- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Şimdiden kosuyoruzAyyy kaptan bu yaz oyun moduna geçer seninki artık peşinde koşarsın
Karbonhidratlar peşine arkadaslarini istiyor 23nisan sabahi odulum 1simit olacakdolgu topukla yürüdüm bide :) gün içinde sürekli topuklu giydiğim için ayaklarım genelde ağrır zaten bide yürüyüş fena sarstı bacaklarımı
simit büyük kandil simitlerinden değildi, büyüklerin yarısı kadardı canım. Poğaça yiyince çok acıktım 11 gibi . Patatesli tavuk yemeğindede patatesi 4 küçük parça kadardı.
Calorisi kaç krokansa çoktur zaten korkan Yanmis sekerÖğle
Bir haşlanmış but
5 yk bulgur pilavı
Ara
Eki Görüntüle 1800366
Bunu buldum dışarda diyete uygun gibi gelmişti ama pek olmadı sanki
hadi inşallahİnşallah canım daha dikkatli olucam bundan sonra
Selam arkadaslar,Canim benim çok zor inşallah geçici bir nuksetmedir
Geçmiş olsun canim izne ayiramam seni sen katilimi artirmaya calis zaten az kaldi verilecek kolon sonra alip geleceksin yok yok otur totonun ustunde
Tabi yurumeyince bi yurudun AĞRIDI bacaklar
ArtArtir canim deponu tuketmesin bebegin
Ohh afiyet olsun devami gelsin
Günaydın kacak
poğaça simit patates oooo
su ara mevsimden sanirim herkes hasta bi sicak bi soğukSelam arkadaslar,
Sagol canim,aksama randevumuz var,dr ne diyecek bakalim,kendim gecirmeye calistim dogal yollarla ama gecmedi,insallah onemli bir sey degildir,bunyemiz biraz hassas,
Sen oyle diyorsan peki k
Bende hiç yememiştim sağlıklı düşündüm ama yemeye başlayınca anladım :-(Şimdiden kosuyoruz
Karbonhidratlar peşine arkadaslarini istiyor 23nisan sabahi odulum 1simit olacak
Calorisi kaç krokansa çoktur zaten korkan Yanmis seker
hadi inşallah
Selam canlar geldim
Kuzeyi uyutunca spor yaptim 25dk bant 23dk leslie yarisinda kuzu uyandi sonra onu doyurdum hopp attim arabaya 30dk yürüdük baya efor sarf ettik günün sonuna ne olur bakalim
Şimdiden kosuyoruz
Karbonhidratlar peşine arkadaslarini istiyor 23nisan sabahi odulum 1simit olacak
Calorisi kaç krokansa çoktur zaten korkan Yanmis seker
hadi inşallah
Slm kızlar ben de bi pazara gidip geldim, benimki arabada mayıştı , uyuyo şimdi ben de bi yorgunluk kahvesi içeyim dedim.
masalimsii kız topukluyla mı yürüyon, kokoş seni :)))))
Ben de utanmasam düğünümde bile spor ayakkabı giyecektim de eşimle boy farkımız çok olduğu için mecburen topuklu giydim:))))
@katre-i dem maşallah sana çok iyi gidiyorsun, spor yapmaya iyi enerji buluyorsun. Ben ev işleri ve çocuklarla uğraşmaktan yorgun düşüp spora vakit ayıramıyorum ama eksikliğini hissediyorum. Keşke yürüyüş yapsam ne güzel olacak.
sağol canımmm, sizede çok geçmiş olsunnnkimyager1508 gecmisolsun canim.
bende topuklu giymeyi özledim. hamile kaldığımdan beri giymiyorum. sanırım uzun bi süre daha giyemem bebiş büyüyene kadarAynen sorma dün yorgunluktan hazırlayamadım ama bugün sandviçimi yapacağımmm :)
öyle çok ince topuklu giyemem ama biraz daha kalın topuklar moda oldu ya artık onları rahatça giyiyorum :) dolgu topuğu çok severim, işyerinden kalma alışkanlık oldu :)
Canim ben aksam yemeği yapmiyorum kendime gore yapiyorum eşim 15:30 da yiyor 16:30 da eve geliyor yemek yemiyir 21:00 deki abur cubur sandvich cilginligi var tabiSlm kızlar ben de bi pazara gidip geldim, benimki arabada mayıştı , uyuyo şimdi ben de bi yorgunluk kahvesi içeyim dedim.
masalimsii kız topukluyla mı yürüyon, kokoş seni :)))))
Ben de utanmasam düğünümde bile spor ayakkabı giyecektim de eşimle boy farkımız çok olduğu için mecburen topuklu giydim:))))
@katre-i dem maşallah sana çok iyi gidiyorsun, spor yapmaya iyi enerji buluyorsun. Ben ev işleri ve çocuklarla uğraşmaktan yorgun düşüp spora vakit ayıramıyorum ama eksikliğini hissediyorum. Keşke yürüyüş yapsam ne güzel olacak.
Ben is yerinde spor bulunduruyordu öğle arazi çok uzun 15dk yemek suruyor 1saatte turluyordum 15dkda kahve keyfiAynen sorma dün yorgunluktan hazırlayamadım ama bugün sandviçimi yapacağımmm :)
öyle çok ince topuklu giyemem ama biraz daha kalın topuklar moda oldu ya artık onları rahatça giyiyorum :) dolgu topuğu çok severim, işyerinden kalma alışkanlık oldu :)
Ben hala sporla geziyorum eğer eşim varsa topuklu Hevesimi aliyorum kuzeyi o tasiyor aksi halde duseriz filan korkusubende topuklu giymeyi özledim. hamile kaldığımdan beri giymiyorum. sanırım uzun bi süre daha giyemem bebiş büyüyene kadar
oo güzel menü güzel sporselamlar. bu ara yogunluktan fazla yazamadım.
sabah güne 15dk leslie ile basladım
2 dilim ekmek, 2kk peynir, 5-6 zeytin- 4 cherry domates, 1 yumurta
oglen: 1 kase dolu mercimek corbası, bir kase dolu menemen, yogurt yedim ekmeksiz
ara: 1 bardak süt, 1 muz
akşam: yesil mercimek yemegi bir tabak, salata bol miktarda
artı 15dk daha leslie ve 30 dk bisiket cevircem pc basından kalkınca
bu arada kaptanım 3 hafta deneme süresi vardı 1 martta baslamıstm ben. bu cuma asıl listede olacak mıyım ?Menüm
Sabah(09:0
1yumurtali karatay kahvaltisi
Ara(14:00)
1kucuk fincan türk kahvesi sütlü
Aksam(17:00)
1tabak pirasa
1kase yoğurt
4-5 çiğköfte yeşillik
Spor:25dk bant 23dk leslie 30dk yürüyüş
Su:2lt
Canim normalde gecen hafta girecejtin kilo aldigin için bekledim bu cuma kilo vermiş olursan asil listedesinbu arada kaptanım 3 hafta deneme süresi vardı 1 martta baslamıstm ben. bu cuma asıl listede olacak mıyım ?
Öğle
Bir haşlanmış but
5 yk bulgur pilavı
Ara
Eki Görüntüle 1800366
Bunu buldum dışarda diyete uygun gibi gelmişti ama pek olmadı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?