Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence gayet iyi dengelemissin simiti canimmm. Superrrr

Öyle deme tatlimm sizinde ayri bi havaniz oluyor. Bende lab.ta beyaz onluk giymeye bayiliyorum :))

inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcak
Aksam telafi etmissin canim
Herkese gunaydiiin, listede yokum ama takipteyim ona gore gunun acilisini bile ben yapiyirum. Bu ne boyle yahu
Kuizlar okuyorum da, menuleriniz super bu aralar, herkesin masallahi var. Ben de haftaya donmeyi umut ediyorum
Hadi don bakalım
Kaptan supersin ya ben de 69,5i gordum tartida
Oo super
canim senin neden bu kadar stresli geçiyor

Gunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
oo foto bekliyoruz

Menüm
Sabah(09:0
1yumurtali karatay kahvaltisi

Ara(14:00)
1kucuk fincan türk kahvesi sütlü

Aksam(17:00)
1tabak pirasa
1kase yoğurt
4-5 çiğköfte yeşillik

Spor:25dk bant 23dk leslie 30dk yürüyüş
Su:2lt

Güzel....

Bende çok korktum neler yedi acaba diye
Olmuşla ölmüşe çare yok :) Günün kalanı aşırı kontrollü.

Dün yorum yapmıştımÖğle akşam güzel.

Nohut yiyebilirsin bence sıkıntıpilavda oluyor genelde. Çok az yiyiyorsun doymadığına eminim.

@katre-i dem kaptan ben tartılmadım. Tartılmama gerek yok. Kocaman bir karnım var. Sanıyorum antibiyotikler dengemi bozdu. Regl geçikmesi 2. gün. Daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum ama olacağıma dair hiç belirti yok

Selammm dun teli sarja koydum ama uyuyakalmsm yelm kapanms nerde nasl uyudgmu blmiyrm son iki gundur cok halszlesyrm ara ara basimda donuyr anlamdm KraliceElsa gelmssn buralrdamisin

Menümün gidişatı;

sabah: sandviç (biraz büyük boydu 1,5 porsiyon sayıyorum)

öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt

akşamda kurufasulye var :) annemin ayarına bayılıyorum hep şirkette kurufasulye olduğu zaman denk getiriyor

güzel. Benim annemde o konuda çok başarılı. Sadece fasulye değil bir çok şeyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…