inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcak
Aksam telafi etmissin canim
Hadi don bakalım
Oo super
canim senin neden bu kadar stresli geçiyor
oo foto bekliyoruz
neden bu kadar stres yaptırıyorlar ki size
Nohut severim zaten de cok kotu yapmislar, ondan yiyemedim.Güzel....
Bende çok korktum neler yedi acaba diye
Olmuşla ölmüşe çare yok :) Günün kalanı aşırı kontrollü.
Dün yorum yapmıştımÖğle akşam güzel.
Nohut yiyebilirsin bence sıkıntıpilavda oluyor genelde. Çok az yiyiyorsun doymadığına eminim.
@katre-i dem kaptan ben tartılmadım. Tartılmama gerek yok. Kocaman bir karnım var. Sanıyorum antibiyotikler dengemi bozdu. Regl geçikmesi 2. gün. Daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum ama olacağıma dair hiç belirti yok
Derslere girince moralim duzeliyor ama su toplantilar filan yok mu, canimizi cikartiyorlar. Bir de teftis donemindeyiz simdi. Devamli gereksiz gereksiz evraklar...
Nohut severim zaten de cok kotu yapmislar, ondan yiyemedim.
Sagligin nasil bu arada? Sislerin de hemen iner insallah. Benim de bu ay gecikti bi geldi bi gelmedi derken alt ust oldum. Cuma gunune kadar daha duzelirsin umarim canim.
Tekrardan gecmis olsun canim ya. Aman ilaclarinn saatlerini ihmal etme.Valla hala nefes almakta zorlanıyorum. İki dakika yürüyorum öksürük krizine giriyorum. spor yapamıyorum en çok ona yanıyorum.
İlaçlara devam...
@The Queen sen salona gittigin zaman kardiyo kaç dk hangi alette hangi hızda yapıyon ? arkasından hangi aletlerde ne kadar yükle kaç set calısıyon ? çok kilo veriyon ya merak ettim. bu arada nazar degirmeyeyim maşallah diyeyim :)
teşekkür ederm. ben salona gitmiyorm ama evde dikey bisiklet, eliptik bisikler ve pilates aletlerm dambılım falan hepsi var. hayatıma bu hafta harket katmaya basladm bugun oglen aralarında yurumek geldi aklıma yarından itibaren onu da katıcamCanım ben spora yüklenince kilo veremiyorum. Fazla kilom olduğundan durağanlaşıyor. Kardio 3 levelde toplam 30 dk çalışıyorum. Diğer ağırlık ve hareketlerde genelde 3 set en düşük kilo da çalışıyorum. Spor hocası 1 saatten fazla cardio yapılmaz dedi. Ağırlık ve aletlerde düşük ağırlıkta 20 set e kadar yapabilirsin dedi.haraket tekrarı 15-25 olarak harakete göre değişiyor.
Ne guzel hala korumaya devam supersin:)dünkü menüm
sabah: poğaça
ara: 1 küçük kandil simit
öğlen: tarhana çorbası, 3 kaşık patatesli tavuk yemeği, az salata, yoğurt
ara: yarım kırmızı erik (tatsız bişiydi)
akşam: karalahana yemeği, yoğurt (evde yemek kaldığını görünce kahvaltılığa yönelmedim :) )
Canim senn brans neydi yogun bi donemdesnz sanirimmm Allah yardim etsin insDun yine uyumus kalmisim, uc ay kaldi sabir sabir diye teskin ediyorum kendimi
Dun sabah tb ekmegine beyaz peynir, domates ve salataliklo sandvicle kahvalti yaptim.
Ogle: yemekhane yine cok kotuydu, yarim kase tarhana ve birer yemek kasigi nohut pilav aldim. Zor yuttum ama... bir catal kabak tatlisi yedim.
Ara: yarim elma(diger yarisi curuk gibiydi yemedim)
Aksam: tavada cok az tereyag ile yumurta yaptim. Yaninda beyaz peynir domates salatalik iki dilim de ekmek yedim
Toplanti vardi dun aksam yine eve 7de geldim. Toplantida yine 3parca biskuvi yedim cok acikmistim. Su da yoktu.
Gunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
Ayyyy superrr foto atsanaaaaa.:)))
Aynen bende yaa bayilirm cok ayri bi hava oluo kucuklugmden beri ozenirim:)Öyle deme tatlimm sizinde ayri bi havaniz oluyor. Bende lab.ta beyaz onluk giymeye bayiliyorum :))
ayyyy hazir yemekk bide anne elindennnn coook ararsinn cokkk:)))Menümün gidişatı;
sabah: sandviç (biraz büyük boydu 1,5 porsiyon sayıyorum)
öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt
akşamda kurufasulye var :) annemin ayarına bayılıyorum hep şirkette kurufasulye olduğu zaman denk getiriyor
:)))Benimkisi de öyle ama fasulye de sektirmiyo
Diyetsyenmde bana buradaki tartidan baska tartlma dedii surekli tartlmamalsn tartyi kaldr evden:) dedi.süpermiş daha iyi gün var :) ben sadece cuma tartılıyorum
HarikasinnnnnnnnSelamlarr.
sabah 15dk leslie ile güne başladım
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 3 cherry, 1 yumurta, 1 bardak süt
arada: 15-20dk belediyenin parktaki aletlerinden çalıştım
öğlen: 1 kase bezelye yemegi, 3 kaşık pilav, azcık salata
ara: 1 bardak süt, 1 amasya elması :)
pc basından kalkınca da 15dk leslie, hemen sıcagı sıcagına 30dk bisiklet( 30-35 arası hızlarda 1. kademede çeviriyorum)
Değerler eğitimi canım. 3 farklı branşa giriyorum. Gerçekten yoğun bir dönem oluyorNe guzel hala korumaya devam supersin:)
Canim senn brans neydi yogun bi donemdesnz sanirimmm Allah yardim etsin ins
Aynen bende yaa bayilirm cok ayri bi hava oluo kucuklugmden beri ozenirim:)
ayyyy hazir yemekk bide anne elindennnn coook ararsinn cokkk:)))
:)))
Diyetsyenmde bana buradaki tartidan baska tartlma dedii surekli tartlmamalsn tartyi kaldr evden:) dedi.
Harikasinnnnnnnn
Kolay gelsin canimmmmmDeğerler eğitimi canım. 3 farklı branşa giriyorum. Gerçekten yoğun bir dönem oluyor
Benimkiler de sebze yemiyor zaten kalorisi çok az olduğu için yemese de takmıyorum, besleyici şeyler yesinler istiyorum, onlara göre azıcık köfte biraz makarna veya çorba yapıyorum bizim yemekler ayrı oluyor. Herkesin ihtiyaçları farklı sonuçta :)Canim menulerinde genelde sebze var. Gayet guzel de, merak ettigim su. Senin ozellikle de buyuk kizin bu yemekleri yiyor mu? Mesela dun yumurtali pirasa yazmissin, kizin bununla karnini doyurabiliyir mu? Ben pirasa vs yaptigim zaman mutlaka ezosa ayrica makarna,kifte,tavuk vs. Pisiriyorum. Cunki bunlari yemiyor, yese de 2 kasik alip burakiyor. Yani doymuyorsen nasil yapiyorsun?
Ay o topuklu ve çocuklu kadınlara ben ağzım açık bakıyorum, sanki çocuğu doğurmamış da emanet almış gibi taşırlar:))) Biz mi fazla özveriliyiz onlar mı fazla kaygısız bilmiyorum:)))bazıları varya kucağında çocuk ayağında topuklu ayakkabı onlara hayran kalıyorumben topuklu da kendimi zor taşıyorum
bende dolgu giydiysem değilde normal topuklularda genelde yanımda ayakkabı getiriyorum
çok güzel ilerliyorsun kaptan :)
ben sizin beyaz takımlarınızı çok seviyorum , çok yakıştırıyorum bayan doktorlara :)
Ayy çok heyecanlı, güzel günlerde kullansın Duru BebekGunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
Sağol canımÖyle deme tatlimm sizinde ayri bi havaniz oluyor. Bende lab.ta beyaz onluk giymeye bayiliyorum :))
Çalışırken yemekleri bakıcımız yapıyordu sağolsun, temiz becerikli bir bayandı.inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcak
Aksam telafi etmissin canim
Hadi don bakalım
Oo super
canim senin neden bu kadar stresli geçiyor
oo foto bekliyoruz
Olunca rahatlayacaksın da biraz daha şiş bakalım :)))Güzel....
