Slm kızlar biraz önce KV aradı biraz erken gelir misin dedieşim sen bilirsin ama özledim diyor o sonradan gelecek bende jv kırmak istemiyorum o öyle çok şey istemez kırk yılda birşey rica etti şimdi bilet baktım çarşamba için oy çok katarsizim
Sen daha iyi bilirsin canım ama git bence eşinde arkadan hemen gelicek iseSlm kızlar biraz önce KV aradı biraz erken gelir misin dedieşim sen bilirsin ama özledim diyor o sonradan gelecek bende jv kırmak istemiyorum o öyle çok şey istemez kırk yılda birşey rica etti şimdi bilet baktım çarşamba için oy çok katarsizim
Iyi vakit gecireceksen git bence
Zaten pek bir sey istemiyormus
Aslinda yardımcı olmak afinada gidiyor çay sezonu 8 tane işçiye tek başına 3 öğün ayrı ayrı yemek yapacak 10 gün suruyor bütün çayımız birde torunu ozluyorlarSen daha iyi bilirsin canım ama git bence eşinde arkadan hemen gelicek ise
yumurtanın neden sadece beyaziAksam yemegim
1 kase salata ( yesillik, peynir , ceviz , 1 dilim Salam , 1 haslanmis yumurta beyazi)
1 bardak Coca Cola Zero
Cilek
Hmm yardimci olman için çağrıyor ben giderdim gibi ama yine bugün bi düşürdümAslinda yardımcı olmak afinada gidiyor çay sezonu 8 tane işçiye tek başına 3 öğün ayrı ayrı yemek yapacak 10 gün suruyor bütün çayımız birde torunu ozluyorlar
Esim in bu sene izni az 15 gün son turda gelir birlikte döneriz
yumurtanın neden sadece beyazi
Birde asitli gıda yok canım zero light fark etmez onlar gizli şeker deposu diğerini belki sekteye ugratmaz ama kötü onlar
Ay bakalım nasıl olacakHmm yardimci olman için çağrıyor ben giderdim gibi ama yine bugün bi düşürdüm
yumurtanın neden sadece beyazi
Birde asitli gıda yok canım zero light fark etmez onlar gizli şeker deposu diğerini belki sekteye ugratmaz ama kötü onlar
Spor yapmadım bugün ama sabahtan akşama kadar çarsıdaydım bide Afyon kalesine yürüyerek çıkıp indik spordan daha fazlası oldu çok yorgunum şimdisabah : 1 küçük bazlama 4 dilimli sucuklu omlet+ 5 fırında patates
ara: biraz kuru üzüm + 1 hurma
ara: 10 tane badem
akşam : saç kavurma + 1 dilim ekmek+ 1 ayran
ara: 1 meyve
Nohutu kavurdun mu ay çok severim badem şekeri birde diyet bisküvi çok olmuş bakma diyet olduklarına canım kalorisi yuksekIyi geceler kızlar
Bugün ki menüm misafirlikte yaptım
10.00 Kahvaltı 2kk peynir 1 kızarmış yumurta 8-9 zeytin 3 dilim ekmek
13.00 2avuç nohut 4 badem şekeri
18.00 sebze çorbası 2,5 kase kadar
20.00 diyet bisküvi 7 tane ve yarım kupa sütlü kahve
Suyu hesaplamadım 2 yi bulmuştur spor yürüyüş yok
Afiyet olsun hafta sonu menüleri kahvaltılarda hep bi kaçamaksabah : 1 küçük bazlama 4 dilimli sucuklu omlet+ 5 fırında patates
ara: biraz kuru üzüm + 1 hurma
ara: 10 tane badem
akşam : saç kavurma + 1 dilim ekmek+ 1 ayran
ara: 1 meyve
Valla gebelikte karatay yaptım halada günde iki yumurta yerim totaldede ayrı ayrıca kolesterolün süper beyazindaki proteinin etkili olması için sarışın ihtiyacı var bence birlikte ye doğada ne sekildeyse o şekilde tüketmek gerek diye düşünüyorum bir gıda mühendisi olarak ,Kolestrol Ve yagdan dolayi
Spor yaptigim zamanda oyle alismisim
Evet birakacagim colayi zaten cok azalttim
Bazen zorlaniyorum
iki kez niyetlendim ikisindede kalenin merdivenlerinden şahıslardan dolayı vazgeçtim afyondamisin sen ne güzel afyonda okudum uniyi ben deSpor yapmadım bugün ama sabahtan akşama kadar çarsıdaydım bide Afyon kalesine yürüyerek çıkıp indik spordan daha fazlası oldu çok yorgunum şimdi
Herkese iyi geceler
sağol canım evet hep öyle oluyor.ben kahvaltı etmeyi çok seviyorum ama haftaiçi 5 dkda kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum o yğzden haftasonları özenmek kendime farklı birşeyler yapmak istiyorum eğer kaçamağı o zaman yaparsam diğer günler iyi gidiyor yoksa bigün bir patlıyorum ne varsa yiyorum :/Nohutu kavurdun mu ay çok severim badem şekeri birde diyet bisküvi çok olmuş bakma diyet olduklarına canım kalorisi yuksek
Afiyet olsun hafta sonu menüleri kahvaltılarda hep bi kaçamak
Valla gebelikte karatay yaptım halada günde iki yumurta yerim totaldede ayrı ayrıca kolesterolün süper beyazindaki proteinin etkili olması için sarışın ihtiyacı var bence birlikte ye doğada ne sekildeyse o şekilde tüketmek gerek diye düşünüyorum bir gıda mühendisi olarak ,
iki kez niyetlendim ikisindede kalenin merdivenlerinden şahıslardan dolayı vazgeçtim afyondamisin sen ne güzel afyonda okudum uniyi ben de
Günaydın iyi pazarlar kuzeyi uyuttum 3 mile leslie yapiyom sonrada o kalkınca doyurup dışarı çıkacağız bugün dede anneanne ziyaret günü :)
Heyyy kaldırın totolari 3 mile bitti bile siz hala tikiniyonuz mu bakiyim
Selamlar herkeseeeben bugun kendimi cok yorgun hissediyorum. Dun esim gorumcem pazara gittik. Gorumcem sag olsun her tezgahta durdu. 3-4 saat pazardaydik cok yoruldum. Aksamda arkadaslar geldi. Bende bugun pert haldeyim.
Valla gebelikte karatay yaptım halada günde iki yumurta yerim totaldede ayrı ayrıca kolesterolün süper beyazindaki proteinin etkili olması için sarışın ihtiyacı var bence birlikte ye doğada ne sekildeyse o şekilde tüketmek gerek diye düşünüyorum bir gıda mühendisi olarak ,
de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?