- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
ee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım
Umarim almamisimdiris yogun, ev yogun, surekli bir kosturmaca halindeyim canim..
Bugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum
Sabah herşey güzel başlamıştı oysa, pazara gitmemle olay koptu:)))
Sabah: 1 yumurta, 1 dlm ekmek ve 1 kk peynir ile tost, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez
Ara: 1 yumurta sarısı, 2 incir
Öğlen: 5 kaşık kadar yumurtalı pırasa, 1 sb ayran (ekmek yenedim )
Pazarda acıkınca, yanımdan da simitçi geçiyormuş , kendimi simit yerken buldum birden
Ara: 1 muz
Akşam: 3 kaşık yumurtalı pırasa, yoğurt, bol salata
Ara: 1 elma, 1 sb süt
Hep şöyle topuklu ayakkabı ve elbise giyebileceğim bi işim olsa da cici cici giyimsem diyorum ama maalesef bizim iş şık giymeyi kaldırmıyorkan lekesi, tükürük ne ararsan kıyafetinde. Ben de nöbet takımı altına da spor ayakkabı ile dolaşıyorum, kıyafet masrafım olmuyo :)))))
Çocuk büyüyene kadar giyilmiyor düşme riski devam ediyor.
Benim eşimin iş yeri çok yakın; üç öğün evde yiyor bi de akşam meyvesi çayı derken yatana kadar mutfaktayım. Öyle çok temizlik yapmıyorum ama iki çocuğun işi birmiyor getçekten. Ancak ikisi de uyuyunca rahat oturtabiliyorum o zaman da yorgunluktan spora halim kalmıyor :))))
Süpersin, bu yaza incecik gireceksin böyle giderse :))))
Evet tatlim ogretmenimSen öğretmendin dimi canım?
arada tartıl canım. Menülerine dikkat ediyorsun değil mi?
Ayy hadi hayirli olsun, guzel gunlerde huzurla saglikla kullanmayi nasip etsin RabbimGunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcakHep şöyle topuklu ayakkabı ve elbise giyebileceğim bi işim olsa da cici cici giyimsem diyorum ama maalesef bizim iş şık giymeyi kaldırmıyorkan lekesi, tükürük ne ararsan kıyafetinde. Ben de nöbet takımı altına da spor ayakkabı ile dolaşıyorum, kıyafet masrafım olmuyo :)))))
Çocuk büyüyene kadar giyilmiyor düşme riski devam ediyor.
Benim eşimin iş yeri çok yakın; üç öğün evde yiyor bi de akşam meyvesi çayı derken yatana kadar mutfaktayım. Öyle çok temizlik yapmıyorum ama iki çocuğun işi birmiyor getçekten. Ancak ikisi de uyuyunca rahat oturtabiliyorum o zaman da yorgunluktan spora halim kalmıyor :))))
Süpersin, bu yaza incecik gireceksin böyle giderse :))))
Aksam telafi etmissin canimBugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum
Sabah: 1 yumurta, 1 dlm ekmek ve 1 kk peynir ile tost, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez
Pazarda acıkınca, yanımdan da simitçi geçiyormuş , kendimi simit yerken buldum birden
Hadi don bakalımHerkese gunaydiiin, listede yokum ama takipteyim ona goregunun acilisini bile ben yapiyirum. Bu ne boyle yahu
Kuizlar okuyorum da, menuleriniz super bu aralar, herkesin masallahi var. Ben de haftaya donmeyi umut ediyorum
Oo superKaptan supersin yaben de 69,5i gordum tartida
canim senin neden bu kadar stresli geçiyorDun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.
oo foto bekliyoruzGunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
Evet tatlim ogretmenim
Menüm
Sabah(09:0
1yumurtali karatay kahvaltisi
Ara(14:00)
1kucuk fincan türk kahvesi sütlü
Aksam(17:00)
1tabak pirasa
1kase yoğurt
4-5 çiğköfte yeşillik
Spor:25dk bant 23dk leslie 30dk yürüyüş
Su:2lt
Bende çok korktum neler yedi acaba diyeBugünkü menümü yazacak da dayaklık bi durumum var ondan korkuyorum
dünkü menüm
sabah: poğaça
ara: 1 küçük kandil simit
öğlen: tarhana çorbası, 3 kaşık patatesli tavuk yemeği, az salata, yoğurt
ara: yarım kırmızı erik (tatsız bişiydi)
akşam: karalahana yemeği, yoğurt (evde yemek kaldığını görünce kahvaltılığa yönelmedim :) )
Nohut yiyebilirsin bence sıkıntıpilavda oluyor genelde. Çok az yiyiyorsun doymadığına eminim.Dun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.
Menümün gidişatı;
sabah: sandviç (biraz büyük boydu 1,5 porsiyon sayıyorum)
öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt
akşamda kurufasulye var :) annemin ayarına bayılıyorum hep şirkette kurufasulye olduğu zaman denk getiriyor
güzel. Benim annemde o konuda çok başarılı. Sadece fasulye değil bir çok şeyde
valla yok canim izne ayrildi gitti
valla yok canim izne ayrildi gitti
ee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım
İstikararlı üye sayımız azalıyorbi izne gidiyorlar kayboluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?