Bende çok korktum neler yedi acaba diye
Olmuşla ölmüşe çare yok :) Günün kalanı aşırı kontrollü.
Dün yorum yapmıştımÖğle akşam güzel.
Nohut yiyebilirsin bence sıkıntıpilavda oluyor genelde. Çok az yiyiyorsun doymadığına eminim.
@katre-i dem kaptan ben tartılmadım. Tartılmama gerek yok. Kocaman bir karnım var. Sanıyorum antibiyotikler dengemi bozdu. Regl geçikmesi 2. gün. Daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum ama olacağıma dair hiç belirti yok
Ben buradayım, sen nerelerdesin?Selammm dun teli sarja koydum ama uyuyakalmsm yelm kapanms nerde nasl uyudgmu blmiyrm son iki gundur cok halszlesyrm ara ara basimda donuyr anlamdmKraliceElsa gelmssn buralrdamisin
Spor iyidir devam etbaktım olmuyor hareketi artırdım. nerde hareket orda bereket demişler:)
İşiniz zor canım, insan yetiştirmek en zor meslek. Allah kolaylık versin.Derslere girince moralim duzeliyor ama su toplantilar filan yok mu, canimizi cikartiyorlar. Bir de teftis donemindeyiz simdi. Devamli gereksiz gereksiz evraklar...
Nohut severim zaten de cok kotu yapmislar, ondan yiyemedim.
Sagligin nasil bu arada? Sislerin de hemen iner insallah. Benim de bu ay gecikti bi geldi bi gelmedi derken alt ust oldum. Cuma gunune kadar daha duzelirsin umarim canim.
Sporu boşver şimdilik, düzenlene kadar yorma kendini.Valla hala nefes almakta zorlanıyorum. İki dakika yürüyorum öksürük krizine giriyorum. spor yapamıyorum en çok ona yanıyorum.
İlaçlara devam...
Ne guzel hala korumaya devam supersin:)
Canim senn brans neydi yogun bi donemdesnz sanirimmm Allah yardim etsin ins
Aynen bende yaa bayilirm cok ayri bi hava oluo kucuklugmden beri ozenirim:)
ayyyy hazir yemekk bide anne elindennnn coook ararsinn cokkk:)))
:)))
Diyetsyenmde bana buradaki tartidan baska tartlma dedii surekli tartlmamalsn tartyi kaldr evden:) dedi.
Harikasinnnnnnnn
Kaptanimmmcansudan haberin varmi pekiii bu arada ozellikle son haftlarda muhtesem gdyosunn:))breeze3535 canim biraz gec oldu ama boyum 170mis diyetsyenm olctu
selam kızlar :)
sabah: peynirli sandvic
ara elma
öğle: bir tabaj ıspanak yemeği
3 yk makarna yoğurt
ara: leblebi üzüm karışımı+1 ceviz+bir kuru kayısı
böyle yazınca 5 msj hakkını doldurdun mu şimdi sen yemezler bunların hepsi bir msj
ee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım
Faranjit canim,ilac tedavisine basladik,su ara mevsimden sanirim herkes hasta bi sicak bi soğuk
Sagol canimmmm.sağol canımmm, sizede çok geçmiş olsunnn
Tesekkurler canimmm.Gayet güzel canimm
böyle yazınca 5 msj hakkını doldurdun mu şimdi sen yemezler bunların hepsi bir msj
suprizzzee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?