Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlarr.
sabah 15dk leslie ile güne başladım
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 3 cherry, 1 yumurta, 1 bardak süt

arada: 15-20dk belediyenin parktaki aletlerinden çalıştım

öğlen: 1 kase bezelye yemegi, 3 kaşık pilav, azcık salata

ara: 1 bardak süt, 1 amasya elması :)

pc basından kalkınca da 15dk leslie, hemen sıcagı sıcagına 30dk bisiklet( 30-35 arası hızlarda 1. kademede çeviriyorum)

inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcak

Aksam telafi etmissin canim

Hadi don bakalım

Oo super
canim senin neden bu kadar stresli geçiyor

oo foto bekliyoruz

neden bu kadar stres yaptırıyorlar ki size

Derslere girince moralim duzeliyor ama su toplantilar filan yok mu, canimizi cikartiyorlar. Bir de teftis donemindeyiz simdi. Devamli gereksiz gereksiz evraklar...

Nohut severim zaten de cok kotu yapmislar, ondan yiyemedim.

Sagligin nasil bu arada? Sislerin de hemen iner insallah. Benim de bu ay gecikti bi geldi bi gelmedi derken alt ust oldum. Cuma gunune kadar daha duzelirsin umarim canim.

Valla hala nefes almakta zorlanıyorum. İki dakika yürüyorum öksürük krizine giriyorum. spor yapamıyorum en çok ona yanıyorum.
İlaçlara devam...

İstanbuldaki arkadaşlar mecidiyeköyde şüpheli araç var. Lütfen alternatif yolları kullanın.

Valla hala nefes almakta zorlanıyorum. İki dakika yürüyorum öksürük krizine giriyorum. spor yapamıyorum en çok ona yanıyorum.
İlaçlara devam...
Tekrardan gecmis olsun canim ya. Aman ilaclarinn saatlerini ihmal etme.

ALLAH hepimizi korusun nasil bir beladir bu. Uzak tutsun hepimizden. Tum insanimizi, askerimizi, polisimizi, hepimizi korusun...

@The Queen sen salona gittigin zaman kardiyo kaç dk hangi alette hangi hızda yapıyon ? arkasından hangi aletlerde ne kadar yükle kaç set calısıyon ? çok kilo veriyon ya merak ettim. bu arada nazar degirmeyeyim maşallah diyeyim :)

Canım ben spora yüklenince kilo veremiyorum. Fazla kilom olduğundan durağanlaşıyor. Kardio 3 levelde toplam 30 dk çalışıyorum. Diğer ağırlık ve hareketlerde genelde 3 set en düşük kilo da çalışıyorum. Spor hocası 1 saatten fazla cardio yapılmaz dedi. Ağırlık ve aletlerde düşük ağırlıkta 20 set e kadar yapabilirsin dedi.haraket tekrarı 15-25 olarak harakete göre değişiyor.

teşekkür ederm. ben salona gitmiyorm ama evde dikey bisiklet, eliptik bisikler ve pilates aletlerm dambılım falan hepsi var. hayatıma bu hafta harket katmaya basladm bugun oglen aralarında yurumek geldi aklıma yarından itibaren onu da katıcam

sabahki 15dk leslie yerine 40dk olanı indirdim 3 mil yapıcam gücüm yeterse. yoksa ben normalde tek yasadıgım için yapcak işim falan olmuyo paso koltuga uzanıp yabancı dizi izleyen biriyim. su an da oyle yapıyorum :)

Ne guzel hala korumaya devam supersin:)

Canim senn brans neydi yogun bi donemdesnz sanirimmm Allah yardim etsin ins

Gunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
Ayyyy superrr foto atsanaaaaa.:)))

Öyle deme tatlimm sizinde ayri bi havaniz oluyor. Bende lab.ta beyaz onluk giymeye bayiliyorum :))
Aynen bende yaa bayilirm cok ayri bi hava oluo kucuklugmden beri ozenirim:)

ayyyy hazir yemekk bide anne elindennnn coook ararsinn cokkk:)))

Benimkisi de öyle ama fasulye de sektirmiyo
:)))

süpermiş daha iyi gün var :) ben sadece cuma tartılıyorum
Diyetsyenmde bana buradaki tartidan baska tartlma dedii surekli tartlmamalsn tartyi kaldr evden:) dedi.

