Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugun ki menumu de yazayım,
zira cok yoruldum bugun yine,tum camlar silindi,çarşıya cıkıldı,markete gidildi vs vs vs
kahvaltı,
1 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
4 dilim sucuk
az marmelat
biraz kaşar peyniri ve peynir
ara,
elma
öğlen,
bir tabak nohut(baya ağır geldi,bir kase yeterdi aslında)
ara,
ada cayı
akşam;
menemen
çay
1 kk peynir
3 yesil+3 siyah zeytin
alternatif kızartma+cacıktı ama ben böyle yedim

Benim net de gidip geliyo mesajı gönderdim sanıyorum bakıyom gitmemiş yada üstüste gidiyo. 4,5 G ye geçince düzelecekmiş diyorlar bakalım:)))
anlamadım ki canım ,dün gece birini açıyorum kilitleniyor,d,ğerine geçiyorum aynen,inan fitil oldum,biran önce geçelim o zaman:))

ömür boyu koruma artık :)

evet anne yemeği bambaşka :) aslında yemeği genelde ben yaparım evde iş bölümü var yemekler bende temizlik annemden :) ütü konusunda eğer bigün evlenirsem annemi çok ararım :)

Günaydın kızzzlllaarrrrrrr, bugün kahveler benden

günaydın tatlımmm :) nasılsın?

KraliceElsa içindeki neşeye dışa vuruyorsun , farkını gösteriyorsun yani :)

günaydın kızlar;

dünkü menüm;

sabah: sandviç (1,5 porsiyon kadar)

öğlen: yarım kase şehriye çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt

ara: 1 bardak çorba ( çabuk çorbaları normalde hiç tavsiye etmesemde içmiş bulundum, tadı fln da çok kötü bidaha içmem )

akşam: kuru fasulye, yoğurt

kızlar gece midem çok kötüydü. dün normalde 9 da uyudum ama 12 den sonra hep yarım yamalak uyuduk mideme bıçak gibi bişi saplanmış gibi ve boğazıma kadar acısı, yanması çıkıyor fasulye midemde gaz yaptı sanırım şu sora salatadan, çaydan, kahveden, baharattan uzak durmam lazım

Gunaydin hanimlar
Dunki menumu yazmamisim. Hemen yaziyorum
Sabah: krem beyaz peynir, zeytin ezmesi, yumurta ve domates salatalikli tb ekmegine sandvic yedim.
ogle: yarim kase tarhana corbasi, bir mandalina, 1but(firinda) 1dilim tb ekmegi
aksam: yarim lavasa bir cay kasigi nutella surdum yarim kucuk muz dogradim ustune. Sardim yedim, canim cok tatli istedi
Ustune de bir saat kadar egzersiz yaptim. Mekik, basen ve bacak hareketleri filan. Tam saatini bilmiyorum, bir saati gecmis de olabilirim.

Tebrik ederim doğrusunu seçebildiğin için.

Günaydın kızzzlllaarrrrrrr, bugün kahveler benden

Günaydınnnnnnnnnnnn. Bende şuan kahvemi içiyorum

Günaydınlar 10. zayıflama grubuna :) diyetten beri erkenciyim. o ağırlık gitti. işe hep geç kalırdım eskiden.
cumaya son 1 gün:)

Günaydın canım. Bu hafta ciddi anlamda enerjin arttı aslında. Tartıya yansır yansımasa bile haftaya kesin yansır iyi gidiyorsun

Hımmmm akşam olmamış biliyorsun, genelde az kalori aldığın için zayıflıyorsun ama korkutuyorsun beni bünyen zayıf düşecek. Daha sağlıklı beslenirsen çok güzel olacak.

Dünkü menüm:
1 haş yumurta
2 minik domates
1 kk peynir
az sütlü nescafe

ara: yok

Öğle:
ızgara tavuk göğsü
salata
yoğurt
1 dilim k. ekmek

ara: 1 kupa sütle yapılmış kahve

ara: 1 armut +activia

Akşam:
Salata
1 tavuk baget

Su: 1,5 litre
Spor: öğle arasında yarım saat yürüyüş.

tavukçu :)

günaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
oglumu sormuş kaptan yarın amaliyatımız var dualarınızı beklerim
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum sanırım sıkıntıdan devamlı uykulu ve yorgun haldeyim

İstikararlı üye sayımız azalıyor
Evet hepsi şişko kalacak
selam kızlar :)

sabah: peynirli sandvic

ara elma

öğle: bir tabaj ıspanak yemeği
3 yk makarna yoğurt

ara: leblebi üzüm karışımı+1 ceviz+bir kuru kayısı
Güzel menü
supersin
canim inşallah kolay geçecek bugün tartilsaydin keşke yarin firsatin olacak mi

Benimde annem tavuğu tutturdu işte. Eve bir gittim tavuk

Geçmiş olsun canım tekrar. Dualarımız sizinle.

Kızlarrrrr, Gömleğime bakınca karnım şişkin görünmüyor ama ben şiş hissediyorum. Regl belirtileri geldi. Bir kaç günlük gecikme ile yarın yada c.tesi olurum artık. Yarın tartının gülmesini çoook istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…