirim,izne ayrilmam mumkunse iyi olur kaptan,zira sizlere karsi mahcup oluyorum ,
Tabi yurumeyince bi yurudun AĞRIDI bacaklargünaydın kuzucuklar :)
oh be kendime geldim :) naptım çünkü dün kendimi dışarılara attım ve planlanmamış olarak 2 saat yürüdüm . Tabi sonrasında bacak ağrısından uyuyamadım ama olsun yinede çok mutluyum :)
ArtArtir canim deponu tuketmesin bebeginSağol canim iyiyim çok şükür. Dun aksam bi tane minoset ictim yattim. 4-5 saat agrisi gecmeyincebugun agrim yok. Ama yine takip edicem. Yine agrim olursa Makbulenin dediği gibi Dr gidicem. Sanirim sut, yyoğurt ve peyniri arttirmam lazim.
Ohh afiyet olsun devami gelsingünaydın
bugün kahvaltı yaptım artık çok şükür :)
sabah : 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
yeşil çay
ara: yarım elma
Günaydın kacakHerkese günaydıııın
poğaça simit patates oooomenümün gidişatı;
sabah: poğaça
ara: 1 küçük kandil simit
öğlen: tarhana çorbası, 3 kaşık patatesli tavuk yemeği, az salata, yoğurt
arada 2 kırmızı erik yiyeceğim
akşam sanırım yumurta haşlaması ve peynir yiyeceğim
O zaman afiyet olsun. Yaz geliyor akşamları salata, kahvaltılardan iyisi yok
Kahvaltilik tarzi şeyler olunca ben daha çok yiyorum :)))
Yumurta olduktan sonra ben başka şey yemezsemde olur
Selam canlar geldim
Kuzeyi uyutunca spor yaptim 25dk bant 23dk leslie yarisinda kuzu uyandi sonra onu doyurdum hopp attim arabaya 30dk yürüdük baya efor sarf ettik günün sonuna ne olur bakalim
Canim benim çok zor inşallah geçici bir nuksetmedir
Geçmiş olsun canim izne ayiramam seni sen katilimi artirmaya calis zaten az kaldi verilecek kolon sonra alip geleceksin yok yok otur totonun ustunde
Tabi yurumeyince bi yurudun AĞRIDI bacaklar
ArtArtir canim deponu tuketmesin bebegin
Ohh afiyet olsun devami gelsin
Günaydın kacak
poğaça simit patates oooo
İnşallah canım daha dikkatli olucam bundan sonraCanim benim çok zor inşallah geçici bir nuksetmedir
Geçmiş olsun canim izne ayiramam seni sen katilimi artirmaya calis zaten az kaldi verilecek kolon sonra alip geleceksin yok yok otur totonun ustunde
Tabi yurumeyince bi yurudun AĞRIDI bacaklar
ArtArtir canim deponu tuketmesin bebegin
Ohh afiyet olsun devami gelsin
Günaydın kacak
poğaça simit patates oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?