Harikasinnnnnnnn

Kaptanimmmcansudan haberin varmi pekiii bu arada ozellikle son haftlarda muhtesem gdyosunn:)) breeze3535 canim biraz gec oldu ama boyum 170mis diyetsyenm olctu

Değerler eğitimi canım. 3 farklı branşa giriyorum. Gerçekten yoğun bir dönem oluyor

Benimkiler de sebze yemiyor zaten kalorisi çok az olduğu için yemese de takmıyorum, besleyici şeyler yesinler istiyorum, onlara göre azıcık köfte biraz makarna veya çorba yapıyorum bizim yemekler ayrı oluyor. Herkesin ihtiyaçları farklı sonuçta :)

Ay o topuklu ve çocuklu kadınlara ben ağzım açık bakıyorum, sanki çocuğu doğurmamış da emanet almış gibi taşırlar:))) Biz mi fazla özveriliyiz onlar mı fazla kaygısız bilmiyorum:)))
Ben beyaz takım giymiyorum pek, çiçekli böcekli giyerim genelde. En son uğurböcekli takım almıştım da eşim dalga geçti çocuk gibi bu ne diye ben de arkadaşa verdim :))))

Gunaydin kizlarrrrr :))) bugün bebisin odasi gelecek. Heyecanla bekliyorum :)) normalde 2 hafta sonra gelecekti ama erken geliyooorrrr :))
Ayy çok heyecanlı, güzel günlerde kullansın Duru Bebek

Öyle deme tatlimm sizinde ayri bi havaniz oluyor. Bende lab.ta beyaz onluk giymeye bayiliyorum :))
Sağol canım
Benim uğurböcekli takımlar da ayrı bi havalı oluyo; hastalar benim evli ve çocuklu olduğumu duyunca şaşırıyor zaten, sen kaç yaşındasın ki diye soruyorlar:))

inşallah canim .senin is zor uç öğün yemek birde calissan ne olcak

Aksam telafi etmissin canim

Hadi don bakalım

Oo super
canim senin neden bu kadar stresli geçiyor

oo foto bekliyoruz
Çalışırken yemekleri bakıcımız yapıyordu sağolsun, temiz becerikli bir bayandı.
Herkese öyle biri şart yoksa işleri yetiştirmezdim.

Olunca rahatlayacaksın da biraz daha şiş bakalım :)))

Selammm dun teli sarja koydum ama uyuyakalmsm yelm kapanms nerde nasl uyudgmu blmiyrm son iki gundur cok halszlesyrm ara ara basimda donuyr anlamdm KraliceElsa gelmssn buralrdamisin
Ben buradayım, sen nerelerdesin?

baktım olmuyor hareketi artırdım. nerde hareket orda bereket demişler:)
Spor iyidir devam et

İşiniz zor canım, insan yetiştirmek en zor meslek. Allah kolaylık versin.

İlaçlara devam...
Sporu boşver şimdilik, düzenlene kadar yorma kendini.

canım bana en iyi öylesi geliyor yoksa tutamıyorum kendimi stres oluyorum versemde vermesem de :)
birde evdeki tartın ile diyetisyenin tartısı arasında kilo farkı oluyor mu sende ?

böyle yazınca 5 msj hakkını doldurdun mu şimdi sen yemezler bunların hepsi bir msj

ee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım
su ara mevsimden sanirim herkes hasta bi sicak bi soğuk
Faranjit canim,ilac tedavisine basladik,
sağol canımmm, sizede çok geçmiş olsunnn
Sagol canimmmm.

Gayet güzel canimm
Tesekkurler canimmm.

böyle yazınca 5 msj hakkını doldurdun mu şimdi sen yemezler bunların hepsi bir msj
yok kaptan,nette sorun var.ustteki mesajlkari kac saat

ee kızlar tartılar ne alemde benim şuan için -900g kalan iki günde depar atmam lazım
suprizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…